Arkadaşlar,sizden bir ricam var..Özel bir arkadaşım için özel bir hediye arıyorum .. Bir KTM motosiklet oyuncağı..ama çok küçük olmayacak..bende bir tane Honda XR var ..yaklaşık 20cm/35cm kadar..süspansiyonu bile var :oops: ..Ona da bunun KTM'sini almak istiyorum..model önemli değil..cross,enduro..Bulmak zor diyeceksiniz ama bazen karşısına çıkıyor insanın böyle şeyler..ben honda'yı Ankara'da bulmuştum..Gezinirken gözünüze çarparsa bana buradan haber verebilir misiniz acaba? _________________ Ready-Steady-Go...
dEniZzzz
48 TG 178
ben izmir agora da görmüştüm hemde bayaa büyücek bişi.. satılmadıysa bakarım bir ara sana ne zaman lazım _________________ Cem_73
KyzylEjder R6
DeliCEM GeçiCEM
www.cem73.com
Çok acil değil..çünkü alınca süsleip püsleyip vereceğim..yani doğum günü vs gibi kısıtlı bir zamanda değil..Ben Muğla'dayım ya burda hiçbirşey yok..Bodrum'da da keza..eğer yolunuz düşerse bir göz atıp fiyatını falan haber verirseniz çok sevinirim..sağolun ya... _________________ Ready-Steady-Go...
dEniZzzz
48 TG 178
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5698 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 28.03.2005 - 19:30 Mesaj konusu:
Arkadaşım bizim evde dolu...avuç içi kadar olanından tut da bir karış olanına kadar. Tozunu almaktan bıktım zaten ama hepsi benim oğlanla eşimin. KTM 250 kros var bir tane İzmir kipadan almıştık. Bakalım varsa postalarız.
Çok teşekkür ederim..umarım gözünüze çarpar..zahmet vermiş olacam ama müthiş bir hediye olur..tam bir ktm hastası..yeni bi 450lik aldı 2.el şimdi..tepesinden inmiyo.. _________________ Ready-Steady-Go...
dEniZzzz
48 TG 178
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız