çokkkkk eğlendik çoooookkkkkk herşeyy çok güzeldiiiiiiiiiii : yanımdaa 4 kişi misafirim vardı hepsi çok begendii Aliş'de çok begendi artık oda motordelisi olduuuuu _________________
BeLiaL, Ne şikayet ediyorsun kızım ,temizlik,sarma vs.. diye.starım çocusuum,Serkan'ım damadım gelmiş sarma da saracağız patates de kızartacağız..Alla alla..
Ben pazar günü için başlı başına kitap bile yazarım
Şimdi ben pazar sabahı erken vakit kalktım.Anneyim ya aman çocuklarım aç kalmasın diye aparatifler,döker saçarlar silmek lazım kolanyalı mendiller havlu peçeteler,üstleri kirlenir üşürler diye yedek kıyafetler derken böyle bir sürü çanta sepet şeklinde arabaya yerleştim .Buzluğumu aldırmadı Hakan (:
Kordon'da beklemedeyken Hakan'ın bende bıraktığı telefonunun hiç susmamasından başlarım ,Belial'e resmen kapris yapan köpekcikten devam ederim ... ((: egerkagan gevrek için teşekkürler.Söz bir daha İzmir'li kimliğimden çıkıp gevreğe simit demeyeceğim ((:
Çiçekli'de ki kahvaltıya geçelim direk..Gittiğimizde bir de ne göreyim Seyyahkedim rekortmenim semaveri kapmış kahvaltıya start bekliyor , masasında MissSeyyahkedi ve şeker arkadaşları mevcut..Hemen yanaştım yan masaya ama semaverden topu topu bir bardak çay alabildim..
Dışarıda yemek yiyorsam,hele bir de çocuklarım yanımdaysa acaip mızmız olurum.Ekmek gelmedi,söğüş neden az,bu mudur peynir,sucuklu yumurta nerde,servis neden geç kalıyor,bal kaymak yok mu şeklinde çıldıran bir davşi olurum ya bunu da kazasız atlattık.Sağolsun Missseyyyahkedi ve arkadaşı elleriyle besledi benim veleti.Benim veletim biraz fazla insanları sıkıştırmayı sever ya Missseyyahkedi'nin matematik öğretmeni olduğunu öğrenmiş,yapacak veletliğini.Yaklaştı yanına sordu sorusunu "Bir otobüsde 7 çocuk var.7 çocuğun 7'şer çantası var.Her çantada 1 büyük kedi var.Her büyük kedinin 7 yavrusu var.Otobüsde kaç tane AYAK var"Missseyyahkedi sabırla dinledi sağolsun,sabırla da cevapladı.. ((:
Spil yolunun yarısında manzaraya kafamı çevirdiğimde ayaklarımın bağı çözüldü valla.O yolu motosikletleriyle çıkan ve inen motorcu arkadaşlarımı ayakta alkışlarım ben.Özellikle Pelline öRRdek hanım teyzemi..Kızım sen artık iyi motorcuyum de bence artık ..Artçıların öncüsüüü güç sendee artııııııık (((:
Akşam yemeği için Çiçekliye döndük ya günün en güzel kısmı buydu işte.. Büyük veletimle kavuştuk..NurORAN'ımla karşılaştık,yedik içtik oynadık...
HalilRR organizasyon için teşekkürler ve tebrikler.Bir de Migros'da alışverişimizi yarım bıraktırmasaydın (((:
Herşey güzeldi ,en güzel olanı migrenim tutmadı temiz hava yüzünden.Demek ki beni sinir edecek kimse olmadı
Gelmeyenler üzülsün,gelemeyenler daha çok üzülsün..
Belial öpüjüüük..
Özel teşekkür isterim _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 07.05.2008 - 11:08 Mesaj konusu:
BeLiaL, sarmaların gücü adınaaaaaaaaaaaa!
Ya sen melek misin şeytan mı anlamadım.. Ne tatlı bişeysin sen yaa!
Rabbit, Davşim annem, ellerinize sağlık! O evde nasıl birşey var anlamadım ki.. Gelenin gidesi gelmiyor. Bknz: Çocuusuu, damadısıı
Ayrıca hediyemi kullanmaya kıyamıyorum, çok teşekkür ederiiiiim. Ama Serkanım hediyesini memnuniyetle kullanıyor Buwçinim, Yerim seni güzel gözlüm
Geziye gelemedik ama, sizinle geçirdiğimiz zaman bize bol bol yetti Hepiniz harika insanlarsınız, diyecek birşey bulamıyorum.
Bu arada ev fiyatlarına bakmaya başladım ben. Bilmiyorum artık.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 07.05.2008 - 11:14 Mesaj konusu:
tesekkurler paylasım için gusel fotolar harika bi gezi olmuş fotolardan anlasılan _________________ Çanakkale Edremit çevresi 1000cc asfalt şampiyonu
(dikkat edin bu mevkilerde yakınınızdan siyah bi nesne 1-2 sn içinde gelip gecebilir)
Kullan bardağı süs diye almadım onu.. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
BeLiaL, Paylaşım için saol canım çok güzel vakit geçirmişsiniz aranızda olamadım kız kardeşim pazar gününden beri hastanede yatıyor ameliyat oldu onunla uğraşıyoruz.Üstüne üstelik 24 mayıs'ta nişanımız var bütün organize işlerle ben ilgilenmek durumundayım malum bu aralar çok yoğunum beni mazur görün.... _________________
eşimle birlikte deliler ailenize bugeziyle katılmış bulunmaktayız.fotoğraflarda görüldüğü gibi herşey çok güzeldi bundan sonraki her faaliyete her deliliğe varız herşey için teşekkürler herkese selamlaaaaaaar.
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 992 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 07.05.2008 - 22:01 Mesaj konusu:
oldukça güzel eğlenmişsiniz memleketimde fotolardan anladığım kadariyle HalilRR, cumartesi günü hiç suçu olmadığı halde motorsikletle kaza yapıp hayatını kaybeden çok sevdiğim bir abimin oğlu olan genç bir kardeşimizin pazar günü öğle namazında ki cenazesine katıldığımdan,sadece bu geziye katılmak için manisaya geldiğim halde size katılamadım,ama gezi diye gelip cenazeye katılmakmış nasip. Allah rahmet eylesin.
Lütfen arkadaşlar dikkat edelim,siz kendi şeridinizde giderken hayvanın biri karşıdan gelen aracı sollayarak sizin kafadan üstünüze çıkarak parçalayabiliyor,böyle hayvanlar dolaşırken trafikte lütfen çok daha dikkatli olalım _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
StaR, buraya yerleşince hergün kapımıza sarma,patates diye dayanmayın.Azıcıkta sen bize marifetlerini gösterirsin.Bakalım sen bize sarmalar sarıcak mısın daha da önemlisi sarabilecek misin ¿
Şeytan da bir melektir tatlısım.Sadece benim için özel olanlar "melek"olan tarafı görüyor.Sen çaktırma "Şeytan"kalayım ben işime geliyor...
kaRRdelen, çok geçmiş olsun tekrar size..Bir daha yaşamazsınız umarım aynı sorunu.. Teşekkür ederim bir de
goldminermechanic, başınız sağolsun... _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız