Tarih: 08.05.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
BeLiaL, sen bana beceremezsin mi demek istedin Görürsün sana bu lafları dolma, sarma, külbastı, yan yattı, imam bayıldı, kim ayıldı olarak yedireceğim Rabbit, Anne bak bana ne diyor ya ağlarım _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
BeLiaL, im makinana ve emeğine sağlık.süpersin...
Geizye İZMİR dısında oldugumdan dolayı geç katıldım.ama yinede sizleri 2 saat görmek bile yetti bana.keyifli bir gündü,katılan tüm dostlarıma teşekkürler.. _________________
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 08.05.2008 - 20:42 Mesaj konusu:
Yildiz_27,dostum bu hafta sonu sizinle spile gelmek için kızım ve eşimle manisa ya geldim,bu arada pazarı beklerken tabi eski arkadaşların yanına muhabbet etmeye gittim cumartesi,öğlen civarı bir haber geldi ki yıllardır çok sevdiğim bir abimin ve bacak kadarki halinden(hani şort giyerken derler ya işte öyle)beri bildiğim ve sevdiğim oğlunun adam gibi şeridinden giderken karşıdan gelen bir arabayı sollayan bir kamyonet sürücüsünün çocuğa kafadan patlatarak çocuğu parçaladığını öğrendim hem de şehir içinde.
çocuk öyle kötü olmuş ki,babası olan abim kaza haberini duyduğunda kaza bölgesi çok yakında olduğundan motora binip olay yerine gidiyor olaydan bir kaç dakika sonra,İlker(oğlu)kullandığı motoru arkadaşından beş dakikalığına aldığından ne motoru ne de suratı ve vücudu parçalanmış önünde yatan oğlunun yüzüne bakarak onu tanıyabiliyor ve olay yerinden hiçbirşey olmamış yabancı bir insanmış gibi ayrılıyor ve yine eski bir motorcu olan başka bir abimin yanına giderek gördüğü kazayı anlatarak yazık çok kötü olmuş filan diyerek muhabbet ediyor,bu arada morga kaldırılan çocuğun ardından babanın yanına gittiği abime bir telefon geliyor İlker kaza yapıp ölmüş haberiniz varmı diye ve bu esnada babası yanında oturuyor,o abim o babaya farkettirmeden onu alıp biraz önce yanından ayrıldığı ve şu anda morgda yatan ilkerin yanına götürüyor ve baba hastanede öğreniyor bakmaya gittiği kazada parçalanan çocuğun kendi oğlu olduğunu,bende tam bu sırada öğrendim olayı ve hemen hastaneye gittiğimde abim sinir krizi geçiriyor ve tir tir titriyordu,sarılıp dakikalarca ağladık dostum.
ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim,böyle eğlenceli bir topiği kirletmek istemezdim ama o kadar üzgünüm ki ve o hayvan kamyonet sürücüsüne o kadar kızgınım ki kendimi tutamadım,çocuk daha 2 ay önce askerden gelmişti ve babası hayatını onun üstüne kuruyordu _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
goldminermechanic, kötü olmuş ya ALLAH rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı diliyorum _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kayıt: Dec 23, 2007 Mesajlar: 906 Nereden: izmir ve manisa
Tarih: 08.05.2008 - 21:10 Mesaj konusu:
Yildiz_27,benimde bir kızım var,Allah senin,benim ve bütün evlatlara çok uzun,kaliteli ve hayırlı bir ömür verir inşallah,ve hiçkimseye böylesi büyük bir acıyı yaşatmaz.desteğin ve ilgin için tekrar çok teşekkür ederim kardeşim.
oskyy, racingdelisi, çok teşekkür ederim kardeşlerim,hepimizin başı sağolsun,tekrar tekrar yazıyorum hepimiz trafikte gezen ve insan kılığındaki bu hayvanlara dikkat edelim lütfen,seni adam gibi kendi şeridinde giderken bile buluyor bunlar _________________ dost zararıyla taşınır AB RH (+)
Kayıt: May 04, 2006 Mesajlar: 3461 Nereden: adana/ konya/izmir
Tarih: 11.05.2008 - 19:29 Mesaj konusu:
çok güzel gezi olmuş.yakında bende izmıre tasınıyorum umarım birlıkte gezi yapmak nasıp lur _________________ güzel günler göreceğiz çocuklar güneşli günler göreceğiz.motorları maviliklere süreceğiz ışıklı maviliklere süreceğizzzzz
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız