mekanı cennet olsun..
kingdoberman, ve barıs kardesım basınız sagolsun... _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Bu tür motor kazalarını duydukça insan otomobil sürücülerine daha da kinleniyor, ama nafile; giden gitti. Allah Rahmet eylesin.....
Bence motor sürücüleri olarak, bu ve bu gibi durumları protesto etmek, kendimizi insanlara tanıtmak ya da farkedilebilirliğimizi artırmak için(daha önceleri de yapıldığı gibi) bir kortej oluşturulabiliriz. Çünkü insanlar ancak görünce daha iyi anlıyorlar.....
Tarih: 26.05.2008 - 13:05 Mesaj konusu:
İSKO dostum, mekanın cennet olsun, gülümsemenle aklımdasın.. diShy-Racer46, show yapmayamı çalışıyorsun ? anlayamadım, kingdoberman ın koyduğu resimi ben çektim bu bir, ikincisi de IFNE en yakın arkadaşıydı, saçma salak bilgiler yazıyorsun uyarayım...
allah rahmet eylesin _________________ ~~((-_-))~~ If I should stay I would only be in your way So Ill go but I know Ill think of you every step of the way I will always love you~~((-_-))~~
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa Önceki1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12. sayfa (Toplam 12 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız