AYSHEROSE, çekinmeyin. MD ailesi sıcaktır. Bağımlılık yapar. Benim 2,5 sene oldu.
strider, olmaz mı??????
Bir de ben hatırlatayım : MD toplantısına ilk defa katılan yeni arkadaşlarımız pasta veya tatlı getiriyorlar. Yanlız bu akşam galiba Pasta Tutkunu da bizimle olacak. Organizasyon komitesi olarak pastayı ben teslim alabilirim arkadaşlar. Mümkünse çikolatalı krokanlı olsun
Tarih: 08.05.2008 - 08:54 Mesaj konusu:
cabaj, Senin yerine de yarıştık, pasta da yedik, eğlendik hatta ben birinci, Volkan abi 3. mü sonuncu mu ne oldu
En son bana kim vurdu da sipin attırdı diye ortalıkta sızlanıp duruyordu _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2634 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 08.05.2008 - 09:06 Mesaj konusu:
Çok güzel bir akşamdı emeği geçen herkese çok tşkler
Arnocum tekrar Nice Mutlu Senelere...
Resimleri görme vakti geldi diye umuyorum özellikle benim bir kaç resmim vardı kocacığımla beraber _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
MaGICLeF, o ne biçim vuruşdu be Ersinim, neye uğradığımı şaşırdım walla. Tamam kabul ediyorum, Volkan 2 tur, diğerleri 1 tur bindirdi bana ama yarışan tek bayan da bendim. Hakkımı yemeyin, aslında bir madalya da bana takılması lazımdı. Ahhhh, kollarım ağrıyor
AYSHEROSE, sen ordamıydın?? Ben niye görmedim???
Fotoları Akın ekleyecek, makinayı ona verdim çünkü. Bir de Toyum Riderım Burçak çekmişti. Sanırım o da bugün yükler
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 08.05.2008 - 10:12 Mesaj konusu:
gevezehanim demiş ki:
MaGICLeF, o ne biçim vuruşdu be Ersinim, neye uğradığımı şaşırdım walla. Tamam kabul ediyorum, Volkan 2 tur, diğerleri 1 tur bindirdi bana ama yarışan tek bayan da bendim. Hakkımı yemeyin, aslında bir madalya da bana takılması lazımdı. Ahhhh, kollarım ağrıyor
AYSHEROSE, sen ordamıydın?? Ben niye görmedim???
Fotoları Akın ekleyecek, makinayı ona verdim çünkü. Bir de Toyum Riderım Burçak çekmişti. Sanırım o da bugün yükler
kımse gormedıkı benı sadece 1 kişi gordu ama o kım bılmıyorum yalan degıl yanmda kardesım vardı bı abıyle beraber ole kenarda duruyodukk
AYSHEROSE, e aferim yani sana. Oraya kadar geldin, kendini tanıtmadın, kimseye kendini göstermedin. İş mi yani yaptığın
Ben saat 18h10 itibari ile ordaydım, keşke bulsaydın beni.
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 08.05.2008 - 10:35 Mesaj konusu:
ben sızı gordum kı zaten sızı tanıyodum ama demıstım yaa cok utanırım ole gremem ne bılıyım orda bırı vardı ooo yenı uye hanı pasta falan dedı bnde aslkında cıdden getırecektım ama son anda bı degısıklık oldu babamla gelemedımm o yuzden pastayı babam alıcaktı eger otoparkta o arkadas konusmasaydı yada benı gorup otopark asgıda demeselerdı valla gıdıyodum gerı ne dıyım geldım ama gordum cok guseldı gercektenn kenarda durup ızledımmm ılk grubu ızledım sonra dıkılmekten ole sıkıldım ve gttım
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız