Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 07.05.2008 - 12:12 Mesaj konusu:
yarış takımı ARROW kullanmış bende arrow derim!!
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
XANDROS, dostum valla 1000RR da beklediği satış rakamını yakaladı honda hata bu yuzden yakında makina zamlanacak! 1000RR a yapılan zam diğer modellerden düşülcek örnek: transalp!! konuyla alakası olmasada belirteyim,dün toggy(tolga uprak) ile konuştuk ve 1000RR kullanmış kesinlikle mükemmel,her bakımdan dedi,frenleri dengesi hafifliği,ve gücü konusunda cok çok memnun kalmıştı! tipi içinde onunla aynı fikirdeyiz zamanla alışıyor insan!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 07.05.2008 - 12:45 Mesaj konusu:
Ellerine sağlık pis yamahacı gözüm alışamadı gitti be şu motora ama alınır ve binilir o ayrı bir konu _________________ 06 1000 RR
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7508 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 07.05.2008 - 12:50 Mesaj konusu:
ilhami güzel topik açmışsın..
rr1000 in orjinal eksozun sunduğu biton özelliği diğer markalar sunuyormu?
şunu demek istedim ki bildiğim kadarıyla rr ın orjınal eksozun bir ton özelliği var.
düşük devirde tek çıkış ve devir yükseldikçe kapak açılması falan herşeyi
orjinalin içine sıkıştırmışlardı.
bu sonradan takılan akrep yada arrow yada herhangi bi eksoz içi boşmu
yoksa aynı özellikleri barındırıyormu merak ettim doğrusu....? _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
İçimden bir his Honda en geç bir iki sene içinde bu kasada bazı düzeltmeler yapacak diyor. Eski güzel Fireblade'ler çıktığı anda kapış kapış giderdi, bir de bunların satışına bak. Sıfır gibi. Piyasa kötü mötü ama alacak olan bir şekilde yine alıyordu eskiden.
Honda 2008 1000RR'ın ilk partisini neredeyse yok sattı _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
bence de arrow
guzel topıc olmus ellerıne saglık redstorm, .. 1RR sahıplerı ve dusunenler ıçın ozellıkle _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
ilhami güzel topik açmışsın..
rr1000 in orjinal eksozun sunduğu biton özelliği diğer markalar sunuyormu?
şunu demek istedim ki bildiğim kadarıyla rr ın orjınal eksozun bir ton özelliği var.
düşük devirde tek çıkış ve devir yükseldikçe kapak açılması falan herşeyi
orjinalin içine sıkıştırmışlardı.
bu sonradan takılan akrep yada arrow yada herhangi bi eksoz içi boşmu
yoksa aynı özellikleri barındırıyormu merak ettim doğrusu....?
cok onemli bir notaya degindin bravo... konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylasir sanirim, yoksa
arastirmak lazim... ama AKRAPOVIC de exup kiti var gorduysen bu o gorevi yapiyor olabilir. _________________ I . R . T
`06 YAMAHA R1 S.e. 50th anniversary
`08 HONDA Firebalde white
Egzozun görselinin daha iyi durması için sağ grenaj alt kapağı (parçası) sökülerek yeni bir alt kapak (egzoza doğru daha uzun) döktürülebilir (ki zamanla üretilecektir yurt dışında) Böylece SBK'taki görüntü alınabilir.. _________________ HeRKeS RoSSi!! DoKuNMa BaBa TıRT!!!
I dont ride fast, I fly low!
www.istanbulracingteam.org / TüySiKLeT TeaM
kαγα™
Egzozun görselinin daha iyi durması için sağ grenaj alt kapağı (parçası) sökülerek yeni bir alt kapak (egzoza doğru daha uzun) döktürülebilir (ki zamanla üretilecektir yurt dışında) Böylece SBK'taki görüntü alınabilir..
ne o başkan senı cok ılgılı gordum 1RR konusunda yoksaaa _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Kayıt: Feb 20, 2005 Mesajlar: 7508 Nereden: soma-45 nederland
Tarih: 07.05.2008 - 13:23 Mesaj konusu:
redstorm demiş ki:
AKRAPOVIC de exup kiti var gorduysen bu o gorevi yapiyor olabilir.
anladım ilhami,
fakat şunu derim ki,rr1000i olupta ille ses duyacam derken
motorun çok harika olan özelliğini yok etmemek gerek kanımca...
çünkü adamlar biton emek harcayıp orjinal eksozun içine neler sıkıştırdıklarını
ve ne tür özellik taşıdığını bilmek gerek....
ses duyacam diye boş eksoz takıp motoru gebertmemek gerek.... _________________ dünyada ROMA,tr de SOMA PERT TEAM http://www.youtube.com/watch?v=D98SydKuCzw
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız