Arkadaslar 11 mayıs tarihinde sadece gsr600 lerin katılacagı istanbul icindeki minik bir tur 10:30 fenerbahce kahve dunyasında bulusularak 11:30 civarı tuzlada kahvaltı yapılacak ordan hareketle gp izlemek uzere bagdat caddesi caddebostan civarlarına ( yer henuz belli degil) gecilecek 17:00 gibi hareketle anadolu kavagında saat 18:00 da aksam yemegi detaylar
Tarih: 07.05.2008 - 16:34 Mesaj konusu:
Katılabilecek tüm GSR 600 sahibi arkadaşlarımızı bekliyoruz. _________________ "I would never let a woman kick my ass. If she tried something, Id be like, HEY! You get your bitch ass back in the kitchen and make me some pie! "
iyi eğlenceler _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
Tarih: 07.05.2008 - 19:17 Mesaj konusu:
arkadaslar amacımız GSR kullanıcılarını bır arada tutmak ve aynı model motorlarımızın eksı ve artılarını kolayca paylasım yapıp bırbırımıze yardımcı olmaktır. daha once md baslıklarında da bır kac gezımız duyurulmustu. 11 mayıs pazar gunu planladıgımız; dıgerlerınden farklı olarak İstanbul ve civarında olan ve aynı zamanda ımkanı olan GSR kullanıcılarını bır araya getırmektır. su an ıcın belırlenen sayı 21 olmakta ve bulusma tarıhıne kadar daha da artacagı dusuncesındeyiz.
MD aracılıgıyla bu duyuru arkadaslarımla beraber yapmak ıstedık...
herkese keyıflı sürüşler...
1 mart gezımızden bırkac kare resım
gsr600 alsaydım tabii katılırdım. Neyse güzel bir tur olur umarım. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Tarih: 08.05.2008 - 00:30 Mesaj konusu:
CSAYAR bu seferlik sadece GSR ları toplayalım istedik ama bi dahakine muhakkak bekleriz _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Tarih: 08.05.2008 - 13:56 Mesaj konusu:
crazy_81 demiş ki:
harıka bı alet bu yaaa ınsallah bende alırım bundan ozaman gelırım
crazy_81 siddetle tavsiye ederim bu seferlik sadece GSR ları topluyoruz bi dahaki ilk bulusmaya (muhtemel 17-18 mayıs) senide aramızda gormekten mutluluk duyarız _________________ BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN USTUNDEKI KANDIR TOPRAK UGRUNDA OLEN VARSA VATANDIR
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız