Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

ANKARA MD Organizatörlerini arıyoruz!! ::Önemli::
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ALITAN
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:59    Mesaj konusu: ANKARA MD TOPLANSIN Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM. ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ANKARADADA ÇOK ZİYARET EDEN VAR AMA ETKİNLİK YOK. BENCE ZİYARET EDENLERE ANKARADA OLANLARA SESLENİYORUM. BEN YENİ BAŞLADIM 3 AY OLDU. HYSOUNG GT 250 KULLANIYORUM. BUTUN HYSOUNG KULLANAN VE DİĞER MD'Cİ ARKADAŞLARLA İLK TANIŞMA OLARAK Bİ BULUŞMA AYARLAYALIM. BİRBİRİMİZİ TANIRIZ. SİZLERDEN ÖĞRENECEĞİM ÇOK ŞEY VAR. Bravo VE İLK HAREKETİ BAŞLATMIŞ OLURUZ. Gülümsüyorum

SAYGILARIMLA

Son Mesajdan 18 dakika sonra eklendi:

SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM. VE MOTOR HAYATINA 3 AYDIR BAŞLADIM.HYOSUNG GT 250 KULLANIYORUM. HAKAN ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ANKARADA ZİYARET EDEN ÇOK KİŞİ AMA ÖYLE BAKIP GEÇİLİYOR. BENCE YENİ MOTOR HEVESLİSİ, HEYECAN TAŞIYAN BİRİ OLARAK İLK Bİ ÖN BULUŞMA DÜZENLEYİP GELEBİLEN KATILABİLEN ARKADAŞLARLA KÜÇÜKTEN BAŞLAYIP ANKARA MDSİ OLUŞTURABİLİRİZ. BELKİ BEN MOTORUMLA ARANIZDA KÜÇÜK KALABİLİRİM. Üzgünüm AMA ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM. BUTUN HYOSUNG KULLANICILARINADA BURDAN SESLENMİŞ OLDUM. Bravo

Son Mesajdan 19 dakika sonra eklendi:

SLM ARKADAŞLAR BEN YENİ ÜYE OLDUM. VE MOTOR HAYATINA 3 AYDIR BAŞLADIM.HYOSUNG GT 250 KULLANIYORUM. HAKAN ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ ANKARADA ZİYARET EDEN ÇOK KİŞİ AMA ÖYLE BAKIP GEÇİLİYOR. BENCE YENİ MOTOR HEVESLİSİ, HEYECAN TAŞIYAN BİRİ OLARAK İLK Bİ ÖN BULUŞMA DÜZENLEYİP GELEBİLEN KATILABİLEN ARKADAŞLARLA KÜÇÜKTEN BAŞLAYIP ANKARA MDSİ OLUŞTURABİLİRİZ. BELKİ BEN MOTORUMLA ARANIZDA KÜÇÜK KALABİLİRİM. Üzgünüm AMA ARANIZA ALIRSANIZ SEVİNİRİM. BUTUN HYOSUNG KULLANICILARINADA BURDAN SESLENMİŞ OLDUM. Bravo
Başa dön
ALITAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ultraukala
Haber Editörü
Haber Editörü

Nereden: Bursa

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALİTAN ilk baştan forum kurallarını okursan çok daha iyi olacak diye düşünüyorum...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HakanDincer, Alkışlıyorum

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ankara Bravo
Üye
Üye

Nereden: Konya

MesajTarih: 10.05.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlı olsun md
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ANKARA

MesajTarih: 10.05.2008 - 21:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BEN HERŞEYİ OKUDUMDA. SAĞOLUN. BEN ALMIYIM VAZGEÇTİM. HER MOTORA BİNENDE SICAK KANLI VE ANLAYIŞLI OLMUYORMUŞ. BEN ÖYLE ZANETMİŞTİM. KENDİNİZE İYİ BAKIN. ALLAH KAZA BELA VERMESİN HEPİMİZE.
Başa dön
ALITAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 11.05.2008 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

elinizde çok güzel bi grup vardı sahip çıkmadınız İstemiyorum şimdi yeniden yapılandırmak için uğraşıyorsunuz Üzgünüm

knight sandığın gibi ankara 2ser 2 ser gezmiyor grup halinde gezen o kadar çok motorcu var her hafta sonu görüyoruz yollarda OK

yeni yapılanmanız iyi olur inşallah umarım sahip çıkarsınız İyi fikir
nazliserim
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 12.05.2008 - 02:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkes bi şeyler sölemiş ama Ankara MD adına istenilen hakkında kimseden çıt yok MD bu kadar sahipsiz olamaz Ankara da yazık arkadaşlar yokmu içinizden bi gönüllü Şok oldum

Son Mesajdan 33 saniye:

herkes bi şeyler sölemiş ama Ankara MD adına istenilen hakkında kimseden çıt yok MD bu kadar sahipsiz olamaz Ankara da yazık arkadaşlar yokmu içinizden bi gönüllü Şok oldum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye