Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - CBR 125'İME EGZOST YAPTIM. TAMAMEN KENDİ İMALATIM.

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

CBR 125'İME EGZOST YAPTIM. TAMAMEN KENDİ İMALATIM.

CBR 125'İME EGZOST YAPTIM. TAMAMEN KENDİ İMALATIM.
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD

MesajTarih: 08.05.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper çalısma eline saglık video yu bekliyoruz bi arkin dursun sen sıkarken o çeksin sora egsozun yanında oldugu yerde gaz ver falan filan işte Çok gülüyorum

yurdum insanı yaratıcılıkta sınır yoooooooookk

devil e akrep e yengec e para verceginize el yapımı sanayi yapımı yaptıırın Bravo Gülümsüyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

reklam süper slogan süper Bravo

RR da dogru karaRR muRRat egsozları sanayi yapımı egsot evve iş yerlerine sevisimiz wardır Gülümsüyorum

beni çekemeyen anten taksın... ! İyi fikir
GEN.KUR.BŞK.İSTH.ŞB.MÜD. Bravo Göz kırpıyorum
ÇOCUKLARI ASFALT TAN UZAK TUTUNUZ MESAİ SAATİ İÇİNDE UYUTMAYINIZ AKSİ TAKDİRDE UYANABİLİRLER
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
reont
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr 125iylee oynamayan yoq zaten Gülümsüyorum
reont Çevrimdışı reont Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Kenan_cbc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo
tr_select
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: oralarda bir yer!..

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SRAD-HAN, ok
__BOSS__
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
__BOSS__ Çevrimdışı __BOSS__ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
cbr1000rrcagri
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: muğla

MesajTarih: 09.05.2008 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel calısma ellerin dert görmesin Bravo
Başa dön
cbr1000rrcagri Çevrimdışı cbr1000rrcagri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 09.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Murat abi SANAYİPOVİÇ'i seri üretime geçirelim derim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Abi eline-emeğine sağlık güzel olmuş sen beğendiysen sorun yok Bravo
piranha
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.05.2008 - 01:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel bi çalışma olmuş abi ellerine sağlık bi de sesini duyalımda hemen geçelim seri üretimine Çok gülüyorum benim 150 liğede takalım bundan Bravo
piranha Çevrimdışı piranha Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 01:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piranha, Takarız Kanka takarız merak etme sen nede olsa Murat abi yabancı değil Çok gülüyorum Çok gülüyorum
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 09:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazı arkadaşların performans konusunda kendi arasında tartıştıklarını gördüm.Açıkcası üzüldüm. Ben burada sadece kanımca kararımca ufacık bir el emeği göz nuru bişeyler yapmaya çalıştım. Diğer egzost firmalarına kafa tutacak bi durumumuz yok. Ben demiyorum motorun gücü%30 arttı sadece ufak hissedilir derecede bi artış oldu. O da motorun orjinal egzostuna göre daha rahat bi çıkış sağladığı için olsa gerek.Mesela düz yolda orijinal egzostuyla120km. hız falan yaparken bu egzosttan sonra hızın130km.lere çıktığını gördüm. Benim için çokta önemli değil 10 km.lik bir hız artışı ama sesi beni tatmin ediyor. Mühim olanda bu benim için. Bundan öncede bir iki çalışmam oldu ama en tatlı sesi bu çalışmada aldım.
Sanayide yapılmış hesapsız kitapsız bir çalışma diye bahsediliyor.Üzüldüm açıkcası sonuçta size göre uydurukta olsa el emeği göz nuru var. Bari ona saygı gösterelim. Herkese selamlar. Video en yakın zamanda geliyor. Bugun çekecektik ama yağmur var Elazığ'da kusura bakmayın arkadaşlar.
Başa dön
muratcelikcbr125r Çevrimdışı muratcelikcbr125r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
akunuri
Üye
Üye

Nereden: izmit

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ellerine sağık sesi duyalım ama dimi
Başa dön
akunuri Çevrimdışı akunuri Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
muratcelikcbr125r
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motodeli demiş ki:
muratcelikcbr125r, güzel olmuş. tebrikler.
emeğe saygı Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
temiz bir cbr 125r bulsam bende alacam da. bizim buralarda zor Üzgünüm

Kardeş elimde bi tane Süper temiz makina var. Bir arkadaşımın. Kendisi şu an askerde olduğu için satıyor. Motor 2700km.de. Renk kırmızı. Üzeri örtülü şekilde benim kapalı garajımda yatıyor. MSN'den ulaşabilirsin bana.

Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:

repsol_35 demiş ki:
muratcelikcbr125r, ellerıne saglık goruntu gercekten super olmus ancak cıkıs kısmınıda nıkelaj yapsaydın bence daha guzel olurdu ama yınede super duruyor Bravo en kısa zamanda vıdeosunuda beklıyoruz... Çok gülüyorum

Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:

SRAD-HAN, bendede CBR var ve ozel egsoz yaptırdım tamam bır cok konuda cogu kısıden fazla tecruben var ama bu konuda bence yanlıs konusuyosun cunku bende orjınal egsozu degıstırıp ozel yapımıı taktıgımda cekısınde bır rahatlama meydana geldı bunu kendım tecrube ettıgım ıcın kım ne derse desın aksıne benı ınandıramaz...

Çok haklısın kardeş, nikelaj olsaydı daha güzel olurdu.Fakat bu çalışma bi deneme çalışması diyebiliriz. İşin vizyon kısmını daha geliştirecem inşallah.Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. Emeğe saygı gösteren arkadaşların olduğunu görmek güzel. Bravo

Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:

caglar23 demiş ki:
Murat abi SANAYİPOVİÇ'i seri üretime geçirelim derim Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Abi eline-emeğine sağlık güzel olmuş sen beğendiysen sorun yok Bravo

Teşekkür ederim Çağlarım. Öpüyorum gözlerinden.
Başa dön
muratcelikcbr125r Çevrimdışı muratcelikcbr125r Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
deathalone
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ayvalık

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

reont cbr 125 iyle oynamayan kalmamış dedin ama bendeki orjinal Gülümsüyorum

Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:

egzost hıssettırır kendını bılıyorum zaten son suratındende gordun olayı ama 120 de kalması bana tuhaf geldı orjınal halının
Başa dön
deathalone Çevrimdışı deathalone Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

muratcelikcbr125r, abim msn kaydettim, özelden mesaj attım.
bi ara görüşelim.
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence cok guzel durmus motruna.Hem motorunun performansının da eskısınde daha ıyı oldugunu soyluosun.Bravo bence,supper olmus Alkışlıyorum Bravo
Başa dön
enkozi Çevrimdışı enkozi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki
3. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal