Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 04 Mayıs İzmir MD ÇİÇEKLİ-SPİL Gezi Fotoğrafları(partII)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

04 Mayıs İzmir MD ÇİÇEKLİ-SPİL Gezi Fotoğrafları(partII)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 08.05.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, sen bana beceremezsin mi demek istedin Üzgünüm Görürsün sana bu lafları dolma, sarma, külbastı, yan yattı, imam bayıldı, kim ayıldı olarak yedireceğim Delirdim Dil çıkarıyorum
Rabbit, Anne bak bana ne diyor ya ağlarım Ağlıyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ibRRahim
Yön.Kur.Üys.
Yön.Kur.Üys.

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL, im makinana ve emeğine sağlık.süpersin...
Geizye İZMİR dısında oldugumdan dolayı geç katıldım.ama yinede sizleri 2 saat görmek bile yetti bana.keyifli bir gündü,katılan tüm dostlarıma teşekkürler..

ibrahimkaymaz@motordelisi.com
Başa dön
ibRRahim Çevrimdışı ibRRahim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CrAzYrİdEr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: otobandan;)

MesajTarih: 08.05.2008 - 18:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzell Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _İzmir_

MesajTarih: 08.05.2008 - 19:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Teşekkür ederim efenimm yorumlara...
StaR, tamam tamam ağlama...Ben sana öğretirimm....Pandaaa Çok gülüyorum Çok gülüyorum
ibRRahim, biliyorum.. Dil çıkarıyorum Çokta mütavaziyimm.. Delirdim
BeLiaL Çevrimdışı BeLiaL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 08.05.2008 - 19:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

keyifli mükemmel bir pazara benziyor süpersiniz Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir ve manisa

MesajTarih: 08.05.2008 - 19:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BeLiaL,baş sağlığı için size teşekkür ederim,hepimizin tüm motorcuların başı sağolsun Üzgünüm
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, ustat sorun ne uzucu bısı olmuscasına konusmussun ama bılgımız yok Üzgünüm

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakikaten çok güzel bir gezi olmuş. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27,dostum bu hafta sonu sizinle spile gelmek için kızım ve eşimle manisa ya geldim,bu arada pazarı beklerken tabi eski arkadaşların yanına muhabbet etmeye gittim cumartesi,öğlen civarı bir haber geldi ki yıllardır çok sevdiğim bir abimin ve bacak kadarki halinden(hani şort giyerken derler ya işte öyle)beri bildiğim ve sevdiğim oğlunun adam gibi şeridinden giderken karşıdan gelen bir arabayı sollayan bir kamyonet sürücüsünün çocuğa kafadan patlatarak çocuğu parçaladığını öğrendim hem de şehir içinde. Şok oldum Şok oldum
çocuk öyle kötü olmuş ki,babası olan abim kaza haberini duyduğunda kaza bölgesi çok yakında olduğundan motora binip olay yerine gidiyor olaydan bir kaç dakika sonra,İlker(oğlu)kullandığı motoru arkadaşından beş dakikalığına aldığından ne motoru ne de suratı ve vücudu parçalanmış önünde yatan oğlunun yüzüne bakarak onu tanıyabiliyor ve olay yerinden hiçbirşey olmamış yabancı bir insanmış gibi ayrılıyor ve yine eski bir motorcu olan başka bir abimin yanına giderek gördüğü kazayı anlatarak yazık çok kötü olmuş filan diyerek muhabbet ediyor,bu arada morga kaldırılan çocuğun ardından babanın yanına gittiği abime bir telefon geliyor İlker kaza yapıp ölmüş haberiniz varmı diye ve bu esnada babası yanında oturuyor,o abim o babaya farkettirmeden onu alıp biraz önce yanından ayrıldığı ve şu anda morgda yatan ilkerin yanına götürüyor ve baba hastanede öğreniyor bakmaya gittiği kazada parçalanan çocuğun kendi oğlu olduğunu,bende tam bu sırada öğrendim olayı ve hemen hastaneye gittiğimde abim sinir krizi geçiriyor ve tir tir titriyordu,sarılıp dakikalarca ağladık dostum.

ilgilendiğin için çok teşekkür ederim kardeşim,böyle eğlenceli bir topiği kirletmek istemezdim ama o kadar üzgünüm ki ve o hayvan kamyonet sürücüsüne o kadar kızgınım ki kendimi tutamadım,çocuk daha 2 ay önce askerden gelmişti ve babası hayatını onun üstüne kuruyordu
Yildiz_27
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, ayyyyyy be abım Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum ne demek sorucaz tabıkı senın kanayan yaran bızım kanayan yaramız senın arkadasın bızım arkadasımız onu yurek acısı bızım yurek acımız Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum ben dede var 1 evlat basınız sagolsun abım Üzgünüm Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oskyy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, abi başınız saolsun.. inan çok üzüldüm Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
oskyy Çevrimdışı oskyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

goldminermechanic, kötü olmuş ya ALLAH rahmet eylesin,yakınlarına başsağlığı diliyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
goldminermechanic
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.05.2008 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yildiz_27,benimde bir kızım var,Allah senin,benim ve bütün evlatlara çok uzun,kaliteli ve hayırlı bir ömür verir inşallah,ve hiçkimseye böylesi büyük bir acıyı yaşatmaz.desteğin ve ilgin için tekrar çok teşekkür ederim kardeşim.

oskyy, racingdelisi, çok teşekkür ederim kardeşlerim,hepimizin başı sağolsun,tekrar tekrar yazıyorum hepimiz trafikte gezen ve insan kılığındaki bu hayvanlara dikkat edelim lütfen,seni adam gibi kendi şeridinde giderken bile buluyor bunlar Sinirlendim
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: adana/ konya/izmir

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel gezi olmuş.yakında bende izmıre tasınıyorum umarım birlıkte gezi yapmak nasıp lur Bravo

SATILIK CBR 125 R KONYA
Başa dön
CLAW Çevrimdışı CLAW Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
RüzGaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biraz geç kaldım ama hoş resimler gerçekten güzel eglenilmiş Gülümsüyorum

Mersin MD

Başa dön
RüzGaR Çevrimdışı RüzGaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal