Tarih: 09.05.2008 - 12:34 Mesaj konusu:
bundan sonra da böyle yapalım.böyle siteleri birbirimize aktarırken bi motorvideosu koyduk mu tamamdır. _________________ silahda uzi,avratda suzi,atda suzuki vazgeçilmezlerim.
Tarih: 09.05.2008 - 12:49 Mesaj konusu:
Motosikletli de maasallah turist Ömer gibi sanırım uzun bir kovalamacanın ardından mecbur kalmıslar böyle durdurmaya ama durum ne olursa olsun bu sekilde bir kafadan dalma canına kasıttır _________________ "SULAR YÜKSELİNCE BALIKLAR KARINCALARI YER, SULAR ÇEKİLİNCE DE KARINCALAR BALIKLARI. KİMSE BUGÜNKÜ ÜSTÜNLÜĞÜNE VE GÜCÜNE GÜVENMESİN.KİMİN KİMİ YİYECEĞİNE SUYUN AKIŞI KARAR VERİR"
Ya kardeşim sırf herif motorlu diye sempati gösteriyosunuz, ne yapmış olabileciğ konusunda da düşünün, ayrıca düştütükten sonra da tekme tokat dalmıyolar adama.
Kimbilir ne yapmıştır boş yere o kadar polis aracı bir motoru kovalamaz.
Nasrettin hocanın hesabı hırsızın hiç mi suçu yok yaaa...
Telsiz konuşmalarının ingilizce olması ve ABD de kullanılan özel 200 HP polis otolarına bakılırsa Amrekia da geçiyor.
Bir de size zarar verip kaçtığını düşünün siz nasıl tepki veridiniz? _________________ Trafikte bir yanlış bütün doğrularınızı götürebilir......
yuuh artı deve adam bi bakar motorcunun bişeyi varmı kırığı çıkığı varmı hiç bakmıyolar belki göğüs kafesinde kırık var hurra adamın üstüne çullandılar üstüne biniyolar..
motora yazık oldu be ..
Tarih: 09.05.2008 - 20:06 Mesaj konusu:
polis çok feci çakmışta abi bu videoyu o siteden rasgelemi buldun _________________ K€ÑЦM¦-_-®¦¥ø®k€Ñ-_-ئmª|{tªñ-_-Kø®ktµğµm -_-¥€®Ð€¥¦M-_-§€ñЀ¥¦M...
Tarih: 09.05.2008 - 21:52 Mesaj konusu:
Yaw arkadaşlar "motorcycle accident" yazmıştım google'a, buna rastladım, hemen bi adbest bozmalar, bi niyetine girmeler, bi site kaydetmeler. Baştan uyardık di mi. Bi daha video paylaşanı... _________________
Kayıt: Jun 24, 2007 Mesajlar: 552 Nereden: İstanbul Kartal
Tarih: 10.05.2008 - 14:03 Mesaj konusu:
Videoları izledim şey video yu çok ilginç gerçekten de bu amerikan poisleri askerlerini kınıyorum ya motorcu her ne kadar suçlu da olsa bizim polisimize askerimize gelince DEMOKRASİ çiğneniyor oluyor _________________ !..ATATÜRKÜN GENÇLİĞE HİTABESİ BİR DUVAR SÜSÜ DEĞİL,BİR ERKEN UYARI SİSTEMİDİR...!
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız