Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motorum çok titriyor Sizce neden?*???

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motorum çok titriyor Sizce neden?*???
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
MondialMoto
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 15.04.2008 - 21:56    Mesaj konusu: Motorum çok titriyor Sizce neden?*??? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Servise gitmiştim Motor citasının biri kırılmış diğeri ise gevşemiş kırılan civatayı yeniledi gevşeyen civatayı sıktı motor 3 gün titremedi ama 3. günmden sonra tekrar eski haline döndü siz cce sorun nerede ? ? ? ? ?
Başa dön
MondialMoto Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
blt69
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 15.04.2008 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MondialMoto, akşam betonda bıraktıysan üşütmüştür Çok gülüyorum Çok gülüyorum ,

şaka şaka, bağlantı civatalarını bir daha kontrol et gevşemiş olabilir.
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 15.04.2008 - 22:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya bende arkadaşın scoter aldım bir gün gezicem diye böbrekte kum filan kalmadı maşallah hepsini döktü güzel yanlarıda var titremenin
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 15.04.2008 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yıne gevsemıs o zaman kardeş yıne sıkmayı dene yada bıryerde kasan bırseyler var herhalde motoru gormeden kımse yardımcı olamaz herhalde bır tamırcı yada servıs bunu ustunden gerıcektır kolay gelsın Gülümsüyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
repsol_35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.04.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MondialMoto, asırı vıbrasyon yapması normal sonucta makınanın malzemesınden kaynaklanan bır olay ve kalıtelı oldugu soylenemez...
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 16.04.2008 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MondialMoto, uzun süre kontrol ettirmeden sıkıntılı kullandıysan kroniklesen bir hastalıga dönüsmüs olabilir motorun garantideyse ve bu durum garanti kapsamındaysa ustaların cok ugrasmak istemez daha ciddi bir inceleme lazım
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.04.2008 - 03:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Motor citasının biri kırılmış diğeri ise gevşemiş kırılan civatayı yeniledi gevşeyen civatayı sıktı motor 3 gün titremedi ama 3. günmden sonra tekrar eski haline döndü

bir civatan kırılmış diğeride yeniden gevsemiş Gülümsüyorum
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
gezgin290
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak abi şimdi bende bir aralar sky jet 150 vardı hani bu cbr 125lere benzeyen ve motorun sorunu acayip titremesiydi servise götürdüm bir iki civata sıktı sonra gene aynısnı yaptı ve sonra saniyiye götürdüm....usta dediki ben sana bişi yapım keser dedi ve motorun ön altındaki çıtaya karşılıklı bir mil attı ve sıkıştırdı iki taraftan komple kesildi sanada dicem eğer iki taraftada çatal varsa karşılıklı bir mil atır zaten onlar civatalı sağdan sıkıyo soldan sıkıyo motoru sıkıştırtırıyo titremeyi tutuyo istersen bi ustaya ve birine sor buda bi öneri
Başa dön
gezgin290 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 26.04.2008 - 12:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor senin agresifliğiden korktuğu için titriyordur yawww Çok gülüyorum
VALEO Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MondialMoto
Üye
Üye

Nereden: Denizli

MesajTarih: 01.05.2008 - 11:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gezgin290 demiş ki:
bak abi şimdi bende bir aralar sky jet 150 vardı hani bu cbr 125lere benzeyen ve motorun sorunu acayip titremesiydi servise götürdüm bir iki civata sıktı sonra gene aynısnı yaptı ve sonra saniyiye götürdüm....usta dediki ben sana bişi yapım keser dedi ve motorun ön altındaki çıtaya karşılıklı bir mil attı ve sıkıştırdı iki taraftan komple kesildi sanada dicem eğer iki taraftada çatal varsa karşılıklı bir mil atır zaten onlar civatalı sağdan sıkıyo soldan sıkıyo motoru sıkıştırtırıyo titremeyi tutuyo istersen bi ustaya ve birine sor buda bi öneri
teşekkurler
Başa dön
MondialMoto Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
oulcan06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/ümitköy

MesajTarih: 08.05.2008 - 21:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kalkışta titriyorsa kayış kasnaktan olabilir. veya motor kulakları
Başa dön
oulcan06 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serkan_yenidunya
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: lülebuRRgaz/ÇANAKKALE MD

MesajTarih: 08.05.2008 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor takozlarına bi baktır derim Bravo
İnsanların hobisi zamanla işi haline gelirse o sevgi içinde zamanla tükenir... Göz kırpıyorum Bravo
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
motodrift
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet)

MesajTarih: 08.05.2008 - 22:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

karakral1, valla aynen katılıyorum.ben dede moped var ayaım kireçli.valla yolda giderken kirecler sökülüyo Gülümsüyorum
elvcan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malı.. Dil çıkarıyorum
Başa dön
elvcan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Kenan_cbc
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul-KaRTaL

MesajTarih: 08.05.2008 - 23:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

MondialMoto, akşam betonda bıraktıysan üşütmüştür

Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye