capodelcapo, allah kabul etsinnn üçüncülük alan arkdaşları tekrardan tebrik ediyorum konya md sizi kim tutar
bol bol foto bekliyozz gelemesekte... kuzularr ahh ahh bende istiyom
konya md _________________
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1210 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 07.05.2008 - 16:22 Mesaj konusu:
hocam işiniz gücünüz yemek halit gardaşıma iyi bakın kurumuş gördüm onu bu aralar.draglarda az kilo olayım diye yemeden içmeden kesildi inş iyi bir gün olur ... _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
capodelcapo, Allah kabul etsin inşallah yaşanabilecek kötü olayların önüne geçer _________________ Bırak asfalt ağlasın timsah gözyaşıdır inanmayasın...
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 1892 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 07.05.2008 - 17:11 Mesaj konusu:
motorlarınız hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin.Kuzularıda afiyetle yiyin. sizi seviyoruz KONYA MD _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
neden bu tür etkinlikler ben şehir dışındayken oluyor anlamıyom yaaa ii eğlenceler Konya Md bu arada pazar a dönersem yolum üstü nasıl olsa belki uğrarım _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız