Herkese slm hyo gt 250 r sahibiyim dönüşlerde kontra basarken sağ yada sola dönüş için elciği çapraz itiyorum (tam karşıya değilde biraz aşağısına) ve gerektiği kadar yatıyorum..Dönüşlerde sıkıntım olmadı ama en yüksek 70 ile felan dönüyorum...Eğer hata yapıyosam yüksek hızlarda yere yapışmak istemiyorum...Kontra basarken direk karşıya itmekmi gerekir...Tam karşıya itince sanki motor aksi yöne gidecek gibi bi hisse kapılıyorum.......... Ustalara sorulur
yukarıdan aşagıya degil ileri dogru ve korkma bişe olmaz tereddüt edipde sakın gazı kısma, frene basma,başarılar.
Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:
http://www.motordelisi.com/ftopict-61241.html
burdan bir bak. _________________
PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Bence de daha kaliteli lastiklerle kullanırsan hem sürüs keyfin artacak hem de güvenlik hissin Dunlop rakamsal olarak da iyi kalite ve güven olarakda _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6038 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 27.05.2008 - 01:57 Mesaj konusu:
kontra tekniğini düşünerek hesaplıyarak yaptığın sürece,limitlerde virajlara girme derim,o tekniği beyin sartlı refleks olarak uygulamaya gecmedikten sonra tehlikeli bir durumdur! ayrıca zaten ister istemez virajlarda ön teker asi yöne bakar viraja göre! oyuzden bunu düşünerek yapma!!virajda gaza asılırsan yatış açın iyice küçülür dizin yere yaklasır,gazı bırakırsan motor dikilir ve viraj cizgisinden çıkar,oyuzden motoru yatırmak için direksiyondan ziyade gaza yuklenmen gerekir tabiki virajın durumu,yolun durumu,lastik durumu hız v.s göz önüne alındıktan sonra!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Tarih: 27.05.2008 - 02:16 Mesaj konusu:
ben motoru fazla yatırmamanda normal bi sürat ile viraja girmenden yanayım ama motoru yatırmak zorunda kalırsan hangi tarafa yatacaksan poponu seleden hafifçe yatma yönüne dogru kaydır daha sonra dizi yatış yönünde açarak uygun bi gaz devamını vererek motoru güvenlice döndürebilirsin,ancak bu viraj teknikleri yola-viraja-rüzgara-hatta güneşe göre bile degişmektedir-bu çok profesyonel bi konu bunu en iyi pistlerde antreman yapanlar bilir,benim tavsiyem virajlara yavaş hızlarda girmen _________________ Bu yollar Daha ÇoooOOooK AgLıYAcak !!!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız