Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2008 1000rr icin egzos alternatifleri ve fotograflari

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2008 1000rr icin egzos alternatifleri ve fotograflari
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ihhami ellerine sağlık Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
benim favorim yoshimura abicimmmm Bravo
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yarış takımı ARROW kullanmış bende arrow derim!!

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

XANDROS, dostum valla 1000RR da beklediği satış rakamını yakaladı honda hata bu yuzden yakında makina zamlanacak! 1000RR a yapılan zam diğer modellerden düşülcek örnek: transalp!! konuyla alakası olmasada belirteyim,dün toggy(tolga uprak) ile konuştuk ve 1000RR kullanmış kesinlikle mükemmel,her bakımdan dedi,frenleri dengesi hafifliği,ve gücü konusunda cok çok memnun kalmıştı! tipi içinde onunla aynı fikirdeyiz zamanla alışıyor insan!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
andgarciya
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence en güzel jardin ve remus duruyo görüntü kalitesi olarak değerlendirdim tabiki Bravo
Başa dön
andgarciya Çevrimdışı andgarciya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağlık pis yamahacı Çok gülüyorum gözüm alışamadı gitti be şu motora Ağlıyorum ama alınır ve binilir o ayrı bir konu Gülümsüyorum
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

GPR

LASER

Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
MaGICLeF
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm, Abi ellerine sağlık
MaGICLeF Çevrimdışı MaGICLeF Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilhami güzel topik açmışsın.. Bravo
rr1000 in orjinal eksozun sunduğu biton özelliği diğer markalar sunuyormu?
şunu demek istedim ki bildiğim kadarıyla rr ın orjınal eksozun bir ton özelliği var.
düşük devirde tek çıkış ve devir yükseldikçe kapak açılması falan herşeyi
orjinalin içine sıkıştırmışlardı.
bu sonradan takılan akrep yada arrow yada herhangi bi eksoz içi boşmu
yoksa aynı özellikleri barındırıyormu merak ettim doğrusu....?
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
JustStorm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Bahcesehir

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Muhtar Bey bu merak nerden kaynaklanıyo acaba Dil çıkarıyorum Ben olsam orjinali kalsın derim, ama iki gün sonra gider arrow takardım Göz kırpıyorum

" 174 "
Başa dön
JustStorm Çevrimdışı JustStorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HasanTahsin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: zonguldak/ereğli

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler paylaşım için
HasanTahsin Çevrimdışı HasanTahsin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

XANDROS demiş ki:
İçimden bir his Honda en geç bir iki sene içinde bu kasada bazı düzeltmeler yapacak diyor. Eski güzel Fireblade'ler çıktığı anda kapış kapış giderdi, bir de bunların satışına bak. Sıfır gibi. Piyasa kötü mötü ama alacak olan bir şekilde yine alıyordu eskiden.
İstemiyorum

Honda 2008 1000RR'ın ilk partisini neredeyse yok sattı İyi fikir İyi fikir
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence de arrow Bravo
guzel topıc olmus ellerıne saglık redstorm, .. 1RR sahıplerı ve dusunenler ıçın ozellıkle OK
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
redstorm
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL-EU

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekamba demiş ki:
ilhami güzel topik açmışsın.. Bravo
rr1000 in orjinal eksozun sunduğu biton özelliği diğer markalar sunuyormu?
şunu demek istedim ki bildiğim kadarıyla rr ın orjınal eksozun bir ton özelliği var.
düşük devirde tek çıkış ve devir yükseldikçe kapak açılması falan herşeyi
orjinalin içine sıkıştırmışlardı.
bu sonradan takılan akrep yada arrow yada herhangi bi eksoz içi boşmu
yoksa aynı özellikleri barındırıyormu merak ettim doğrusu....?

cok onemli bir notaya degindin bravo... konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylasir sanirim, yoksa
arastirmak lazim... ama AKRAPOVIC de exup kiti var gorduysen bu o gorevi yapiyor olabilir.
Başa dön
redstorm Çevrimdışı redstorm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 07.05.2008 - 12:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Egzozun görselinin daha iyi durması için sağ grenaj alt kapağı (parçası) sökülerek yeni bir alt kapak (egzoza doğru daha uzun) döktürülebilir (ki zamanla üretilecektir yurt dışında) İyi fikir Böylece SBK'taki görüntü alınabilir.. İyi fikir
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı KaraRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüysikletteambaşkanı demiş ki:

Egzozun görselinin daha iyi durması için sağ grenaj alt kapağı (parçası) sökülerek yeni bir alt kapak (egzoza doğru daha uzun) döktürülebilir (ki zamanla üretilecektir yurt dışında) Böylece SBK'taki görüntü alınabilir..

ne o başkan senı cok ılgılı gordum 1RR konusunda yoksaaa Gülümsüyorum
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ekamba
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 07.05.2008 - 13:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

redstorm demiş ki:
AKRAPOVIC de exup kiti var gorduysen bu o gorevi yapiyor olabilir.

anladım ilhami,
fakat şunu derim ki,rr1000i olupta ille ses duyacam derken
motorun çok harika olan özelliğini yok etmemek gerek kanımca...
çünkü adamlar biton emek harcayıp orjinal eksozun içine neler sıkıştırdıklarını
ve ne tür özellik taşıdığını bilmek gerek....
ses duyacam diye boş eksoz takıp motoru gebertmemek gerek.... Bravo
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal