Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Elazığ MD ( MoTo23 ) Malatya Gezisi(BowLing Maçı)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Elazığ MD ( MoTo23 ) Malatya Gezisi(BowLing Maçı)

Elazığ MD ( MoTo23 ) Malatya Gezisi(BowLing Maçı)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serdar23_bilgem
Üye
Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:23    Mesaj konusu: Elazığ MD ( MoTo23 ) Malatya Gezisi(BowLing Maçı) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Cumartesi gününün yağmurlu geçmesinden midir, arkadaşların mazeretlerinin aynı güne denk gelmesinden midir bilinmez, geziye katılım umduğumuz gibi olmadı.Hemen hemen bütün arkadaşları telefonla aramamıza rağmen,4.Mayıs.2008 pazar sabahı saat 09.00'da dernek merkezine geldiğimizde, dört motosiklet anca toplanmıştık.
Moralimiz bozulmadı değil.Böyle olacaksa dernek olmamıza gerek var mı, biz her durumda dört motosiklet olup gezeriz zaten, diye konuşarak dertleştik.Öyle bir dernek hayal ettik ki mensupları kendiliğinden toplanacak, nereye gidiyoruz diyecek, gelmeyenleri yatağından kaldıracak.
İnşallah, 10.Mayıs.Cumartesi günü hem bu konuları ele alırız. Hem de bu sezonun gezi planını yapıp ilan ederiz, hem de kendi özel durumlarımızı o programa göre ayarlar gezilere eksiksiz katılırız.
Mümkün olduğunca gezilerimize bir otomobilin de eşlik etmesine özen gösteriyoruz.Olabilecek olumsuzluklarda yanımızda bulunmasının faydası yanısıra, motosikleti olmayan üyelerimizin katılımını da sağlamış oluyoruz.Bu geziye Elazığ Sürücü Kursu'na ait bir otomobil eşlik etti.Akın ERGÜR,Zafer GENÇ ve Ercan TOPÇUOĞLU arkadaşımız bu otomobil ile katıldı gezimize.
Benim Honda Shadow ile Semih Bey'in Kanuni Tiger'i Bilgem Koleji'nde olduğundan arkadaşlarla geldik okul önüne.

Benzinlikteki kısa hazırlıktan sonra çıktık yola.

Serdar SERTDEMİR

Semih SERTDEMİR

Murat ÇELİK

Umut YÜZGEÇ

Kömürhan Köprüsü uzaktan görünüyor.

Kavurma yemenin zamanı gelmişti.

Mola bitti,istikamet Malatya.
Muzaffer TURKAY'ın ehliyet işi henüz hallolmadığından motosikletini mola yerinde bıraktık.
Yola benim artçım olarak devam etti.

Gençlerin motosiklete ilgisi farklı oluyor.

Ali Ekber Bey'in dükkanına uğramadan geçemezdik.
Adıyaman taraflarına motosikletle gezmeye gittiğini öğrendik.Başka bir zamana tanışırız inşallah.

Umut YÜZGEÇ Nolan marka kaskı satın alırken, ben de üst fotoğrafta giyinmiş olduğum dizliği satın aldım.

Afra'ya gezmek için giriş yaptık.

İşin doğrusu bovling oynamak hesapta yoktu.Fikir kimden çıktı bilmiyorum ama iyi ki gittik.
Çok çekişmeli ve eğlenceli oldu.

Birinci grupta Zafer, ikinci grupta Ercan en isabetli atışları yapan arkadaşlarımız oldu.
Kutluyoruz kendilerini.İyi atıcılardır zaten. Çok gülüyorum

Beylerderesi'ni geçerek, bazı tekstil mağazalarının fabrika satış dükkanlarının olduğu yere doğru gitmeye karar verdik.

Dönüş yolundayız.Ali Ekber Bey'in dükkanını ziyaretten sonra Semih Bey'in Tiger'ini Zafer arkadaşımız kullanmaya başladı.Yeni kullanıcı olduğundan yormak istemedik kendisini.Kömürhan köprüsünden Elazığ'a kadar tekrar Semih Bey kullandı motosikleti.

Biraz hayal kırıklığı ile başlayan gezi, beklediğimizden çok daha zevkli ve eğlenceli geçti.
Kazasız belasız döndük Elazığ'a çok şükür.Darısı diğer gezilerin başına artık.Daha katılımlı olarak tabi.
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
deserter_23
Üye
Üye

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazla bir katılım olmaması derneğimizi her zaman olduğu gibi yıldırmadı. İnşaallah bi dahaki geziye dernek üyelerimiz bizleri yalnız bırakmaz ama gerçekten oldukça keyif verici bir geziydi hele o Bowling oynadığımız kısımları yokmu bütün geziye bedeldi tabi kavurmalarda Göz kırpıyorum Bravo Delirdim

sAgOpA_kAjMeR
Başa dön
deserter_23 Çevrimdışı deserter_23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
reddragonnvv
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR/EDREMİT/akçay

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel kareler paylaşım için teşekkürler.... Alkışlıyorum Alkışlıyorum (memleketimi özledim)offf offf Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
reddragonnvv Çevrimdışı reddragonnvv Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
depresif_motorcu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 numara gezi olmuş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

İzmir MD

Başa dön
depresif_motorcu Çevrimdışı depresif_motorcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aferin Bravo
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 06.05.2008 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

az katılım olsada güzel bir gezi ve güzel bir gün olmuş,resimler için sağol.güzel yerlermiş oraları manzara filan güzel yani.. Bravo
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
orucoglu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: cennetten bir melek

MesajTarih: 07.05.2008 - 00:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

afiyet şeker bal olsun.. Alkışlıyorum OK

(A Rh +
Başa dön
orucoglu Çevrimdışı orucoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xquer
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Giresun

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel gezi
Başa dön
xquer Çevrimdışı xquer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
karakral1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 11:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler güzel gezi olmuş anlaşılan
karakral1 Çevrimdışı karakral1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
blackhawk_honda
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: EDİRNE - SİİRT - ŞIRNAK - ÇANAKKALE- VAN- HONDA CBR125-600 RR 2006

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Paylaşım için teşekkürler
blackhawk_honda Çevrimdışı blackhawk_honda Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
aspuzu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: E5&TEM sol şeritten

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ellerinize sağlık ....
offf offf canım malatyam nasılda özlemişim pınarbaşına kernek şelalesine kanalboyuna nie uğramadınız .... Üzgünüm
Başa dön
aspuzu Çevrimdışı aspuzu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
NOSFERATUS
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne guzel eglenmıssınız ,umarım etkinliklere diğer üylerde aktif olarak katılır bundan sonra..Tebrikler Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
NOSFERATUS Çevrimdışı NOSFERATUS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kömürhandan geçilirde kavurma yenmezmi afiyet olsun güzel gezi olmuş

siz oralarda gezerken bizde Oktayla birlikte drag yarışlarındaydık

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Güzel bi gezi olmuş paylaşım için teşekkürler... Bravo
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
yakup54
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: danmark

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum tskkurler rsimler icin
Başa dön
yakup54 Çevrimdışı yakup54 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal