Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SİZCE DOĞRUMU..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SİZCE DOĞRUMU..

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
bakinen
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 09.05.2008 - 04:42    Mesaj konusu: SİZCE DOĞRUMU.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herkese slm hyo gt 250 r sahibiyim dönüşlerde kontra basarken sağ yada sola dönüş için elciği çapraz itiyorum (tam karşıya değilde biraz aşağısına) ve gerektiği kadar yatıyorum..Dönüşlerde sıkıntım olmadı ama en yüksek 70 ile felan dönüyorum...Eğer hata yapıyosam yüksek hızlarda yere yapışmak istemiyorum...Kontra basarken direk karşıya itmekmi gerekir...Tam karşıya itince sanki motor aksi yöne gidecek gibi bi hisse kapılıyorum.......... Ustalara sorulur
Başa dön
bakinen Çevrimdışı bakinen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
OzanSak
Üye
Üye

Nereden: Çatalca/İST

MesajTarih: 09.05.2008 - 04:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

slm lar elcikleri döneceğin istikametin tersine ittireceksin ağırlığınıda dönmek istediğin noktaya vereceksin.
sürat yükseldikçe dengen artacaktır..
ama hysoung kullanıyorsan ben lastiklerini michelin yada dunlop vs. gbibi yumuşak hamurlu bir lastikle değiştirmeni tavsiiye ederim.

androbolicdream@hotmail.com
Başa dön
OzanSak Çevrimdışı OzanSak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2008 - 10:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sürüş Tekniklerinden devam ediyoruz.
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SABER
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.05.2008 - 17:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yukarıdan aşagıya degil ileri dogru ve korkma bişe olmaz tereddüt edipde sakın gazı kısma, frene basma,başarılar. Bravo Bravo

Son Mesajdan 4 dakika sonra eklendi:

http://www.motordelisi.com/ftopict-61241.html
burdan bir bak. Bravo

PERT TEAM
GENÇLER İHTİYARLARIN APTAL OLDUKLARINI SANIRLAR AMA İHTİYARLAR GENÇLERİN APTAL OLDUKLARINI BİLİR.
Başa dön
SABER Çevrimdışı SABER Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ironman666
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İzmir - Diyarbakır

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hysoung kullanıyorsan ben lastiklerini michelin yada dunlop vs. gbibi yumuşak hamurlu bir lastikle değiştirmeni tavsiiye ederim.

Bravo Bravo Bravo

Standart lastikleri çok sert. Kayma yapabiliyor.

ZZR Hayranı olmak bi başka...
Başa dön
ironman666 Çevrimdışı ironman666 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neuremencer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 001

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence de daha kaliteli lastiklerle kullanırsan hem sürüs keyfin artacak hem de güvenlik hissin Bravo Dunlop rakamsal olarak da iyi kalite ve güven olarakda
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 27.05.2008 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kontra tekniğini düşünerek hesaplıyarak yaptığın sürece,limitlerde virajlara girme derim,o tekniği beyin sartlı refleks olarak uygulamaya gecmedikten sonra tehlikeli bir durumdur! ayrıca zaten ister istemez virajlarda ön teker asi yöne bakar viraja göre! oyuzden bunu düşünerek yapma!!virajda gaza asılırsan yatış açın iyice küçülür dizin yere yaklasır,gazı bırakırsan motor dikilir ve viraj cizgisinden çıkar,oyuzden motoru yatırmak için direksiyondan ziyade gaza yuklenmen gerekir tabiki virajın durumu,yolun durumu,lastik durumu hız v.s göz önüne alındıktan sonra!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
irmese
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 27.05.2008 - 02:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben motoru fazla yatırmamanda normal bi sürat ile viraja girmenden yanayım ama motoru yatırmak zorunda kalırsan hangi tarafa yatacaksan poponu seleden hafifçe yatma yönüne dogru kaydır daha sonra dizi yatış yönünde açarak uygun bi gaz devamını vererek motoru güvenlice döndürebilirsin,ancak bu viraj teknikleri yola-viraja-rüzgara-hatta güneşe göre bile degişmektedir-bu çok profesyonel bi konu bunu en iyi pistlerde antreman yapanlar bilir,benim tavsiyem virajlara yavaş hızlarda girmen Bravo Bravo Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT + 3 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.12 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal