Hayabusa, Ulen amma kankan varmış beaa... Kimi görsen kanka diyon.. Bu arada yarışlar 18 mayıstamı kesinmi...??? _________________ BoZKuRT MD RüSTeM BoZKuRT - MaDe iN KaYSeRi A Rh+
arkadaşlar net 18 mayıs olarak belli degil daha bugün netleşcek yarıs zamanını cok oynamıslar tarihleri kimi diyor 15 haziran 2008 pazar nette ise 18 mayıs 2008 inşaallah mayıstadır ama haziran diyende cok sanırım bugün ögrenip yazarım buraya net tarihini
ya arkadaşlar yorum yazmamak için inan kendimi zor tutuyorum. neden mi ya böyle güzel bir site ve böyle güzel dostluklarla dolu bu yere yorum yapmak kadar güzel olan bir şey yoktur. neyse konumuzu fazla uzatmayalım. ben diyorum ki bu fotolarla kendinin ne kadar karizmatik ve ne kadar yakışıklı olduğunu ispatlayan ahmet sozkurt kardeşimize en içten dileklerimle sevgiler ve saygılar. _________________ BoZKuRT MD
Hayabusa, ne icmesi canım ölmeyi bayılmakmı zannediyosun NiGhTeXpReSs, beni ayar etcen öylemi canım anlasıldı tamam _________________ BoZKuRT MD
öMeR BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız