Kayıt: May 18, 2006 Mesajlar: 472 Nereden: EDİRNE / Ankara
Tarih: 06.05.2008 - 19:34 Mesaj konusu:
valeo, abi 25 mayısta kıkrlarelinde drag var geliyosunuz dimi çorlu ve çerkezköy olarak bizde edirneden 4-5 racing gelicez inş orada olucaz sırf bunun için ankara dan gelicem. _________________ 22 NA 371__A RH(+)
valeo kardeşim resimler için teşekkürler.bizde ordaydık ama iyi bir tanışma olmadı herhalde aramızda.sizin yardımcı benim ayagıma demir çubukla uyardı.bende üzüldüm ama hareketi güzel degildi.saglık olsun.
ALLAHA EMANET OL. _________________ CAKİCİ-1
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2124 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 06.05.2008 - 23:33 Mesaj konusu:
TiTaN_, geicez tabiki . orda görüşürüz dicem ama seni nasıl tanırım bilemiyom.ekipte sorarsın gösterirler.2005 mavi R1 benim motor
cakici-1, olaydan dolayı üzgünüm ama böle bişeyden haberim yok.ayrıca biz cüneytin ekibindeki arkadaşlarıda orda tanıdık.biz ekipten değiliz yani sadece hayabusa ile yarışan cüneyt bizim arkadaşımız.fakat yinede o arkadaş adına özür dilerim.Ben konya ekibini cok sevdim capodelcapo ve mehmet Çal abiyi özellikle .en taktir ettiğim ekipte konyalılar olmuştur . _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
valeo, neden görüsemedik cok üzüldüm valla aynı yerlerde vakit gecirmişiz aksama kadar resimlerini görünce hatırladım unutmam bidaha _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2124 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 07.05.2008 - 10:32 Mesaj konusu:
Ömer Bozkurt, hayabusa ahmeti msn e ekledim. inşallah başka bir yarışta karşılaşırız ve hatamızı telafi ederiz merak etme _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız