capodelcapo, tahmin edebiliyorum baya üzülmüşsündür evet şu an Karaman dan katılıyorum aranıza akşama mersin civarı daha sonra neresi olur bilemem artık biliyon acuk deliyimdir napcağım belli olmaz sen dükkan beklemeye devam et ben senin yerinede geziyorum _________________ Dün geçti yarın belki olmuyacak keşke dememek için bu günü değerlendir
Tarih: 07.05.2008 - 18:35 Mesaj konusu:
capodelcapo, of offffffffffffff
afiyet olsun ben yokum ya hadi bakalım
sabahlar olmasın çevirin _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Motorla için hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Kuzular içinde afiyet olsun diyorum. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
allah kabul etsın motorları kazasız belasız keyıfle kullanmak nasıp olur ısallahç kuzu yemeye gelmeyı bende cok ısterım ama malesef o saatte ben ales sınavında olacagım.ogleden sonra olsaydı saat 2 gıbı falan olabılırdı.neyse baska sefere artık.beysehıre,seydısehıre yanı guneye bu taraflara gelırsenız mutlaka katılırım.hadı sıze keyıflı gezıler afıyet olsun
Tarih: 07.05.2008 - 19:55 Mesaj konusu:
sımdıden neselı bır pazar gecırmenız dıleklerım le afıyetler olsun tum katılımcılara saglıcakla konya md nesenız daım tebessumunuz eksılmesın _________________
dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
ahhh ahh be abi ne olurdu şu kuzuları 2 hafta önce devirsek tam işe başladım siz kuzu diyonuz olmaz ki böyle yaff
neyse artık başka zamana kısmet diyecem de benim bundan sonra haftasonum yok hafta başım yok bişeyim yok benim
bu arada hepinizi zafer litttle big e beklerim çok satış yapmalıyım iyi prim almam lazım yoksa böyle giderse aranıza motorla katılamayacam hadi bakalım hep destek tam destek _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız