Pazar gunu yarısacak arkadaslardan bırını aradım az once orada bulunanlardan bırısıyle baglantıya gecmeye calısıyor umarım ıyı haberler gelır.. _________________ "I'm not a brand fanatic,I just ride the best!" "TüYsiKlet TeaM"&"KaraRR"
Tarih: 09.05.2008 - 11:57 Mesaj konusu:
Acil şifalar dilerim, çok üzüntü verici bir durum. İlgili arkadaşlar bilgilendirirlerse seviniriz... _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
kötü haber..umarım konunun sonu hayırlı olur....allah şifalar wersin.. _________________ APRILIA FUTURA RST 1000.BLACK...
MADE IN ITALY WITH A GREAT CARE AGAINST ALL JAPANESE PRODUCTS.
Kayıt: Jan 07, 2005 Mesajlar: 2711 Nereden: İstanbul Kızıltoprak/İzmir
Tarih: 09.05.2008 - 12:05 Mesaj konusu:
Arkadaşlar kesin bi gelişme alamadan fakat durumun ciddi olduğu gözüküyor,beyin kanaması olma ihtimali söz konusuymuş fakat tam olarak kesin birşey yok allahtan ümit kesilmez umarım söylenildiği kadar ciddi bir sorun yoktur ahh sinan abi ahh _________________ Honda Team
Neşe Erberk..
arkadaşlar şimdi yunus erçelikle gorustum gecen sene pist superbıke b sampıuyonu oda hastanedeymıs durmununn agır oldugunu ve suan tomografıye gırdıgını ve şuğrununn yerınde olmadıgını bıldırdi. _________________ www.elitmotor.net
Tarih: 09.05.2008 - 12:09 Mesaj konusu:
inşallah çabuk iyileşir
ALLAH beterinden saklasın _________________ özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Sinan ve ailesine geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. _________________ --------------------------
www.fazerturkiye.org
--------------------------
Kayıt: Mar 31, 2005 Mesajlar: 789 Nereden: Acibadem / Istanbul
Tarih: 09.05.2008 - 12:13 Mesaj konusu:
az önce yarışçı arkadaşım mehmetten aldıgım bilgiyi tam buraya yazacaktım konu açılmış ve ilerlemiş.. kötü bir kazaymış duyduguma göre.. şu an antremanlar durmuş durumdaymış.. pisti kapatmışlar.. umarım sinanın ciddi birşeyi yokur. _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız