Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet Konya MD olarak kuzu yemeyeli epey olmuştu

Sevgili Arkadaşlarımız Dr Kaya - Ada Motor İprahim ve Yamaha Musti Mustafa abi
üçününüde almış oldugu

Sıfır Motosikletleri kutlamak ve kazadan beladan koruması adına kesilecek kuzulara Konya MD olarak davetliyiz

Dr Kaya nın Honda 600RR ı

Ada İprahimin Kawasaki ZZR1400 ü

Yamahamusti nin Kawasaki Z750 si

Hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin

Kuzuları yiyecegimiz vede piknik yapacagımız yer Beyşehir yolu Kent ormanı

11.05.2008 Pazar

Toplanma yeri: ADA Motor önü

Toplanma saati:11.30 da 11.45 de Hareket edilecek

--AZRA Aksesuar&Yıkama--

En son capodelcapo tarafından 12.05.2008 - 12:16 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allahtan mani gelmezse inşallah ordayız orda olabilsekte olamasakta allah kaza bela vermesin inşallah

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, allah kabul etsinnn üçüncülük alan arkdaşları tekrardan tebrik ediyorum konya md sizi kim tutar Alkışlıyorum Alkışlıyorum
bol bol foto bekliyozz Göz kırpıyorum gelemesekte... kuzularr ahh ahh bende istiyom Üzgünüm Üzgünüm
konya md Bravo Gülümsüyorum
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, kuzu değilde yola seviniyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Yol yapacaaaaaz Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zevkmotor
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsın ülen cengız amma sıkıyon

Yeni Msn: mehmetcal@zevkmotor.com
Başa dön
zevkmotor Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazasından belasından korusun güle güle kullansınlar
yakışır konya md Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbrsahin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :::KoNyA MD TeAm:::

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inşallah gelmeye çalışrız OK OK

cbr 125 rr - cbr 600 f - cbr 600 rr
Başa dön
cbrsahin Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DRAGON_10
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam işiniz gücünüz yemek halit gardaşıma iyi bakın kurumuş gördüm onu bu aralar.draglarda az kilo olayım diye yemeden içmeden kesildi Dil çıkarıyorum inş iyi bir gün olur ...
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
Başa dön
DRAGON_10 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
karayolcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun allah kabul etsin hhooopp ucuza getirmek içinmi 3 kişi bir arada yemek veriyorsunuz

KONYA,nın İLK RESMİ DRAGCISI
Başa dön
karayolcu Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sempatik_1982
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maşallah valla bıravo allah kabul etsin Motordelisi Alkışlıyorum Motordelisi
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karayolcu, 3 tane kuzu kesiliyor Mustafa abi

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
kubi_speed
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya/beyşehir

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, Allah kabul etsin inşallah yaşanabilecek kötü olayların önüne geçer Alkışlıyorum
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorlarınız hayırlı olsun .Allah kaza bela vermesin.Kuzularıda afiyetle yiyin. sizi seviyoruz KONYA MD Bravo
VALEO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
nazliserim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden bu tür etkinlikler ben şehir dışındayken oluyor anlamıyom yaaa Üzgünüm ii eğlenceler Konya Md bu arada pazar a dönersem yolum üstü nasıl olsa belki uğrarım Çok gülüyorum
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kubi_speed, İnşALLAH zaten kazadan beladan uzak olalım diye kesiliyor

valeo,Eyvallah abim sağolasın

nazliserim, Çok üzüldüm çok üzüldüm Konya dışındamısın Delirdim Çok gülüyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye