Kayıt: Aug 21, 2006 Mesajlar: 4577 Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD
Tarih: 08.05.2008 - 22:48 Mesaj konusu:
süper çalısma eline saglık video yu bekliyoruz bi arkin dursun sen sıkarken o çeksin sora egsozun yanında oldugu yerde gaz ver falan filan işte
yurdum insanı yaratıcılıkta sınır yoooooooookk
devil e akrep e yengec e para verceginize el yapımı sanayi yapımı yaptıırın
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
reklam süper slogan süper
RR da dogru karaRR muRRat egsozları sanayi yapımı egsot evve iş yerlerine sevisimiz wardır _________________ imzamı deiştiren editleyen silen kim acaba pm den ulassın bana.._?
çok güzel bi çalışma olmuş abi ellerine sağlık bi de sesini duyalımda hemen geçelim seri üretimine benim 150 liğede takalım bundan _________________ [img]http://img152.imageshack.us/img152/4654/n6265041595576538896uv1.jpg[/img]
wild_man35@hotmail.com®---- zx6rr_rider@hotmail.com®
Bazı arkadaşların performans konusunda kendi arasında tartıştıklarını gördüm.Açıkcası üzüldüm. Ben burada sadece kanımca kararımca ufacık bir el emeği göz nuru bişeyler yapmaya çalıştım. Diğer egzost firmalarına kafa tutacak bi durumumuz yok. Ben demiyorum motorun gücü%30 arttı sadece ufak hissedilir derecede bi artış oldu. O da motorun orjinal egzostuna göre daha rahat bi çıkış sağladığı için olsa gerek.Mesela düz yolda orijinal egzostuyla120km. hız falan yaparken bu egzosttan sonra hızın130km.lere çıktığını gördüm. Benim için çokta önemli değil 10 km.lik bir hız artışı ama sesi beni tatmin ediyor. Mühim olanda bu benim için. Bundan öncede bir iki çalışmam oldu ama en tatlı sesi bu çalışmada aldım.
Sanayide yapılmış hesapsız kitapsız bir çalışma diye bahsediliyor.Üzüldüm açıkcası sonuçta size göre uydurukta olsa el emeği göz nuru var. Bari ona saygı gösterelim. Herkese selamlar. Video en yakın zamanda geliyor. Bugun çekecektik ama yağmur var Elazığ'da kusura bakmayın arkadaşlar.
muratcelikcbr125r, güzel olmuş. tebrikler.
emeğe saygı
temiz bir cbr 125r bulsam bende alacam da. bizim buralarda zor
Kardeş elimde bi tane Süper temiz makina var. Bir arkadaşımın. Kendisi şu an askerde olduğu için satıyor. Motor 2700km.de. Renk kırmızı. Üzeri örtülü şekilde benim kapalı garajımda yatıyor. MSN'den ulaşabilirsin bana.
Son Mesajdan 6 dakika sonra eklendi:
repsol_35 demiş ki:
muratcelikcbr125r, ellerıne saglık goruntu gercekten super olmus ancak cıkıs kısmınıda nıkelaj yapsaydın bence daha guzel olurdu ama yınede super duruyor en kısa zamanda vıdeosunuda beklıyoruz...
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
SRAD-HAN, bendede CBR var ve ozel egsoz yaptırdım tamam bır cok konuda cogu kısıden fazla tecruben var ama bu konuda bence yanlıs konusuyosun cunku bende orjınal egsozu degıstırıp ozel yapımıı taktıgımda cekısınde bır rahatlama meydana geldı bunu kendım tecrube ettıgım ıcın kım ne derse desın aksıne benı ınandıramaz...
Çok haklısın kardeş, nikelaj olsaydı daha güzel olurdu.Fakat bu çalışma bi deneme çalışması diyebiliriz. İşin vizyon kısmını daha geliştirecem inşallah.Güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim. Emeğe saygı gösteren arkadaşların olduğunu görmek güzel.
Son Mesajdan 9 dakika sonra eklendi:
caglar23 demiş ki:
Murat abi SANAYİPOVİÇ'i seri üretime geçirelim derim
Abi eline-emeğine sağlık güzel olmuş sen beğendiysen sorun yok
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız