Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2000 model zx9 almak istiyorum

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2000 model zx9 almak istiyorum

2000 model zx9 almak istiyorum
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
dugogs
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:24    Mesaj konusu: 2000 model zx9 almak istiyorum Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selam arkadaşlar ben 2000 model zx9 almak istiyorum bende hyosung gt 250 r vardı bana alt yapıda çok yardımcı oldu temiz ve titiz biri olarak hyosung bana 7500 kım ye kadar sadece arka park ampulu patlayarak sorun denirse onu açtı onun haricinde bir arızasını görmedim ve sattım motoru şimdi 2000 model temiz bir zx9 nalmak istiyorum sizce nasıl bu makinalar kaç bin km gidiyor ve şu anki benzin fiyatlarında nasıl yakar örnek göstererek yazarmısınız yani kaç km de ne yakar yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
Başa dön
dugogs Çevrimdışı dugogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
sedat03
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AFYONKARAHİSAR

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 250cc bi makinadan sonra 900 lük büyük gelir gibime geliyor onun yerine 600cc düşünebilirsin
transam
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: samsun

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakıt konusunda makine karbüratörlü biraz yakar
sonuçta 8 yaşımda motor çok temizini bulman lazım
oda zor bence bulaşma
Başa dön
transam Çevrimdışı transam Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
highbrow
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: AVCILAR / İSTANBUL

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya racing kaç litre yakar demek olmuyor ama OK
ne kadar gazlarsan o kadar yakar 4 karburatör var sen anla artık...ama gazlarsanda 13-14 lt altına düşmezsin 100 kmde...
duyduğum kadarıyla makinaları sağlam ama sağlamını bulman kaydı ile üzmez seni, tabi sağlam diye 80000km de motor almanı tavsiye etmiyorum..
bende bir zamanlar merak salmıştım sonra 600 lük aldım memnunum.
Başa dön
highbrow Çevrimdışı highbrow Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
constantine_502
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bayrampaşa

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

genede senin kararın ama 8 yaşında bir race alacan bence honda bak derim.hemde 900cc fazla gelebilir yabi bence bi 600cc honda çok daha yerinde bir karar olur (kawacılar kızmasın) mesela 2000 model 600f Delirdim

MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h (istesede zaten artı 120 Km/h olmuyo Çok gülüyorum) (A RH -)

Başa dön
constantine_502 Çevrimdışı constantine_502 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

selam arkadaşlar ben 2000 model zx9 almak istiyorum

şiddetle tavsiye ederim.ama hırçın makinedir.k5 olmasına rağmen halaa gönlümde bir yeri vardır Gülümsüyorum
Alıntı:

bu makinalar kaç bin km gidiyor ve şu anki benzin fiyatlarında nasıl yakar

o senın kullanmana ve bakımlarını eksiksiz yaptırmana bakar.ama uzun ömürlüdür.
yakıt olayındada 100-120 km hızla 1 depo ile rahat 300-350km gidersin.gazlayarak gidersende 250 garanti Gülümsüyorum
ama bir sorun var. bu zamanda temizi yok gibi birşey ? ?
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı zzzzzz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 cc lik motordan 900 lük motora geçmek büyük risk bence 600 cc lik makina bak kendine.... Bravo
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
unsalyzf
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Muğla

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende var kardeş kazasız ZX9R ama modeli 96. Motoruna garanti veriyorum çalışmayan hiçbir şeyi yok canavar gibi kükrüyor yoşhimura eksozlu.

Başa dön
unsalyzf Çevrimdışı unsalyzf Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o yaşlarda motorun temizini nerde bulcan be arkadaşım.o yaşta kazasız boyasız makina arıyosan googleda bile bulamassın ben sana söliyim.ama ön takımı şasesi sağlam olsun yeter boya olsada olur dersen bi ihtimal.da, neden 2000 zx9?aynı paraya 1-2 yaş daha büyük 600lük bulursun.hem sana daha uygun olur motor hacmi olarak hemde biraz daha yeni olur.benim tavsiyem böle.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasakı olduktan sonra al derim. Bravo
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JaySean
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESiR

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benim kankada 2000 model zx9 var mavi oda satıp r1 alıcak draglar için.pazar gunu akhisardaydık zati.
dragon70
Üye
Üye

Nereden: ALMANYA- krefeld karaman 70

MesajTarih: 07.05.2008 - 01:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dugogs, bende 2000 model var dört yildir burda kullaniyorum masallah hic pahali bir masraf acmadi bir zamanlarin krali idi görüntü olarak biraz kaba durur ama sport eksozla bir canavardir ses yönünden sana tavsiye ederim almani normal binersen 100 km de 6 ila 7 litre arasi yakar birde tavsiyem bence 600 alma neden diyeceksin zamanla 600 lükün gücü sana yetmeyecek daha güclüsünü almak isteyeceksin almisken bir defa al temizini al uzun süre binersin gaz kolu senin eliyin altinda nekadar gaz verirsen o kadar gider idarene sahip olmak senin elinde. bide 2000 model olmasi sart degil motor ayni granajlar degisik sadece birde lambasi bulabilrsen temiz olmasina dikkat et yeter tavsiye ederim selamlar kazasiz sürüsler dilerim . Bravo
Başa dön
dragon70 Çevrimdışı dragon70 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dugogs
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet ARKADAŞLAR HEPİNİZİN TAVSİYELERİNİ DİKKATLİCE OKUDUM GERÇEKTEN MANTIKLI ÇOK TEŞEKKÜR EDEERİM BİRDE BEN 600 LÜK ALMAK İSTİYYORUM TABİ AMA İŞTE NAKİT SIKINTISI ÇIKIYOR ÖN PLANA YOKSA BANA KALSA HİÇ DURMAZ 600 LÜK ALIRIM ESKİ MODEL 600 LÜKLEREDE GÜVENEMİYORUM NE BİLEYİM ÇOK DEVİRLİ MAKŞNALAR KENDİ BAŞLARINI YEMELERİ MÜMKÜN BİNLİK VEYA BİNLİĞE YAKIN MAKİNALARIN MOTOR ÖMRÜ DAHA UZUN GİBİ BAZI ŞEYLERİ KALDIRABİLECEK KASA SAHİP DİYE DÜŞÜNÜYORUM GENEDE SİZLER DAHA İYİ BİLİRSİNİZ BURADAN TAVSİYELERİNİZE UYARAK MAKİNA ALACAĞIM
Başa dön
dugogs Çevrimdışı dugogs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

100000 mil yapan 600lükte var 5 haneli sayıları görmeden kol çıkaran sekman kıran 1000likte var.tamamen kullanımla alakalı.o paralara alacağın 900lük 1000lik daha iyi olacak die bişi yok.senin akıl hocan kimse dikkat et o kişiye.dragon70, sen ne diyon arkadaş ya Çok gülüyorum 100km.de 6-7 litre yakacak karbüratörlü 1000lik Şok oldum japonlar daha öyle bi teknoloji bulamadı kardeş siz ne yaptınız o motora Çok gülüyorum nedendir bilinmez (!) saçma sapan teoriler uydurmuşsun yok 600lükten sıkılırsın falan.adamın ne kadar tecrübesi var biliyomusun?
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı slayer2694 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
10_uR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANTALYA

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bence 600 alma neden diyeceksin zamanla 600 lükün gücü sana yetmeyecek daha güclüsünü almak isteyeceksin almisken bir defa al

Zaten hiç motora binmemiş adamda gitsin 1000 lik alsın.Küçük cc alırsa skılcak nasıl olsa. Beğenmedim
Başa dön
10_uR Çevrimdışı 10_uR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal