Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - RapidBike, PowerCommander'ı tahtından edebilir mi sizce?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

RapidBike, PowerCommander'ı tahtından edebilir mi sizce?

RapidBike, PowerCommander'ı tahtından edebilir mi sizce?

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:31    Mesaj konusu: RapidBike, PowerCommander'ı tahtından edebilir mi sizce? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Modifikasyon işinde PowerCommander ilk akla gelen marka. Bu aletin en tatsız yanı pahalı fiyatına rağmen her motosiklete ayrı ürün üretmesi ve motosikleti satınca başkalarında değerlendirilememesi.

İtalyan RapidBike diye ilginç bir alternatif var. Kontrol ünitesi tüm motorlar için aynı, sadece istenen yazılım yükleniyor ve bir kere alınca her tip motosiklette kullanılabiliyor. PowerCommander gibi motosikletin markası değişince çöpe atmak gerekmiyor.

Bu alet hakkında bilgisi olan var mı? PowerCommander ile kıyaslayınca artısı, eksisi nedir? Alınmalı mıdır?

Bu da sitesi:

http://rapidbike.dimsport.com/infoprodotto.php?DS=f0c9d10a7bbe3261246a787bd97927e8&lang=en
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ADAMOTOR42
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok iyi 2007 1000 lige taktık gayet güzel
vede her mot kullan OK Alkışlıyorum

Bize ulaşmak için Foto'yu TIKLAYIN
Başa dön
ADAMOTOR42 Çevrimdışı ADAMOTOR42 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fiyatı nedir acaba . ve TR de satışı varmı ?
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 29.04.2008 - 11:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ADAMOTOR42 demiş ki:
çok iyi 2007 1000 lige taktık gayet güzel
vede her mot kullan OK Alkışlıyorum

Mappingi, ayarları rahat yapılabiliyor mu? Randımanı nasıl acaba?

Son Mesajdan 178 saat 38 dakika sonra eklendi:

Kimse bilmiyor mu?

Üzgünüm
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 08.05.2008 - 13:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

rapid bike için ducati bayiilerine sorabılırsın cunku ıtalyada ducatı ıle ortaklıgı bulunan bır fırma
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.05.2008 - 13:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben rapid den falan geçtim su power commenderim bi takılaydı hayırlı ile Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, bende taktırıyorum powercomander Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.05.2008 - 14:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valeo, abi sen kime yaptırcan istanbulda ? murat ? cengiz ?

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

benimki takılı ama dynoya cıkmadı fisleri baglı degil ben aldım üzerinde ama sehpaya cıkartmadım 2,yarısa istanbula gidecek iste
Başa dön
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 14:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, ben cengize yaptırırım muhtemelen Göz kırpıyorum .cüneyt halledecek zaten benim işi Göz kırpıyorum
Başa dön
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 08.05.2008 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bahsettiğiniz iki şahsıda sevmem.Ama cengiz daha iyiymiş bu konuda diye duydum. Cüneyt abi araya girerse işinizde sorun olmaz gerçi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ryangt, eray herkez cengiz diyor zaten ganka Bravo
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Aksesuar Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal