Ama_fok, slm sağol gökhan ve mevlüt ile konuşmuştum iki üç gün önce biz seni ararız dediler.
bu arada cvp gelmeyince bizde cumartesinden gidelim dedik, umarım dönüşte beraber gaz açarız artık.
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
MaGICLeF, demişki
Alıntı:
ekzotik, Biri banamı seslendi
evet evet sana seslendim dansöz de varmı yarın akşama diye soracaktım
Son Mesajdan 8 dakika sonra eklendi:
EkremSen, şöyle demiş;
Alıntı:
ekzotik, siz hele bi gelin kalacak yer ayarlanır öğretmenevi için söz veremiyorum çünki o akşam full+full
Yarın akşam görüşmek üzere
allahın izniyle yarın akşam sizdeyiz, görüşmek üzre arkadaşım
MaGICLeF Ooooo nedemek ersinim 10 kişiye kadar evde misafir edebilirim _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
2008/R1 - Istanbul
eminatar@hotmail.com
MaGICLeF, bence mezdeke ye gerek yok anladın sen onu..!
bu arada 16;00'da bizde ordayız
anlamadım abıcım anlatırmısın
ne demek mezdekeye gerek yok falan dıye hem sen kımsın tanımıyorum ben senı
ben bılmeyenlere bılsın dıye yazdım atlamana gerek varmı lafa tanıyamadım ben senı
Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
taner abı kusura bakama okumadım abı yazıları sımdı jetonn düşdü aksam kalmayımda abı kusura bakma yaaaaaaaaaa ÇOK ÖZURDILERIM _________________ HIZ...!! SONUM İSE SONUNA KADAR YAŞAMAYA RAZIYIMMMM...!!!
Kayıt: Dec 19, 2007 Mesajlar: 99 Nereden: Göztepe-İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 16:37 Mesaj konusu:
Yemeğe bir misafirim daha geliyor.Yani sipsivri+2 Misafir olmak üzere toplam üç kişi olduk.Bu durumdada motorla değil arabayla geliyoruz.Listeye yazınız lütfen
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız