Evet arkadaşlar artık Anadolu yakası toplantılarını Çayır Çimende yapıyoruz. 14.05.2008 İstanbul md çayır çimende toplanıyor.... Herkesi bekliyoruz...
Unutmadan toplantı yeri bir mekan degildir eskiler bilir yenilerde ögrenir artık bir otoparkta toplanıyoruz istiyen istedigi içeçegini yiyecegini yanında getiriyor veya yürüme mesafesindeki bakkaldan alıp geliyor....
Tekrar yazıyorum ister motorunuz olsun olmasın herkesi bekliyoruz...
Bekle bizi ÇAYIR ÇİMEN Çarşamba günü ordayız....
Bu arada MD ürünlerimiz herzamanki gibi mevcuttur sipariş vermeniz yeter
Yavaş gitme yarışı yapılcaktır ilgilenenlere duyrulur...
Tarih: 14.05.2008 Çarşamba
Saat:19.00 sonra 23.00 kadar kesini var
Yer:Çayır Çimen
Adres:Kadiköy-Bostancı Sahil yolu Bostancı deniz otobüslerinin yanındaki büyük otopark.....
uzaydan bır bakalım kroki
Önceki toplantıdan bir resim[/b]...
_________________ Burak ŞİRİN A RH (+)
34 AV 2871 - HOoNDaA VaRaDeRoOo...
Kayıt: Oct 14, 2007 Mesajlar: 455 Nereden: KUYUBAŞI/KADIKÖY/İST.
Tarih: 08.05.2008 - 14:02 Mesaj konusu:
Alıntı:
beko pişman demişken pişmaniye getirde yiyelim :P
ben ve atım aksilik olmazsa geliriz
barışım ben tatlı sıramı savalı 2 sene oldu, yenilerden iste pişmaniyeyi, ama sana MESİR MACUNU getireyim istersen... iyi gelir.. _________________ CBR 1000 esmeRR
ben yeni katıldım aranıza, oraya nasıl geleceğim acaba??
bir de kafam karıştı,ilk gelenler pasta mı yoksa pişmaniye mi getiriyorlar acaba???
birde ben bu gevezehanım ı çok merak ediyorum kendisi de orada olacak mı??
HeLiCoPTeRMaN, geldiğin zaman sen beni sor, birileri gösterir illaki. Ama gelirken pişmaniye getirmen tercih edilir. Sen tanımazsın bir Volkan Re Re var, o çok yiyor. Ama lütfen o gelmeden önce gelki, bize de bişeyler kalsın.
Ha bu arada yol tarifi de ister misin? Sen bilmezsin buraları, hele bir de Avrupa yakasından geliyorsan mazallah kaybolursun falan
mezar, haklısın bence de gelemez. Ama sen de gelemezsin.
yakınıza bir kırmızı karanfil takarsanız sizi tanıyabilirim herhalde
ya da arzu ederseniz avrupa yakasından geleceğim ben biryerlerde buluşup öyle de gidibiliriz isterseniz...
zaten bu mezar adını da hiç sevmemiştim ben zaten gelmiyormuşta o
ya arkadaslar benim motor bos karsıdan gelecek varsa artcı alabilirim. ama yolu bende bilmiyorum. helicopterman birader yolu biliyor olsaydın alırdım seni kusura bakma.
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız