Kayıt: Sep 01, 2007 Mesajlar: 1695 Nereden: İstanbul Anadolu MD
Tarih: 03.05.2008 - 14:36 Mesaj konusu:
freewing demiş ki:
nasıl olacak bu biri bana öğretsin. ciddiyim yahu.
freewing ve Diğer merak eden arkadaşlar;
Günümüzün popiler olan facebook.com da MD grubumuzu oluşturduk. Bu gün itibari ile 437 üye kayıtlı. MD Spor Kulubuhakkında bilgi ve Kulubun etkinliklerinin yer aldığı bir gurup.
Nasıl üye olunur ;
1- facebook.com da kendi sayfanızı oluşturmalısınız.
2- O sayfanızdan Guruplara girip " Motor Delisi " ni aratın yada bu linki tıklayın Gruba üye olun.
gruba girerseniz yapılan etkinlikleri ve yapılan etkinliklerden haber alma şansınız olur. _________________ PIAGGIO X8 200
MD SCOOTER TEAM eksi 120 Km/h
The Godfather
bi bu eksiktii:)bence grup birazdaha profesyonelleşirse tedirginim bu adresten daha ön plana çıkabilir die... ama yinede iyibişi buuuu _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Yok mu arttıran... _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Bir de Recep İvedik'in iğrenç esprisi geldi aklıma ama yapmayacağım.. _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Batuuu, Msn gibi olucak.Sinirlerim bozuk o sebepten espri başka zamana..İyi geceler...
derkunt, Etkinlik mesajları için teşekkür ederim _________________ Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı hiçbir kılıfa,açta elini bakayım falına.Bak canım senin falın falanmış,alnın karşılanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış.BU DİYARDAN SIVIŞ
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3, 4, 5
5. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız