Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

varan 2,,gece videosu,03,05,2008,dikili soma arası.(299+)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 39, 40, 41  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
sx2
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 07.05.2008 - 01:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tirt 10 icin patates baskiyla kalibimi basarim Çok gülüyorum

yc_, Bana kasiniyosun gibime geliyor Göz kırpıyorum Elimde cok fena videolarin var Çok gülüyorum
Başa dön
sx2 Çevrimdışı sx2 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
emrerd
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

LEVO demiş ki:
@SRADHAN

Berhan otobanda gazlayin ama o gibi yollar cok tehlikeli orada GAZLAMAYIN !!!
Canimiz satin alinamiyor Bakkalda satilmiyor !!!

Ben hicbir arkadasima en ufak zarar gelmesini istemiyorum, sende söyle bi otur 5 dakika düsün !!!!!

Yarislar Yaris Pistinde Olur !!! Dahada olamadi Otobanda olur !!!

Saygilar...

topiğin başından beri sağduyulu mantık dolu cevaplarınızı Alkışlıyorum .şunu eklemek isterim.
şimdi bu mesele, kim ölümü göze alır meselesi mi?yoksa kim daha iyi binici meselesi mi?

eğer kim ölümü göze alır meselesi ise herkes en sevdiğinin başındaki elmayı silahla vurmaya çalışsın.en azından ölüm çabuk olur.sakatlık ihtimali çok düşük.

eğer kim iyi binici meselesi ise hep beraber bir pist kiralayalım,kameraya da gerek yok herkes 10 tur atsın görelim iyiyi.canını ortaya koymak nedir yaa...kendini bırak o an trafikte olan masum insanlar ne olacak?????
Başa dön
emrerd Çevrimdışı emrerd Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Volkan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.05.2008 - 16:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Topiği kitliyorum.
Sebep:
Forum kuralları
4. Forumda başkalarını ilgilendirmeyecek ikili yazışmalardan kaçının. Bu tür karşılıklı yazışmalarınızı özel mesaj aracılığı ile veya email üzerinden sürdürün
10. Başka bir Board katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazilar yazılamaz.Kimse kimseyi parmakla göstererek kaba, kin dolu,saldırgan,kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren ya da herhangi bir yasayı ihlal eden iletiler göndermez.
11. Kullanıcılar forumda küfürlü konuşamaz , küçük düşürücü laflar söyleyemez.

Başa dön
Volkan Çevrimdışı Volkan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 03:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKAN zaten KURALLARI açıklamış..
Ama burda FORUM kurallarından daha çok SEVİYE kuralları önemli...
Hayretle okuyorum...
Yani bu topic daha açıldıgı ilk gün böyle olacagını tahmin etmiştim..
Yani SİDİK YARIŞI dedikleri tamda bu olsa gerek...
Burası kimsenin kişisel egosunu tatmin ettiği, egolarıyla masturbasyon yaptıgı yer değil ve olmadı...
Topic biraz kilitli kalsın ..
VOLKAN yeni olmasına ragmen belliki daha fazla yazılanlara dayanamamış..
Yani ben ESNEK olalım, YASAKÇI olmayalım diyorum ama acaba bu düşüncem KULLANILIYORMU..
ALLAH aşkına yahu yazılanlara bakarmısınız?

yarım saatimi harcadım ve topicde "kurtlar vadisi" misali yazılan mesajları temizledim...
Tartışma olacak tabiki ama saygıdan ırak bir tartışma bizim sadece seviyemizi düşürür..
Şimdi hep derim benim bu hayattaki en önemli mirasım ZAMAN 'ım..
Eger ben bu topici tekrar açmak için zaman harcadıysam burda yazan arkadaşlarında buna saygı göstermesini beklerim..
Tekrar ediyorum TARTIŞMA olacak tabi ama görüyorumki bunu beceremeyenler var...
Eğer topic yine seviyesizleşirse kilitlemek zorunda kalırım..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ante
Photographer
Photographer

Nereden: Kripton

MesajTarih: 08.05.2008 - 03:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer,

özür ama bu mesajı da silebilirsin.... Bu konu başlığının açıldığı an silinmesi lazimdı bence... Neymiş bir iddia sonucu gece, bozuk bir yolda 200 bilmem kaç km yapmış...

Önemli olan yapıp yapmaması da değil. Ya da burada olan benim babam senin babanı döver muhabbetleri de değil...

Hem Türkiyenin en fazla üyeye sahip motosiklet portalıyım diyeceksiniz hem de böyle bir örneğin gösterimine izin vereceksiniz... Bence bu MD'ye yakışmıyor...

Hem insanlar motosiklet kullanıcılarını yok sayıyor diye şikayet edeceksiniz. Kaza olunca ya yeter artık, bu son olsun diyeceksiniz hemde böylesine saçma bir iddia sonucu yapılan bir videoyu savunacaksınız... Kusura bakmayın ama ben bunları aynı kefeye koyamıyorum...

Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Başa dön
Ante Çevrimdışı Ante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
LEVO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..

MesajTarih: 08.05.2008 - 07:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

@Ante
MD Sitesi çok büyük DEV bi site binlerce insanlar üye, dolayısı ile her insanın düşünce ve fikirleri tabiiki aynısı
olamaz.
Motor Sporunun, her Motorcunun içinde "ben ss"leri kast ediyorum" zaten siz istesenizde istemesenizde ufak bi hırs iddia yatar,
fakat bu hırsı tabiiki hele hele Türkiye gibi yerde o Kötü mıcık yollarda Şartların çok kötü olan bir ülkede Asfaltların Karışımı Rezalet bi şekilde yapılan bi ülkede Yansıtmamak Lazım. Yarışları Yarış Pistlerinde Gerçekleştirmek Lazım ama neyazıkki Bir Çogumuz "Parasızlıktan deyil"
Üşendiklerinden dolayı her zaman piste gitmiyorlar, Oysaki o mıcık yollarda harcadıkları Benzin parasını Pistede harcayabilirler.
Bencede Böylesi Mıcık yollara hadii gel orada ben seni geçerim iddiası olmamalı.

Her zaman iyi ve güzel Örnekli olmamız gerek.

Saygılar...

1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Başa dön
LEVO Çevrimdışı LEVO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 08.05.2008 - 08:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah akıl, fikir versin denilecek bir olayı bir sürü kişi de alkışlamış ya, Allah onlara da akıl-fikir versin diyorum. Beğenmedim
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 08.05.2008 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fener şampiyon olduğunda mok atmak için parayla şampiyon oldunuz derdik çocukken. Maksat şampiyonluk sevinçlerini kursaklarında bırakmaktı.
Buradaki tartışmalar bir nevi ders niteliğinde.
Bu vesile ile bizler
kim gerçek anlamda motorcu, kim değil göreceğiz.
kim gaza gelir kim gelmez bileceğiz.
kimler ile yola çıkılır kimler ile çıkılmaz anlayacağız.
kim saygıdan ödün veriyor kim vermiyor hissedeceğiz.
kim delikanlı kim değil idrak edeceğiz.
ve bileceğizki su testisi su yolunda kırılır.
Aklıselim motorcuların üzülerek takip ettiği bu topiğe yazılan uyarıcı yazılara cevaben sanane tarzı yaklaşımlar olmuş.
10 tane motorcu arkadaşımızın bu çılgınlığa ortak olmuş olmasıda enteresan gerçekten.
Ben hız gösterisi yapana veya onu tahrik edip ölümünü isteyenlere hiçbir uyarıda bulunmuyor ve kendilerine hayatta başarılar diliyorum.
Yalnız bu hız gösterisine çanak tutan veya yardım ve yataklık eden 10 arkadaşa 1 sorum var.
Eğer ekamba veya o saçmasapan yolda herhangi biriniz ölse idi bunu kalan diğerleriniz ailesine-ailelerine nasıl açıklayacaktı
Şok oldum
Allahını seven böyle gaza gelenleri tahrik etmesin.
Başkada birşey demiyorum.
Saygılar.
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Erbil abi sen ne yaptın yav Şok oldum zirfi karanlıkta mıcırlı yokda ben bisikletle düşerken sen 299+ videoyu izlerken gerçektende üzüldüm sana bişey olsaleoparus, abimin dediği gibi kim ailene haber verecek allah korusun birde ölsemde bişey değişmez deme ölmeyi geçtim ya felç olsan sakat kalsan allah cc. korusun sana bakacak olanlara kendine ve herkeze eziyet etmiş olursun abi allah aşkınsa sakın kimseye inat olsun iddaa olsun diyerek geza gelme abi boşver onlar konuşsun ne derse desin kendileri çıksa o yola ...leri yemez 299+ la giderken ama senin gibi yiyen varsa ben onun aklından şüphe ederim Abi dostlarını aileni bütün yakınlarını seviyorsan allah aşkına sakın bir daha bu şekilde riske girme İstemiyorum
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Memleketten....

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya yol zifiri karanlık değil..o yol gayet aydınlık.kamera camın altında cam sıyah cam o yzden zifiri karanlık gıbı duruyor farları da açık halbukı farlar kapalı gıbı duruyor.ayrıca hemen hemen 6-7 dakıka dumduz gıdıyor ve yol boyunca toplam 10 bılemedın 12 araç denk gelıyor...vıraj alış falan yok.ayrıca bu makına r1 yanı zaten gazı çevirdiğinde 200+....öyle bır yazmışsın ki oğuz_92 kardeşim sanki rossi şov yapmış...arkadaş kendi çapında elinden geleni yapmış ama bir gün vaktin olursa pazar günü çık çeşme otobanına orda hırs ıçın değil sadece sabah kahvaltısına gıden arkadaşların gazlamasını ızle.yarılacağına eminim...gerçekten iyiler...haaaaa izmir-çeşme otobanı garnizon komutanından izin almadan çıkma sakın o yola.... Dil çıkarıyorum Motordelisi
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa Merkez 05546228531

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ante, Sen içki kullanıyor musun motora binmeden önce 1 bira olsada?
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, o zaman sen çık aynı yolada 299+ koy video bizde izleyelim oke Bravo ben sadece bir iddaa uğruna bu yapılmaz diye anlatmaya çalıştım Bravo
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oğuz_92 kardeşim beni yanlış anladın galiba..tersleşmenın gereği yok.ben dostça söyleyeceğim sana demek istediklerimi.demek istediğim kardeşim ben o yolu bılıyorum ve ınan bana o yolda 299+ yapan bırkaç kişi tanıyorum...ben de akhisarlıyım...yani demek istediğim iddaa uğruna yaptıysa boşa yapmış benım tanıdığım kişiler zevk için kullanırken zaten o hızlarda gıdıyorlar.ben yaparım demıyorum bak yanlış anlama kardeşim kesinlikle..ama bildiğimide neden söylemeyim kardeşim değil mi?
Başa dön
yakuzzza Çevrimdışı yakuzzza Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakuzzza, oke Bravo
yakuzzza
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo eyvallah kardeşim
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 39, 40, 41  Sonraki
19. sayfa (Toplam 41 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal