yanı sımdı bız tatlıyla gelmesek tatlı karsılanmıyomuyuz en ıyısı ben gızlı gızlı gelıp gdıyımm
gerçekten bu kız geldimi ve geldiyse neden merhaba demeden bir hırsız misali gitti gerçek ten utanıyormu yoksa tatlı yok diye mi çekip gitti
hayır yani utanuyorsa bende ısırgan otu var hemde boy boy utangaçlığa birebir geliyor...hey bir dahaki çayır çimene gel emi
strider,farkındasın umarım şampiyonluğunu bize ikram ettiğin pastaya borçlusun kendi adıma diyorumki o pastadan sonra bana bir şeyler oldu yaaaaaaaa acayip baş dönmesi tavşan sekmesi v.s. eeeeee böle olunca vede senin doğum günün olunca hade hade dedik geç geç ve birinci oldun.
ama en azında şunu bilin gelemeyen ve gelip uğramayan arkadaşlar dostluklar çok sıcak ve ateşliydi gerçi eli buz misali ama kalbi sıcak olanlar da vardı.,
pasta pasta deyip durmayın evet pasta da mükemmeldi getirenin kesesine bereket diyorum.,
ve pist birincisi ŞAMPİYON arkadaşa da tekrar doğum günün kutlu olsun......demek istiyorum
ekzotik, o eli buz gibi olan vatandaş ben miydim yoksa? Ya bütün gece o kalın kışlık eldivenin içinde ellerim milim ısınmadı ya, ama piste çıkıp 2 tur döndüm, ellerimden değil sadece, saç diplerimden bile alevler fışkırıyordu. Bilseydim daha önce çıkardım piste yaw.
Tarih: 08.05.2008 - 17:00 Mesaj konusu:
ekzotik, pasta sahibi ben ve Hız-Tutkunu Rıdvan'dık. Sasğolsun kardeşim hediyesi oldu hiç üşenmeden gitti aldı. Burada yeniden teşekkür ederim.. 21 Mayıs'ta otogar yolları inleyecek, hep beraber askere uğurlayacağız seni..
Yarış olayına gelince, ee biraz uyku hapı, sersemletici toz ekince pastanın üstüne kazanmam daha kolay oldu.. Benim pastadan yediğimi gördün mü?
gevezehanim, -Athos-, konuşmanızla benim uzaydaki hacmimin ne alakası var, nerden çıktı yaw şimdi ? _________________ - t e a m g e r i l l a - r @ m b o-
er 6n black
savasarno@hotmail.com
Gsm : 0532 7373698
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 08.05.2008 - 17:10 Mesaj konusu:
[quote="ekzotik"]AYSHEROSE, demişki;
Alıntı:
yanı sımdı bız tatlıyla gelmesek tatlı karsılanmıyomuyuz en ıyısı ben gızlı gızlı gelıp gdıyımm
gerçekten bu kız geldimi ve geldiyse neden merhaba demeden bir hırsız misali gitti gerçek ten utanıyormu yoksa tatlı yok diye mi çekip gitti
hayır yani utanuyorsa bende ısırgan otu var hemde boy boy utangaçlığa birebir geliyor...hey bir dahaki çayır çimene gel emi
valla geldım tatlı yok dıye gtmedım ama utanmadımda aslında bırazcık cekındım dıyelımmm
Tarih: 08.05.2008 - 17:47 Mesaj konusu:
ARKADASLAR itiraf ediyorum benim bu ilk gelenin pasta getirme olayından haberim yoktu ve ben getirmedim.AYSHEROSE benim gibi yapacak ve arada kaynayacaktın.
ama arkadaslar soz bir dahakine kesin elim bos gelmem telafi ederim.
ilk defa karting yapmama ragmen finalde 4. oldum cok hosuma gitti dewamını bekliyorm.kilo verip gelecegim _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Kayıt: Oct 17, 2007 Mesajlar: 182 Nereden: istanbul 0 rh +
Tarih: 08.05.2008 - 18:08 Mesaj konusu:
polidoryon demiş ki:
ARKADASLAR itiraf ediyorum benim bu ilk gelenin pasta getirme olayından haberim yoktu ve ben getirmedim.AYSHEROSE benim gibi yapacak ve arada kaynayacaktın.
ama arkadaslar soz bir dahakine kesin elim bos gelmem telafi ederim.
ilk defa karting yapmama ragmen finalde 4. oldum cok hosuma gitti dewamını bekliyorm.kilo verip gelecegim
,,
bencee dpgru dıyosun arada kaynıyucaktım neyse sorun degıl bıdakı sefere bız elımız dolu dolu gderız
polidoryon, vay uyanık vayyyyyyyyyyyyy hey sen çarşamba çayır ç,mene
ve üst komşum bu lafım sizedeAYSHEROSE, mi
ya şu doğum günü cocuğunun yaptığına bakın yahuuuuuuuuu pastaya sakinleştirici felan ben onunçtan 3. olmuşum demekki...gevezehanim senin elin idare ederdi ama biri vardı k,i o ne kardeşim buzzzzzzzzz ,
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
gevezehanim, acaba çaşambaya oğlak getiren olurmuuuuuuuu
Tarih: 08.05.2008 - 18:24 Mesaj konusu:
ARKADASLAR FOTO LAR I BURAYAMI KOYACAKSINIZ YOKSA FOTO BOLUMUNE MI _________________ Mehmet Emre ŞENSES
A rh(+)
Kaldığın yerden devam edemiyorsan;başdan başla
HONDA FORESIGHT(SATILDI)
Tüm saatler GMT + 3 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 9, 10, 11
11. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız