Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - two brothers

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

two brothers

two brothers
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 23:39    Mesaj konusu: two brothers Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selamlar

Two brothers egzoslarının çok iyi ses verdiklerini duydum akropovıc yosımura gibi egzoslardan çok daha iyi ses verıyormuş ama sanırım akropovıce göre performansı çok az daha düşükmüş ama yani fazla fark yokmuş duyduğuma göre birde sizin fikirlerinizi merak edıyorum two brosu 600 rr a takmayı düşünuyorum ses kalitesi nasıl olur acaba?
Başa dön
mufasa Çevrimdışı mufasa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 07.05.2008 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bıldıgınden sasma mıllet akropovıc takıyorsa bı bıldıgı vardır derım parana yazık olmasın ııce arastır bence
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 07.05.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

akrep in üstüne başka bi hayvan Gülümsüyorum pardon egsoz tanımam Bravo Çok gülüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
marcopasa
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: balıkesir,denizli

MesajTarih: 07.05.2008 - 23:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende two brothers lerin çok iyi olduklarını duyduk ama takılmış haliyle canlı birebir görmedim bi gör sor sonra tak derim Bravo
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 07.05.2008 - 23:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gördüm iyi ses verıyorlar ama iki tane motorda inceleme şansı buldum bırı 2000 model r6 dı egzos selenın altından değil hemen yandandı two bros vardı ama ortalığı sallıyodu gercekten çok fenaydı bide 2005 1000 rr da vardı dayımın motoru ondanda guzel ses gelıyodu fakat 2000 r6 kadar değildi 600 rr sesleri daha bi ciğerden gelıyo fakat birde sizlere sorayım dedim
Başa dön
2FAST4YOU
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: b.street

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yan yana zx12muzzy , fazer twobro ve benim motor birlikte çok sürdüm,inan sonrasında söküp değiştirmeyi bile düşündüm .Ayrıca senin sorunun cevabı geliyor.08 RR a arkadasım two bro taktırdı.Birlikte sürüşlerimizde kendi motor sesim rr arkamdayken gerçekten cılız kalıyor.Bu yorumları yaparken performans konusuna girmiyorum ölçüm yapmadan söylemek zor fakat performans istiyosan sanırım komple bir sistem daha mantıklı olur.Two bro gürül gürül bir egzoz ,yoshi ve akro tüpler bana göre üst devirlerde daha toklaşıyor.Karar senin bildiğim kadarıyla twobro 800 dolar . Bravo

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

yanlış bilgi olmasın ,ilk 3lüde beni sasırtan fazer dan çıkan zx12 ye eşdeğer çıkan desibeldi
Başa dön
2FAST4YOU Çevrimdışı 2FAST4YOU Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eevet ben 2006 rr ikinci el almayı düşünuyorum sadece tüpmü yoksa komplemı alsam diye düşünuyorum komple sistem ile sırf tüp arasında çok büyük bi performans farkı oluşuyormu?
Başa dön
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mufasa, Tüp ile performans artışı olmaz. Sadece motorun ağırlığı azalacağı için oradan bir artın olur. Komple sistemi power commander ile birlikte kullanırsan motorunda beygir ve dolayısıyla performans artışı sağlarsın.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim motorumda TB var, sesinden son derece memnunum, slip on düşünüyorsan zaten motora kattığı gücü anlamak için dyno'ya çıkmak lazım, ses ve estetik dışında sokak kullanıcısını ilgilendirebilecek bir konu olduğunu düşünmüyorum...
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SpeedyMaho
Üye
Üye

Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaslar, benim son model ZX-10R im var ve atlinda 2 tane akrapocivler ve benim kardesimin ise R1 SP si var altinda ise 2 tane 2brothers.... onun egsos sesi daha agir basiyor benimkilere dayanarak, fakat benimkiler ise tam sekilde agiliyorlar surat yaparken. Ikisi de mukemmel ve gercekten ikisde parana deger.
linkler:

http://nl.youtube.com/user/speedymaho
ve

http://nl.youtube.com/watch?v=nv5GVV-40UA

SIZE KOLAY GELSIN
Başa dön
SpeedyMaho Çevrimdışı SpeedyMaho Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 08.05.2008 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ses kalıtesı derken tok ses mı cok sesmı ?
two bros yeterı kadar gurultulu Bravo
armyy şimdi Çevrimiçi armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
kdrygz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul / Avrupa Yakası

MesajTarih: 08.05.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

armyy, avatara bak yola gel Çok gülüyorum
kdrygz Çevrimdışı kdrygz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 08.05.2008 - 01:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

two brothers gürültülü bir eksoz ve 600 rr kullanıcıları arasında hızla yayılıyor.ama akropovıc her zaman kaliteli bir marka olarak öne cıkmıstır. benim 1000rr ımda akropovıc tıtanyum komple sistem ve kawasakı 636ımda ise akropovıc slıp on var. 2sindende memnunum fakat komple sistem daha bir güzel gerçi power commander ve quıck shıfter var oldugu için performans son asamada. ama tr de komple sistemler cok pahalı. ben yarıslarda oldugum icin bunları kullanıyorum. ama two brothers da kaliteli bir marka.600rr a uyar
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mufasa
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yorumlar için teşekkürler Bravo
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hiç düşünme hemen tak derim .twobrothers benim 2007 600rr da vardı.mükemmel ötesi diyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal