Berhan otobanda gazlayin ama o gibi yollar cok tehlikeli orada GAZLAMAYIN !!!
Canimiz satin alinamiyor Bakkalda satilmiyor !!!
Ben hicbir arkadasima en ufak zarar gelmesini istemiyorum, sende söyle bi otur 5 dakika düsün !!!!!
Yarislar Yaris Pistinde Olur !!! Dahada olamadi Otobanda olur !!!
Saygilar...
topiğin başından beri sağduyulu mantık dolu cevaplarınızı .şunu eklemek isterim.
şimdi bu mesele, kim ölümü göze alır meselesi mi?yoksa kim daha iyi binici meselesi mi?
eğer kim ölümü göze alır meselesi ise herkes en sevdiğinin başındaki elmayı silahla vurmaya çalışsın.en azından ölüm çabuk olur.sakatlık ihtimali çok düşük.
eğer kim iyi binici meselesi ise hep beraber bir pist kiralayalım,kameraya da gerek yok herkes 10 tur atsın görelim iyiyi.canını ortaya koymak nedir yaa...kendini bırak o an trafikte olan masum insanlar ne olacak????? _________________ hareketi durduramazsın...
a.veysel
Topiği kitliyorum.
Sebep:
Forum kuralları
4. Forumda başkalarını ilgilendirmeyecek ikili yazışmalardan kaçının. Bu tür karşılıklı yazışmalarınızı özel mesaj aracılığı ile veya email üzerinden sürdürün
10. Başka bir Board katılımcısını yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici yazilar yazılamaz.Kimse kimseyi parmakla göstererek kaba, kin dolu,saldırgan,kişisel haklarını zedeleyen, cinsellik içeren ya da herhangi bir yasayı ihlal eden iletiler göndermez.
11. Kullanıcılar forumda küfürlü konuşamaz , küçük düşürücü laflar söyleyemez. _________________
Tarih: 08.05.2008 - 03:05 Mesaj konusu:
VOLKAN zaten KURALLARI açıklamış..
Ama burda FORUM kurallarından daha çok SEVİYE kuralları önemli...
Hayretle okuyorum...
Yani bu topic daha açıldıgı ilk gün böyle olacagını tahmin etmiştim..
Yani SİDİK YARIŞI dedikleri tamda bu olsa gerek...
Burası kimsenin kişisel egosunu tatmin ettiği, egolarıyla masturbasyon yaptıgı yer değil ve olmadı...
Topic biraz kilitli kalsın ..
VOLKAN yeni olmasına ragmen belliki daha fazla yazılanlara dayanamamış..
Yani ben ESNEK olalım, YASAKÇI olmayalım diyorum ama acaba bu düşüncem KULLANILIYORMU..
ALLAH aşkına yahu yazılanlara bakarmısınız?
Eger ben bu topici tekrar açmak için zaman harcadıysam burda yazan arkadaşlarında buna saygı göstermesini beklerim..
Tekrar ediyorum TARTIŞMA olacak tabi ama görüyorumki bunu beceremeyenler var...
Eğer topic yine seviyesizleşirse kilitlemek zorunda kalırım..
_________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
özür ama bu mesajı da silebilirsin.... Bu konu başlığının açıldığı an silinmesi lazimdı bence... Neymiş bir iddia sonucu gece, bozuk bir yolda 200 bilmem kaç km yapmış...
Önemli olan yapıp yapmaması da değil. Ya da burada olan benim babam senin babanı döver muhabbetleri de değil...
Hem Türkiyenin en fazla üyeye sahip motosiklet portalıyım diyeceksiniz hem de böyle bir örneğin gösterimine izin vereceksiniz... Bence bu MD'ye yakışmıyor...
Hem insanlar motosiklet kullanıcılarını yok sayıyor diye şikayet edeceksiniz. Kaza olunca ya yeter artık, bu son olsun diyeceksiniz hemde böylesine saçma bir iddia sonucu yapılan bir videoyu savunacaksınız... Kusura bakmayın ama ben bunları aynı kefeye koyamıyorum... _________________
Ainesi iştir insanın, lafına bakılmaz!
Kayıt: Jan 13, 2008 Mesajlar: 792 Nereden: Hızlı Rüzgarın estgi yerden..
Tarih: 08.05.2008 - 07:42 Mesaj konusu:
@Ante MD Sitesi çok büyük DEV bi site binlerce insanlar üye, dolayısı ile her insanın düşünce ve fikirleri tabiiki aynısı
olamaz.
Motor Sporunun, her Motorcunun içinde "ben ss"leri kast ediyorum" zaten siz istesenizde istemesenizde ufak bi hırs iddia yatar,
fakat bu hırsı tabiiki hele hele Türkiye gibi yerde o Kötü mıcık yollarda Şartların çok kötü olan bir ülkede Asfaltların Karışımı Rezalet bi şekilde yapılan bi ülkede Yansıtmamak Lazım. Yarışları Yarış Pistlerinde Gerçekleştirmek Lazım ama neyazıkki Bir Çogumuz "Parasızlıktan deyil"
Üşendiklerinden dolayı her zaman piste gitmiyorlar, Oysaki o mıcık yollarda harcadıkları Benzin parasını Pistede harcayabilirler.
Bencede Böylesi Mıcık yollara hadii gel orada ben seni geçerim iddiası olmamalı.
Her zaman iyi ve güzel Örnekli olmamız gerek.
Saygılar... _________________
1000cc"lerin Başkanı Asfaltların KRALI
Tarih: 08.05.2008 - 08:50 Mesaj konusu:
Allah akıl, fikir versin denilecek bir olayı bir sürü kişi de alkışlamış ya, Allah onlara da akıl-fikir versin diyorum. _________________ SYM Joyride 200
Kayıt: Oct 08, 2005 Mesajlar: 1291 Nereden: istanbul-smyrna
Tarih: 08.05.2008 - 09:20 Mesaj konusu:
Fener şampiyon olduğunda mok atmak için parayla şampiyon oldunuz derdik çocukken. Maksat şampiyonluk sevinçlerini kursaklarında bırakmaktı.
Buradaki tartışmalar bir nevi ders niteliğinde.
Bu vesile ile bizler
kim gerçek anlamda motorcu, kim değil göreceğiz.
kim gaza gelir kim gelmez bileceğiz.
kimler ile yola çıkılır kimler ile çıkılmaz anlayacağız.
kim saygıdan ödün veriyor kim vermiyor hissedeceğiz.
kim delikanlı kim değil idrak edeceğiz.
ve bileceğizki su testisi su yolunda kırılır.
Aklıselim motorcuların üzülerek takip ettiği bu topiğe yazılan uyarıcı yazılara cevaben sanane tarzı yaklaşımlar olmuş.
10 tane motorcu arkadaşımızın bu çılgınlığa ortak olmuş olmasıda enteresan gerçekten.
Ben hız gösterisi yapana veya onu tahrik edip ölümünü isteyenlere hiçbir uyarıda bulunmuyor ve kendilerine hayatta başarılar diliyorum.
Yalnız bu hız gösterisine çanak tutan veya yardım ve yataklık eden 10 arkadaşa 1 sorum var.
Eğer ekamba veya o saçmasapan yolda herhangi biriniz ölse idi bunu kalan diğerleriniz ailesine-ailelerine nasıl açıklayacaktı
Allahını seven böyle gaza gelenleri tahrik etmesin.
Başkada birşey demiyorum.
Saygılar. _________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
Tarih: 08.05.2008 - 10:05 Mesaj konusu:
Erbil abi sen ne yaptın yav zirfi karanlıkta mıcırlı yokda ben bisikletle düşerken sen 299+ videoyu izlerken gerçektende üzüldüm sana bişey olsaleoparus, abimin dediği gibi kim ailene haber verecek allah korusun birde ölsemde bişey değişmez deme ölmeyi geçtim ya felç olsan sakat kalsan allah cc. korusun sana bakacak olanlara kendine ve herkeze eziyet etmiş olursun abi allah aşkınsa sakın kimseye inat olsun iddaa olsun diyerek geza gelme abi boşver onlar konuşsun ne derse desin kendileri çıksa o yola ...leri yemez 299+ la giderken ama senin gibi yiyen varsa ben onun aklından şüphe ederim Abi dostlarını aileni bütün yakınlarını seviyorsan allah aşkına sakın bir daha bu şekilde riske girme _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 08.05.2008 - 10:48 Mesaj konusu:
ya yol zifiri karanlık değil..o yol gayet aydınlık.kamera camın altında cam sıyah cam o yzden zifiri karanlık gıbı duruyor farları da açık halbukı farlar kapalı gıbı duruyor.ayrıca hemen hemen 6-7 dakıka dumduz gıdıyor ve yol boyunca toplam 10 bılemedın 12 araç denk gelıyor...vıraj alış falan yok.ayrıca bu makına r1 yanı zaten gazı çevirdiğinde 200+....öyle bır yazmışsın ki oğuz_92 kardeşim sanki rossi şov yapmış...arkadaş kendi çapında elinden geleni yapmış ama bir gün vaktin olursa pazar günü çık çeşme otobanına orda hırs ıçın değil sadece sabah kahvaltısına gıden arkadaşların gazlamasını ızle.yarılacağına eminim...gerçekten iyiler...haaaaa izmir-çeşme otobanı garnizon komutanından izin almadan çıkma sakın o yola....
Tarih: 08.05.2008 - 10:57 Mesaj konusu:
yakuzzza, o zaman sen çık aynı yolada 299+ koy video bizde izleyelim oke ben sadece bir iddaa uğruna bu yapılmaz diye anlatmaya çalıştım _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Kayıt: May 07, 2008 Mesajlar: 1269 Nereden: Memleketten....
Tarih: 08.05.2008 - 11:00 Mesaj konusu:
oğuz_92 kardeşim beni yanlış anladın galiba..tersleşmenın gereği yok.ben dostça söyleyeceğim sana demek istediklerimi.demek istediğim kardeşim ben o yolu bılıyorum ve ınan bana o yolda 299+ yapan bırkaç kişi tanıyorum...ben de akhisarlıyım...yani demek istediğim iddaa uğruna yaptıysa boşa yapmış benım tanıdığım kişiler zevk için kullanırken zaten o hızlarda gıdıyorlar.ben yaparım demıyorum bak yanlış anlama kardeşim kesinlikle..ama bildiğimide neden söylemeyim kardeşim değil mi?
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız