Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2009 Model GSX-R 1000 New!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2009 Model GSX-R 1000 New!!!

2009 Model GSX-R 1000 New!!!
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
deliemin
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:17    Mesaj konusu: 2009 Model GSX-R 1000 New!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hersene Mayıs, haziran, temmuz ayından itibaren bidahaki senenin yeni modelleri gerçek yada fake resimleri nette dolaşır Gülümsüyorum ve hepte bu muhabbeti ederiz

bu aralar 2009 model GSX-R 1000'in resmi revaşda Gülümsüyorum

turkishriders.org'dan alıntıdır
Güçlü Bey

eminatar@hotmail.com

En son deliemin tarafından 08.05.2008 - 11:58 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
deliemin Çevrimdışı deliemin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, hiç tarzım deil Dil çıkarıyorum

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emin lan bu fake... 1000RR'dan bile daha tipsiz Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eger bu ise görüntü, on numara,tabiki teknik olarak da incelemek lazım. Bravo Bravo

PERT TEAM
DÜNYANIN HER YERİNDE MAHKEMELER KADAR HAKSIZLIGIN SOĞUK KANLILIKLA UYGULANDIGI YER YOKTUR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
alpiser
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliemin, Emin şu fotolardaki egzozlara bak hele Çok gülüyorum Çok gülüyorum

CBR 1000RR
Başa dön
alpiser Çevrimdışı alpiser Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
motorcucihan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TRABZON (KARMOK)--Faroz--

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy 2009 modeller çıkmaya başladı he... Çok gülüyorum
"( @)(@ )*****( @) (@ )***( @)
Başa dön
motorcucihan Çevrimdışı motorcucihan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Durun yawww daha 08 lere alısamadı millet hemen eskitmeyin kasaları Gülümsüyorum Gülümsüyorum
orjinal
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neuremencer, Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
orjinal Çevrimdışı orjinal Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2008 750 ye benzeyecek

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racing_bora
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çıkmasını 4 gözle beklediğim bi makine ama bunun olduğuna pek inanasım gelmiyo...

En son racing_bora tarafından 08.05.2008 - 11:42 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
racing_bora Çevrimdışı racing_bora Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işi gücü olmayan adamlar fotoşopta yapıyo atıyo sonra nette tartışılıyo uzun süre bence bu kadar tipsiz bir motor olamaz

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

tekrar bakınca farkettim arkada çamurluk yok suzuki çamurluksuzmu yapacak bunlar fakee Bravo
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
youngseR1kan
Üye
Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum iğrenç! Beğenmedim
Başa dön
youngseR1kan Çevrimdışı youngseR1kan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
siyahbeyaz
Üye
Üye

Nereden: TURKEY

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence az biraz makyajdan sonra harika duracak.. fena değil..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 08.05.2008 - 11:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçeği çıkana kadar daha bayağı değişir bu görüntüler ama. bence güzel yani.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.05.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya o degılde neden 1000 lık makınalara son zamanlarda yandan ekzoz verıyolar anlamadım yaaa 600RR yada R1 (mısal) gıbı kuyruk altı verseler yaa Göz kırpıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal