6 Tane"z" aferin sana.Öğreniyorsun bu işi Ama sizin yüzünüzden karnım acıktı..Diyetteyim ben ne hakkınız var böyle güzel ızgara fotoğrafları koymaya. _________________ Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum,Değiştiremezsin beni, kasma boşa ben buyum,Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum¿.
"S.K"
kıtalar arası afrikayla asya kıtası gibi bişemi bu abi
sohbetiniz eğlenceniz daim olsun _________________ ab RH+
ruhsuz_welet@hotmail.com
Arabanın kapısını açtım , açtım girsin içeri..
kalktı hilal kaşları sordu kim bu serseri..
güzel bi görüntüler de abi o kedilere naptınız ya yeşil ışık çıkarıolar _________________ Dışarda kar var..Kim takar motorda hayat var® _made in thefastbiker
Ohhh ne güzel bir topluluk. ne güzel resimler. Bu arada Kedilerin farlarda süper olmuş.Paylaşım için tşk. _________________ Rüzgar ben, Denge ben, Tutunan ben,
En küçük Hatada yok olacak ben.
Ozaman sen neyi dert ediyorsun...
cs...
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1635 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 02.05.2008 - 20:57 Mesaj konusu:
Güzel olmuş.... _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
heheh gülmekten yorum yazamadım,kedilerin gözleri nasıl öyle yaww xenon puhahahahahaha
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
bu arada gezi hakkında yorum yazamadım gülmekten güzel gezi olmuş ellerinize sağlık resimler için... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Tarih: 07.05.2008 - 23:36 Mesaj konusu:
cok güzel bir akşamdı resimler için teşekkürler barişçım gelen ve bizlerle beraberliği paylaşan arkadaşlaşlar için teşekkürler
_________________ BOĞAZİÇİ EXPRES KURYE
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız