Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
nazliserim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, tahmin edebiliyorum baya üzülmüşsündür Dil çıkarıyorum evet şu an Karaman dan katılıyorum aranıza Dil çıkarıyorum akşama mersin civarı daha sonra neresi olur bilemem artık biliyon acuk deliyimdir napcağım belli olmaz Çok gülüyorum Çok gülüyorum sen dükkan beklemeye devam et ben senin yerinede geziyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
osman9370
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SEYDİŞEHİR/KONYA

MesajTarih: 07.05.2008 - 17:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah şimdiden kabul etsin allah kaza bela vermesin iyi eglenceler
Başa dön
osman9370 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.05.2008 - 18:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizde varızzzz biz yiyiciyizzzzzzz ..hep beraberrr OK Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 07.05.2008 - 18:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, of offffffffffffff
afiyet olsun ben yokum ya hadi bakalım
sabahlar olmasın çevirin

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MOTOMERT42
Üye
Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yakışıır gardaşlarıma bu sefer biz deyzeoğlumun kutsal görevini ben alıyorum kısacası biz yiyiciyik Motordelisi Motordelisi Bravo Dans Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

ALLAH (CC) kazasız belasız sürüşler versin ağız tadıyla binersiniz işallah Bravo Bravo Bravo
MOTOMERT42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CSAYAR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorla için hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kuzular içinde afiyet olsun diyorum.
cs...
Başa dön
CSAYAR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

nazliserim, Gez bakalım elbet bir gün bizde gezeriz

osman9370, Sağolasın

ADAMOTOR42, Kuzuyu keste istersen gelme biz yiriz Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

proracing, Sende gel Malim

MOTOMERT42, Evet Bülenncigim biz yiyiciyik Çok gülüyorum

CSAYAR, Sağolasın

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
cakici-1
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun.ALLAH kazadan beladan esirgesin.
ALLAHA EMANET OL.
OK Motordelisi
_RoMeO_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 42-KNY

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsın motorları kazasız belasız keyıfle kullanmak nasıp olur ısallahç kuzu yemeye gelmeyı bende cok ısterım ama malesef o saatte ben ales sınavında olacagım.ogleden sonra olsaydı saat 2 gıbı falan olabılırdı.neyse baska sefere artık.beysehıre,seydısehıre yanı guneye bu taraflara gelırsenız mutlaka katılırım.hadı sıze keyıflı gezıler afıyet olsun Gülümsüyorum
Başa dön
_RoMeO_ Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sımdıden neselı bır pazar gecırmenız dıleklerım le afıyetler olsun tum katılımcılara saglıcakla konya md nesenız daım tebessumunuz eksılmesın Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.05.2008 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Afıyet olsun beyler, kuzuyu yemeden once gorelım ama Şok oldum

Kazasız belasız sürüşler olsun Alkışlıyorum Alkışlıyorum
thefastbiker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmirR M.D

MesajTarih: 07.05.2008 - 20:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kaza bela vermesin Çoook seviyorum kuzuyu da afiyetle götürün KONYA M.D Alkışlıyorum fotoları unutmayın haaa Çok gülüyorum

Farkımız Tarzımızı Yansıtır..
Başa dön
thefastbiker Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
piranha
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahhh ahh be abi ne olurdu şu kuzuları 2 hafta önce devirsek tam işe başladım siz kuzu diyonuz olmaz ki böyle yaff Ağlıyorum
neyse artık başka zamana kısmet diyecem de benim bundan sonra haftasonum yok hafta başım yok bişeyim yok benim Ağlıyorum

bu arada hepinizi zafer litttle big e beklerim çok satış yapmalıyım iyi prim almam lazım yoksa böyle giderse aranıza motorla katılamayacam hadi bakalım hep destek tam destek Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

wild_man35@hotmail.com®
Başa dön
piranha Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
ali_42
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.05.2008 - 08:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH kabul etsin Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 08.05.2008 - 09:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben az yiycem deeeeermişim Çok gülüyorum
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
2. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye