Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Akhisar drag yarışları FOTOLU

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Akhisar drag yarışları FOTOLU
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 07:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 06.05.2008 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşkkürler arkadaşlar
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 13:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayabusa, benim fotoları yapmışsın teşekkürler

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı karayolcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayabusa benim resimleri yolluyayım onlarıda yap bi zahmet . PM den bana msn atarsan sevinirim
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
EmreDUMAN
Üye
Üye

Nereden: Tekirda?/Çerkezköy

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tekerinize sağlık şefkati abi güzel kareler. video yokmu ??
Başa dön
EmreDUMAN Çevrimdışı EmreDUMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

video cekimleri başlar .malum havalar düzeldi.merak etme sizi videosuz bırakmıycaz
EmreDUMAN
Üye
Üye

Nereden: Tekirda?/Çerkezköy

MesajTarih: 06.05.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bekliyoruz abi Gülümsüyorum
Başa dön
EmreDUMAN Çevrimdışı EmreDUMAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
TiTaN_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE / Ankara

MesajTarih: 06.05.2008 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, abi 25 mayısta kıkrlarelinde drag var geliyosunuz dimi çorlu ve çerkezköy olarak bizde edirneden 4-5 racing gelicez inş orada olucaz sırf bunun için ankara dan gelicem.
cakici-1
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 06.05.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo kardeşim resimler için teşekkürler.bizde ordaydık ama iyi bir tanışma olmadı herhalde aramızda.sizin yardımcı benim ayagıma demir çubukla uyardı.bende üzüldüm ama hareketi güzel degildi.saglık olsun.
ALLAHA EMANET OL.
dark_knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Tekirdag/çerkezköy

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ustam iyi gezmişsiniz walla Bravo şu havalar bi iyice ısınsada ağız dadıyla gazlasak hepberaber Göz kırpıyorum
Başa dön
dark_knight Çevrimdışı dark_knight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

TiTaN_, geicez tabiki . orda görüşürüz dicem ama seni nasıl tanırım bilemiyom.ekipte sorarsın gösterirler.2005 mavi R1 benim motor
cakici-1, olaydan dolayı üzgünüm ama böle bişeyden haberim yok.ayrıca biz cüneytin ekibindeki arkadaşlarıda orda tanıdık.biz ekipten değiliz yani sadece hayabusa ile yarışan cüneyt bizim arkadaşımız.fakat yinede o arkadaş adına özür dilerim.Ben konya ekibini cok sevdim capodelcapo ve mehmet Çal abiyi özellikle .en taktir ettiğim ekipte konyalılar olmuştur . Bravo
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, neden görüsemedik cok üzüldüm valla aynı yerlerde vakit gecirmişiz aksama kadar resimlerini görünce hatırladım unutmam bidaha Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Ömer Bozkurt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, hayabusa ahmeti msn e ekledim. inşallah başka bir yarışta karşılaşırız ve hatamızı telafi ederiz merak etme Göz kırpıyorum
MOTOMERT42
Üye
Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 11.05.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Gülümsüyorum Bravo Üzgünüm Öfkeliyim
MOTOMERT42 Çevrimdışı MOTOMERT42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 11.05.2008 - 17:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal