Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

TİGER 250 cc...Yol Canavarı (20 bg) resimli
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 85, 86, 87  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
plus
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 04.05.2008 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bunu diyenlerden sıkıldım Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim Sinirlendim
Başa dön
plus Çevrimdışı plus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

way ve 1100den fazla yorum olmuş herhalde rekor bu topictedir! okumaya üşeniyorum acaba daha önce yorum yaptımmı onu bile bilmiyorum ama bir arkadasımda bu motordan vardı suan 10000de değil,komple elektrık tesisatı değişti,makina sabahları çokkkk zor calışyordu şimdide arka salıncak sasi catlamış makina depoda yatıyor ordanda cıkmıcakmış cocuk öyle dedi!!ayrıca 250cc 180kilo sasi sağlam olsun beklerdim ama oda değilmiş!!! Beğenmedim
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 05.05.2008 - 00:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri demiş ki:

Sorunlumusun arkadasım ? ? ?

SRAD-HAN demiş ki:
way ve 1100den fazla yorum olmuş herhalde rekor bu topictedir! okumaya üşeniyorum acaba daha önce yorum yaptımmı onu bile bilmiyorum ama bir arkadasımda bu motordan vardı suan 10000de değil,komple elektrık tesisatı değişti,makina sabahları çokkkk zor calışyordu şimdide arka salıncak sasi catlamış makina depoda yatıyor ordanda cıkmıcakmış cocuk öyle dedi!!ayrıca 250cc 180kilo sasi sağlam olsun beklerdim ama oda değilmiş!!! Beğenmedim

Ben 4 senedır bu motorların ıcındeyım turlu turlu arıza gordum ama daha hıc komple elektrık tesısatını değiştiren bır arkadasla karsılasmadım Beğenmedim Beğenmedim Ne yapmış bu arkadasda yakmıs motora 380 mi vermiş Dil çıkarıyorum Baska turlu o tesısatı nasıl yaktı bılemıyorum...Herneyse dogrudur dıyıp gecmek ıstıyorum

Sabahları zor calısması kısmına gelınce bu sorunu duydum evet ama cok nadir.Ayrıca ufak bir karburator ayarıyla sorun halledılıyormus. Bravo
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tigerS_54
Üye
Üye

Nereden: SAKARYA

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben motorumla ilk 500 km. yi tamamladım ve ilk servis için gönderdim. çeşitli ayarlamalar yapıldı ve yağı değişti..

bununla beraber arka ışığım yanmıyordu.. herhalde arka tekere surtunmeden dolayı kablolar kopmuş... bunlarda değiştirilmiş..

karşılık olarak 30 ytl verildi. ben götürmediğim için soramadım ama ilk servisin ücretsiz olacağı söyleniyordu ben mi yanlış biliyorum yoksa kazıklandım mı..

ayrıca ön dişliyi değiştirmek istediğimizi söylediğimizde motorun garanti kapsamından çıkacağı söylenmiş.. bu doğrumudur... Bravo
Başa dön
tigerS_54 Çevrimdışı tigerS_54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suleyman68
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: AKSARAY-KONYA

MesajTarih: 05.05.2008 - 12:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kaza bela vermesin daha önce yayınlandımı sanki
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 05.05.2008 - 13:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

safak52, bır sey dıyceksen burdan yazma adamın kafasını bozma özelden yaz. sıkıldım dememın sebebı yenı bır baslık acın orda devam edın cunku hersey buraya yazılmıs karmakarısık olmus arayan kısıler rahat bılgı edınemezler. esas sorun sende galıba Beğenmedim
Başa dön
cbr1000rrcagri şimdi Çevrimiçi cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
stonerr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya & istanbul

MesajTarih: 05.05.2008 - 13:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin kardeş

www.dogalgazciniz.com
Başa dön
stonerr Çevrimdışı stonerr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.05.2008 - 20:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr1000rrcagri demiş ki:
safak52, bır sey dıyceksen burdan yazma adamın kafasını bozma özelden yaz. sıkıldım dememın sebebı yenı bır baslık acın orda devam edın cunku hersey buraya yazılmıs karmakarısık olmus arayan kısıler rahat bılgı edınemezler. esas sorun sende galıba Beğenmedim

YAHU Arkadasım sen neden bahsedıyorsun...ALLAH ın sana verdiği akıl nimetini bizede verdi buna emin olabilirsin...Bir kere yeni bir baslık olsa dahi oncaa bilgi yine bu topicte mevcut olacagı icin bilgiye ihitiyacı olan arkadaslar yine bu sayfaları karıstırmak zorunda kalıcak bu bir..

İkincisi sen neden sıkıldın sende tıgermı varda sıkılma ihtiyacı duydun.Yeni bir baslık acıcakmısızda ordan devam edicekmısız ALLAH ALLAH Sinirlendim Sinirlendim Yahu sanane.böyle bir aklı senden alıcak değiliz ya ?

Hayır mantıklı ve insancıl birsekılde bizlere akıl vermek ıstersen eyvallah başım üstüne...Ama bu sekılde sıkıldım artık diyerekten,sinir işareti yaparaktan bulaşıklık yapma lütfen...

Bana demişsin ki bir sey diyorsan özelden yaz...Madem öyle sende bizleriözelden uyarda kirlilik oluşturma lütfen arkadasım.Bizde senin iyi temennilerini dikkate alır teşekkürlerimizi iletiriz...
Başa dön
safak52 Çevrimdışı safak52 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
magnetic
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba. Motordelisi

2005 den beri forumumuzu ziyaretçi olarak takip ediyorum.ilk mesajımı buraya yazıyorum.

Tiger başlığına gelince forumdaki en sevidiğim başlık bu başlık.Hatta bir gece operasyonu ile bütün sayfalarını okudum ve hala okumaya devam ediyorum.Reklam için değil de Tiger'in iyi ve kötü (ya da eksik) yanlarının anlatıldığı bir başlık burası.Siz Tiger'den bahsettikçe ben mutlaka okumaya devam edeceğim.Hele ki resim olunca tadından yenmiyor.Hatta bir çoğunuzun yayınladığı resimleri bilgisayarıma kaydettim.Bana fikir veriyor.Başka ne tür aksesuarlar takılabilir diye düşünüyorum.

Gülümsüyorum
Başa dön
magnetic Çevrimdışı magnetic Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 09.05.2008 - 11:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim bu yakıt için bi şey söyleyecek yok mu ya 178-200 bin lira para yakıyor benim tigerim bunun ayarı gayarı ne dir ne değildir lütfen kimsenin başına gelmedimi bu yakıt olayı kiminki ne yakıyor çok yakan ne yapıyorda az yaktırıyor???

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 10.05.2008 - 09:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu arka tekerin sürtünmesine takıldım, Tiger ortadan tek amortisörlü iki kişi binsen dahi sürtme olayı çok zor nasıl olur?

tiger_s_54 www.kuralkan.net de katalogda 15 dişli kanuni kendisi satıyor, kendi sattığı yedek parça neden garanti dışı bıraksın ki?

hondaaslan sana ayar konusunda bir yer önermiştim.

Paylaşmak istediğim bir bilgi. Tigerlerde modele göre karburatör farklılık gösteriyormuş. Benim moto 2005 model hava ayarı üstte, 2006 model başka arkadaşımın Tigerinde ise hava ayarı yanda.

Yakıt farklılıkları farklı karburatörlerden kaynaklanıyor olabilir mi?

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakisikli olmus Alkışlıyorum
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
maestro33
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bendede var 2006 12000 km de.çok memnunum.ama yinede içimde bir şüphe var. benini uzun yolda yorarmı diye.yolda bırakırmı diye.nede olsa çinli.güven vermiyor yani.yoksa yakıtta mükemmel.arka dişli civatalarını değiştirmenizi öneririm.

Son Mesajdan 7 dakika sonra eklendi:

motoru suzuki en250 nin motoru diyorlar doğrumu?
Başa dön
maestro33 Çevrimdışı maestro33 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

maestro33, arkadaşım yolda bırakmıyor bakımlarını yaparsan chocolateman, yol yapıyor bende yapıyorum daha yolda kalmadık

arkadaşlar benim ricam sizden bir depo ile kaç km yaptığınızı hiç ölçtünüz mü ben 320 km'de lamba yaktı bir depo benzin ile sizlerin görüşlerini de bekliyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
safak52
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 11:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondarslan demiş ki:
maestro33, arkadaşım yolda bırakmıyor bakımlarını yaparsan chocolateman, yol yapıyor bende yapıyorum daha yolda kalmadık

arkadaşlar benim ricam sizden bir depo ile kaç km yaptığınızı hiç ölçtünüz mü ben 320 km'de lamba yaktı bir depo benzin ile sizlerin görüşlerini de bekliyorum

Arkadasım ben yazdım daha once benzın sarfıyatını..dun yıne fulledım.ıcerısınde bıraz benzın vardı.56 küsür yani 57 ytl benzin aldı.410 km yol yapmısım.
Ama ben bu 410 km yolu sureklı artcı ile yaptım ve agresif kullanımım cok oldu inanki.buna ragmen yaklasık 139 bin yakmıs.
Daha sakın kullandıgım zaman ve tek kısılık suruslerımde 120 bin yakıyor ortalama.

chocolatmen arkadasımızın dedıgı gıbı 2005 ile 2006 karburatoru farklı.Daha oncekı sayfada dardanel nıcklı arkadasımızın motoruda 2006 ıdı.Ondada fazla yakıt sorunu vardı. ?

Sanırım karburatorden...
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 85, 86, 87  Sonraki
77. sayfa (Toplam 87 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal