Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 7 Mayıs 2008-Avrupa Yakası toplantı + Karting Turnuvası

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

7 Mayıs 2008-Avrupa Yakası toplantı + Karting Turnuvası

7 Mayıs 2008-Avrupa Yakası toplantı + Karting Turnuvası
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aksam oldu millet hadi karar verin artık
listeyi uzatalım tadı cıksın
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polidoryon, evet dostum katılıyorum..
haydi millet hareketlenin Delirdim
Gsm : 0532 7373698
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
sipsivri
Üye
Üye

Nereden: Göztepe-İstanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kayıtlar kapanıyor acele edin.Sonra topiğe yazmayın '' Tüh keşke bende gelseydim çok eğlenmişsiniz'' diye
Başa dön
sipsivri Çevrimdışı sipsivri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HIZ-TUTKUNU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KIBRIS/GİRNE

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bir aksilik olmazsa ordayım özledim zaten sizleri Bravo
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Başa dön
HIZ-TUTKUNU Çevrimdışı HIZ-TUTKUNU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
xquer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Giresun

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İstanbulda olsam kacırmazdım. ama az kaldı tekrar bir kac ay sonra temelli istanbuldayım. Bu arada sizlere iyi eglenceler...
Başa dön
xquer Çevrimdışı xquer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HIZ-TUTKUNU, sen de özlettin dostum kendini.. bak pastada var
Başa dön
strider Çevrimdışı strider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
polidoryon
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LİSTEYİ Bİ GUNCELLEYELİM
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı polidoryon Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi eğlenceler arkaaşlarrrrr
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
cesur59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, akşam saat sekiz gibi ordayız 3 motor
ve bu arada motor delisi genelkde sn.organizatörlerin ve tüm m.d.lilerin dikkatine diye bir topic açmıştım honda gökhan ve mezar ile bu konu hakkında telofan ile görüştüm 11 mayıs körfez yarışlarında bu organisazyonu gerçekletirebilirmisiniz dedim.mezar diğer organizatörlerlle bu konuyu görüşeceğini söyledi...
HAYDİ M.D. BENCE BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

pardon ben ''ekzotik'' cesur59 ile beraberiz ve onun bilgisayarından ben yazdım
Başa dön
cesur59 Çevrimdışı cesur59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Anasayfaya ekledim ama son sayfadan topiğe bakanlar gözden kaçırmasınlar diye buraya tekrar yazayım dedim arkadaşlar.

Mekanın tarifi şu şekildedir.
Zincirlikuyu mezarlığının önünden mecidiyeköy istikametine gelirken, sağa döndüğünüzde (soldan düz giderseniz beşiktaş istikametine gidersiniz) Bursa iskender kebapçısı göreceksiniz, tam sokağın köşesinde. Sokağın diğer köşesinde de Finansbank var. (Ya da mecidiyeköyden levent istikametine giderken de, Zincirlikuyu' daki köprünün altından U dönüşü yaparak yeniden Mecidiyeköy istikametine döndüğünüzde tam karşınıza gelen sokak) Kebapçıdan sağa girin ve yolun sonuna kadar ilerleyin, yol sizi zaten sola döndürecek bittiği yerde. Solda sokaklar göreceksiniz ama hiçbirine girmeyin. (Taksi durağı da göreceksiniz sağ tarafta), kimse sorsanız gösterir zaten.
Başa dön
AYSHEROSE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul 0 rh +

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

strider demiş ki:
Anasayfaya ekledim ama son sayfadan topiğe bakanlar gözden kaçırmasınlar diye buraya tekrar yazayım dedim arkadaşlar.

Mekanın tarifi şu şekildedir.
Zincirlikuyu mezarlığının önünden mecidiyeköy istikametine gelirken, sağa döndüğünüzde (soldan düz giderseniz beşiktaş istikametine gidersiniz) Bursa iskender kebapçısı göreceksiniz, tam sokağın köşesinde. Sokağın diğer köşesinde de Finansbank var. (Ya da mecidiyeköyden levent istikametine giderken de, Zincirlikuyu' daki köprünün altından U dönüşü yaparak yeniden Mecidiyeköy istikametine döndüğünüzde tam karşınıza gelen sokak) Kebapçıdan sağa girin ve yolun sonuna kadar ilerleyin, yol sizi zaten sola döndürecek bittiği yerde. Solda sokaklar göreceksiniz ama hiçbirine girmeyin. (Taksi durağı da göreceksiniz sağ tarafta), kimse sorsanız gösterir zaten.

bişi sorcam Üzgünüm profılonun arkasında kalmıyomu ben ole bılıyorum hanı ole gelcektımde yanlısmı acaba dıyee ????
Başa dön
AYSHEROSE Çevrimdışı AYSHEROSE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AYSHEROSE, Profilo ile hiç alakası yok buranın. Levent istikametinden Mecidiyeköye doğru gelirken Zincirlikuyudan sağa doğru dönüyorsunuz. İLk sağ (sokağın sağ başında Bursa İskender Kebapçı, sol başında ise Finansbank var) sokaktan girin ve yoluın sonuna kadar hiç bir yere sapmadan ilerleyin. Yol zaten sizi mecburi sola doğru döndürecek. Kime sorsanız gösterir.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
takehead
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

doğum günün kutlu olsun kardeşim Gülümsüyorum
Başa dön
takehead Çevrimdışı takehead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
strider
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1- Gevezehanım
2- zzzzzz - Barış
3- Antakin
4- Strider + 1
5- Maniacalbay
6- Ekzotik + 3
7- Hız Tutkunu
8- barossatr
9- polidoryon
10-LONGDRIVER
11-stormdentis(yeni şampiyon adayımız)
12-Magiclef
13-sipsivri
14-AYSHEROSE

AYSHEROSE, aralarında çok mesafe olduğunu sanmıyorum. buraya da gelebilrsin.. hatta yazdım bile seni Bravo

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

takehead, teşekkür ederim dostum erken bir kutlama yapalım dedik, normalde ayın 12sinde sanırım pazartesine denk geliyor, seni de aramızda görmek isteriz.
Başa dön
cesur59
Üye
Üye

Nereden: tekirdağ

MesajTarih: 07.05.2008 - 14:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

gevezehanim, akşam saat sekiz gibi ordayız 3 motor
ve bu arada motor delisi genelkde sn.organizatörlerin ve tüm m.d.lilerin dikkatine diye bir topic açmıştım honda gökhan ve mezar ile bu konu hakkında telofan ile görüştüm 11 mayıs körfez yarışlarında bu organisazyonu gerçekletirebilirmisiniz dedim.mezar diğer organizatörlerlle bu konuyu görüşeceğini söyledi...
HAYDİ M.D. BENCE BU İŞİN ÜSTESİNDEN GELEBİLİRİZ
Başa dön
cesur59 Çevrimdışı cesur59 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Sonraki
5. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal