Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Konya MD Kuzu Yemeğe Gidiyoruz 11.05.08 Pazar
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.05.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, ada ibrahim haa kanka kıyamet kopacak desene ben pek inanmadım ama neyse görecez Dil çıkarıyorum ALLAH kaza bela vermesin kardeslerime güle güle binsinler darısı motoru olmayan arkadaşların başına İNSALLAH slmlar Çoook seviyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Alkışlıyorum Alkışlıyorum Çok gülüyorum Ne yalan söyliyim ibrahim abi bende pek inanmadım amaaaa Çok gülüyorum Dil çıkarıyorum Neyse çıkar artık ne olduğu Çok gülüyorum

Abi geçen geldin yanıma niye söylemedin? Annnüüüüğğğğ Delirdim Delirdim
Motor alıyrız bacenek diyordun sadece Çok gülüyorum
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Volkankurul az yersen İpraam ADA da ev sahiplerinden az yer o zaman bizde karnımızı doyururuz Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum

Ömer Bozkurt, İnan inan kesiyiii Çok gülüyorum

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Ömer Bozkurt
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada cok önceden motor alan halit.. cengizz...yasinn...veee sükrüüüü kardeşlerimden halaaa bi ses yok ayıpp oluyorrr hatırlatımm dedimmm Gülümsüyorum Gülümsüyorum

öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Ömer Bozkurt Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, vay aslan ömer abim, kankam, dayım, canım, ciğerim, mercedesine kurban olduğum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
Söyle şu adamlara da kuyruklarını düzeltsinler, Bende arkandayım abi hih Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

volkankurul, YAn yana oturalım ... dikkat et de kolumu yeme Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
osmanr6
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah kabul etsin kazasız belasız binmeniz dilegiyle Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum Motordelisi Motordelisi gazlayalım Delirdim Delirdim Delirdim
Başa dön
osmanr6 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, inan ..inan kuzu kesiyorumm şok oldun galiba Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
WarCer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

capodelcapo, afiyet olsun Tüm Konya Md'ye Gülümsüyorum
Başa dön
WarCer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

havalar bozmaz inşallah

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ömer Bozkurt, Kanka Cengiz Halit Yasin beraber keseceklerde bizde senle kesecezya

WarCer, Teşekkürler

--AZRA Aksesuar&Yıkama--
Başa dön
capodelcapo şimdi Çevrimiçi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah kazadan beladan korusun. Afiyet olsun.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 08.05.2008 - 12:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

DRAGON_10,
Alıntı:

halit gardaşıma iyi bakın kurumuş gördüm onu bu aralar.draglarda az kilo olayım diye yemeden içmeden kesildi

valla kilo alacam bir ay var daha o zamana zayıflarım ganka Dil çıkarıyorum

volkankurul,
Alıntı:

Ben az yiycem deeeeermişim

bu bi şakamı Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Ömer Bozkurt, abi ben varım ama cengiz yanaşmıyor abi Sinirlendim

ayrıca pazara inşallah ordayız Bravo Bravo Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KoNyA

MesajTarih: 08.05.2008 - 18:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güle güle binsinler
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili konyalı arkaşlarım kuzuyu afiyetle mideye götürün üstünede acıkın çekin...., ne olacak rakıyı çekin

ADAMOTOR42, slm tekrar motorun hayırlı olsun namıdeğer karaaslanın ...,
bu arada yeni motor alan tüm M.D.ailesine güvenli sürüşler diliyorum
peki siz izmit körfeze gelmiyormuydunuz ?
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye