ARkadaşlar siz kaç kişisiniz burda en ii si toplaşıp bana bi makina çekin
adress wer sen yorulma akşam ewine teslim ederiz.. _________________ [IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn289/CanAwaR44/arkaplanmo6.gif[/IMG]
istanbulracingteam.org
4.750 çekti en son 4.500 ytl bıraktı çok dimi almıyım
alma alma gider yapan çok satış yapan yok.. _________________ [IMG]http://i307.photobucket.com/albums/nn289/CanAwaR44/arkaplanmo6.gif[/IMG]
istanbulracingteam.org
hyosung kopyası kanunilerden bahsediyor olmalısın
eger 30-40 milyarlık makinalar dengi olsaydı o fiyatı çekerlerdi vardır bir eksi taraflarıki 9 milyar demişler
Kayıt: Jan 18, 2007 Mesajlar: 102 Nereden: İZMİR izmir İZMİR
Tarih: 07.05.2008 - 20:45 Mesaj konusu:
kardeşim 9000 ytl kolay kazanılmıyor.Ben derim ki atma sokağa.10000 ytl sına tertemiz ikinci el YAMAHA XTX ler var o dediğin makinayı da havada karada yer.Benimkisi sadece tavsiye tabii en iyisini sen bilirsin. _________________ impossible is nothing
Tarih: 07.05.2008 - 21:01 Mesaj konusu:
arkadaşım anlaşılan sende bir motosiklet aşkı doğmuş genelde herkez dalga geçmiş seninle ama aldırış etme sen ilk önce araştır bilgi sahibi ol bir 600cc lik makinaya 0.km 25.000ytl civarı olmasıyla gt250r ın 8.900ytl olması aynı değil birisi 250cc birisi 600cc birisinde ses var görünüş var
gt250r da ses pek yok görünüş olsada 600cc lik gibi değil yani arada dağlar gibi fark var sen bu konuları araştır durmadan öğren yap bişeyler yani öğrenince sende anlayacaksın aradaki o kadar farkın deydiğine _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 1068 Nereden: ana yurdu manisa ama gümüşhane
Tarih: 07.05.2008 - 21:32 Mesaj konusu:
Dostum para yalan söylemez bu bir,bu 9000 yeteleye alacağın küçük cc makinayı yok pahasına satıncaya kadar göbeğin çatlar bu iki,birçok firma çinde katalogdan beğendiği taklit dizyanlar üzerine yapılmış fason motosikletleri türkiyede kendi markasını yapıştırıp satıyor bu üç,bu çinliler çıktı mertlik bozuldu buda dört.
ne yani biz salakmıyız yıllardır bu paraları verdik ve hala veriyoruz japon alıyoruz,yapma gözünü seveyim
EviLGirL, arkadaşım toplaşmaya ne gerek var sen bana isteiği makinanın renk,model,tip ve kendi adres bilgilerini ver ben senin adrese göndereyim,sende sonra bana nasıl patinaj çektiğini gösterirsin _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız