su soğutmalı ve uzun süreli seyahatler için iyi ve tipide çok güzel fiyatıda
hayırlı uğurlu olsun :alkış
motor yağ soğutmalı..vede dış kaplaması hollandada yapılıyor motor taiwan malı hatta plastiği karbonfiber şu an scooter olarak bu madde gilera nexus 500 serisinde war sadece..saygılarımla..
Arkadaşlar 50 cc lik bir motor 148 km hız yapıyorsa 150 cclik bobcat neden 130 yapmasın. benim eski mobylette yi yarışa çıkardım 148 km hız yaptı.bırakın da bobcat 130 yapsın yani.şimdi bir bobcat var bende bakımsız hali 120 yi deviriyor.artık düşünün
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
Ben 150 cclik motor sınıflarında bobcat in üstüne yok diyorum
Tarih: 07.05.2008 - 10:00 Mesaj konusu:
hayırlı ugurlu olsun güvenli ve keyifli sürüsler dilerim _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
öncelikle hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız binersin inş
Ama sana şunu söyliyim süratli bir motor ve alt motorunun yapımını pgo üstleniyo bobcat de..Yani kanuni sadece ismini basıyo..Ama belli bir süre sonra piston ve krank kolu kilitler söyliyim çünkü aşırı süratli ve deparı çok güçlü bir motor..Genede hayırlı olsun
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız