Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

14.05.2008 İst MD Geleneksel Çarşamba Toplantısı (anadolu)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 08.05.2008 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum mezar kilitlediğin topiğimi geri açarsan gelirim çayırçimene Delirdim
Başa dön
husbayer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
XANDROS
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Moda/Istanbul

MesajTarih: 08.05.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

husbayer demiş ki:
Çok gülüyorum mezar kilitlediğin topiğimi geri açarsan gelirim çayırçimene Delirdim

Niye kendi kendinle konuşuyorsun Mezar? Sıyırdın mı?

Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum
Dil çıkarıyorum
polidoryon
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

NE KİLİTİ YA
HONDA FORESIGHT
Başa dön
polidoryon Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
VOLKANRR
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: İST.GÜNGÖREN

MesajTarih: 08.05.2008 - 21:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anaaaaaaaaaa doğrumu görüyommm kim geliiiiiii Gülümsüyorum
VOLKANRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
GhostEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ISTANBUL HONDA

MesajTarih: 08.05.2008 - 22:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

VOLKANRR demiş ki:
anaaaaaaaaaa doğrumu görüyommm kim geliiiiiii Gülümsüyorum

Doğru doğru ben de gördüm, geliyyyyymiş Alkışlıyorum
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 11:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geliii, geliiiii,bende öyle duydum Çok gülüyorum
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gitano
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aaa helicopetrman bu arada haberin yok senin nerdeyse bütün md scooter team olmus. gelince sasırma yani hiiç yabancılık çekmicen emin ol
Başa dön
gitano Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tamero
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 12:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim demiş ki:
zzzzzz demiş ki:
beko pişman demişken pişmaniye getirde yiyelim :P
ben ve atım aksilik olmazsa geliriz Gülümsüyorum

Huoooppp, Barıışşş, AT bana aitti, sarkmayalım. Dil çıkarıyorum

Mezaaarrrr, oğlum artık oraya daha yeni bir toplu çayır çimen fotosu koysan diyorum. Hani son toplantılarda hep Tamero vardı, onlardan işte. Bravo

geveze kadınnnnnn kaşınma, kaşınma topuna tüfeğine başlatma Çok gülüyorum bak zaten ikimizde atsız'ız , atsızlar klübünemi kayıt olsak ne Çok gülüyorum
Başa dön
tamero Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 12:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gitano demiş ki:
aaa helicopetrman bu arada haberin yok senin nerdeyse bütün md scooter team olmus. gelince sasırma yani hiiç yabancılık çekmicen emin ol

Kız öldürdün beni, Allah davul etsin seni. Hahahahahahhahahaha Dil çıkarıyorum

Tamero, gel yeni fan club kuralım senle. AT'sızlar diyarında bir ben tek başıma kalmayayım.

Ekzotik, emir ne kelime, biz rica ederiz sadece. Koy hepsini bi sırt çantasına, bağla motorun terkisine, öyle gel. Motorsuz gelmek sana yakışmıyor Bravo

Ghostum Endurom, ona buna sataşacağına, burnunun dibindeyiz, nazik tarafını kaldır da, bir zahmet sen de geliver.
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
serdarfidan
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: ıstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 12:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bensıızzz olmazzzzz
Başa dön
serdarfidan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gevezehanim, demişki;
Alıntı:

Ekzotik, emir ne kelime, biz rica ederiz sadece. Koy hepsini bi sırt çantasına, bağla motorun terkisine, öyle gel. Motorsuz gelmek sana yakışmıyor

doğru diyorsunda biz LONGDRIVER ile nasıl geliyoruz bir bilsen 240+ anlayacağın sırt çantası felan o süratlerde dururmu durmaz bilemem

ama bir şeyler ayarlamay çalışacağım, yoksa motorum olmadan gelmek benim de hiç işime gelmiyor...
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 14:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, sırt çantası değil, arka koltuğa ahtapotla bağlican. Ben mi öğreteyim sana
Başa dön
ekzotik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ahtapot falan korkarım ben yahuuuuuu
Başa dön
ekzotik Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Organizatör-İstanbul
Organizatör-İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ekzotik, korkma yemez seni Dil çıkarıyorum Ama biz onun altına bağlayacağın köfteleri afiyetle yeriz Bravo
Başa dön
Tuyax
Üye
Üye

Nereden: Maltepe/istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben de geliyorum Gülümsüyorum
Tuyax Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
3. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye