Kayıt: Mar 22, 2008 Mesajlar: 54 Nereden: 's-Hertogenbosch - HOLLANDA
Tarih: 08.05.2008 - 23:24 Mesaj konusu:
HDD Cam takildigi takdirde en kucuk vibrasyonda "safe modus"gecer caminiz. O nedenle tavsiye etmem fakat SD card ile hic korkmayin isdeginiz kadar cekin ..benim motorum onlu ve arkali GP camcorderlar var ayrica ikisiyle de foto da cekebiliyorum surus aninda total miktari EUR 1.600 included VAT. Manyak kalite ve manyak fotolar cekilior
Tarih: 08.05.2008 - 23:40 Mesaj konusu:
useri2004, alacagın görüntü ATC den iyi olmayacaktır..
emin olabilirsin..
Çünkü kullandıgın MP4 ün kayıt çözünürlüğü çok düşük..
Bu işi uzun süredir araştırıyorum..
Şu anda kaliteli, prof bir kayıt için en ekonomik çözüm POV1 ile oluyor ve ortalama fiyatı gümrük dahil 1000$ civarı..
Ama ben kendim çözecem diyorsan, illaki kullanacagın kamera 520 line Sony bullet cam olmalı.. Işıgı daha iyi çözen bir bullet cam yoktur.
Kamera eger Güvenlik için kullanılan kamera olursa inan ATC den daha kötü bir netice alırsın ve paranda boşa gider.
Kayıt etmek içinse bir Portable DVR gerekli..
.Onuda ARCHOS tavsiye ederim (640 x 480) MPG4 kayıt yapabilirsin.
Türkiyede satışı var..Şimdi bu benim sana tavsiye ettiğin en hesaplı çözüm.
Yinede bu sistem bile 600 ytl civarında tuttar..
Ama eğer biraz para harcarım diyorsan aşagıdakini alabilirsin ;
En son HakanDincer tarafından 08.05.2008 - 23:44 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 08.05.2008 - 23:41 Mesaj konusu:
yc_, 4 SS, 4 kamera, 1 pist "this weekend on MD" şekli yapsak ne fantazi yaptım
Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:
HakanDincer, Başkanım bullet cam sistemlerini araştırdım. Bahsettiğiniz ürüne eşdeğer bir sistem tavsiye ediyorlar ama fiyat 400-500 £ (sterlin) i buluyor Shipping vs. Türkiye'ye gelmesi tam bir karın ağrısı..
Bu ürüne rastladım kaliteli olduğuna da kanaat getirmiştim ama uygun bir çözüm peşindeydim. Güvenlik kamerası ATC den kötü olacaksa o zaman tam hayal kırıklığı
Tarih: 09.05.2008 - 01:47 Mesaj konusu:
useri2004, güvenlik kamerası ATC den kötü olacaktır emin ol..
Zaten 30 km/h hıza çıktıgında önce dalgalanma yapacaktır ve sonra bulamaç gibi bir kayt olacak..
Şimdi şöyle bir çözümde olabilir..
Eger mevcut bir el kameran varsa ve bu kameranın AV GİRİŞ i varsa alacagın bir bullet cam ile kaliteli kayıtlar yapabilirsin..
AV kabloları ile hem mic hemde cam i senin camcorder'a (gavurlar el kamerasına böyle diyor ) bağlayailirsin.
Global terimleriyle yazdımki Google da arama yapıp alternatif çözümler bulabilesin..
Kayıt videolarını bekliyoruz
mesleğim gereiği bir tavsiyede benden bir ara bende merak salmıştım bu işe bir kaç araştırma yapmıştım alternatif olarak depo kapağının üzerine tornacıda (sd )kamera kullanmak isteyenler için küçük bir aparat yaptırılabilir hem estetik olarak güzel durur hemde üzerine monte edeceğiniz kamera güvenli olarak montaj edilmiş olur son olarakta kamerayı takıp çıkartmak kolay olur
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız