Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 03-04-MAYIS - Enduro Yarış Bahane Bizim için

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

03-04-MAYIS - Enduro Yarış Bahane Bizim için

03-04-MAYIS - Enduro Yarış Bahane Bizim için

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
AtillaPatik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.05.2008 - 00:22    Mesaj konusu: 03-04-MAYIS - Enduro Yarış Bahane Bizim için Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar evlerden izin aldık yalvardık yakardık yarış var diyerek çatalca ormanlı da enduro yarışlarına geldik cumartesi günü çadırları kurduk mangalı yaktık muhabbet sohbet sabahı sabah ettik hakem arkadaşlarda yarışacak arkadaşlarda yagmurlu ve bozuk havada onlara birazda olsa moral verdiysek ne mutlu bizlere buyrun resimler inşallah becere bilirim:(.

Sizlerlen paylaşmakistedim haftaya gene aynı yerde marmara şampiyonası yarış var daha kalabalık olcak herkezi bekleriz.

tmf burdan teşekkür ederim hakem arkadaşlarada zevkli bir yarışdı Alkışlıyorum
Başa dön
AtillaPatik Çevrimdışı AtillaPatik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 07.05.2008 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AtillaPatik, cok keyifli olmus ellerinize saglık devamını bekleriz Bravo
onuRR38
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 07.05.2008 - 18:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AtillaPatik, çok güzel olmus emeğine sağlık bende dt le katılırım böle yarıslara inş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
onuRR38 Çevrimdışı onuRR38 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal