Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 443 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 09.05.2008 - 14:42 Mesaj konusu:
internette ve cnn türk te kaza yapanın kenan olduğu söylendi.
http://www.sporx.com/motorsporlari/digermotorspor/110060/ _________________ ***şeytanın avukatı..R1**
motorum R1,sırt numaram 02.. arkamdan gelen kaçıncı olduğunu bilmeli..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3706 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 09.05.2008 - 14:49 Mesaj konusu:
diğer sitelerde Kenan kaza geçirmiş yazıyo,netteki haberlerde de öyle,hangisi Allah aşkına ya? Durumu çok fena ama inşallah sadece bunlarla kalır ve hemen iyileşir. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Kayıt: Mar 06, 2004 Mesajlar: 4357 Nereden: istanbul / Göztepe
Tarih: 09.05.2008 - 14:50 Mesaj konusu:
Bu yazı alıntıdır
"Anneler Günü’nde kaza geçirmişti"
Ne kadar hızlı giderse gitsin, ne kadar birincilik de alsalar onlar annelerinin gözünde hala küçük bir çocuk. Onları pistlerde hiç yalnız bırakmayan anne Nuray Sofuoğlu, "Bu tutkularını engelleyemeyeceğime göre, sokaklarda yarışmaktansa pistte olsunlar. Pistler onlar için daha güvenli. Onlar benim çocuklarım. Yarışlarda hep yanlarındayım. Elimde havlu terlerini siler, üşütmemeleri için soğuk su içmelerine izin vermem. Birbirlerine çok bağlılar ve çok iyi anlaşırlar. Bir kez hiç unutmam, Anneler Günü’ydü ve yarışları vardı. Sinan motosikletten düştü. Havada uçtuğunu gördüm ve birden fenalaşarak bayıldım. Kendime geldiğimde hastanedeydim" diye konuştu.
söyleyecek söz bulamıyorum dualarımızı seninle _________________ A Rh(+)
arkadaşlar çok üzücü bi durum Allah sewenlerine sabır wersin........fakat bunun son olmayacağını hepimiz biliyoruz bu kadar tehlikeli bir pistte yarışmak kesinlikle çok riskli....Hakan kardeşime katılıyorum.....umarım Sinan'da sağlığına kawuşur...dualarımız onunla ..... yarıaşacak arkadaşlarımızda umarım bu konuda bir protesto yaparlar da artık kelle koltukta yarışmak zorunda bırakılmayız!!!!!!!
Ercan DİNAMİT _________________ Atsız yiğit, motorsuz delikanlı olmaz.
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1587 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 14:55 Mesaj konusu:
Son durum nedeir.. Haber alan var mı ya _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 4.400 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 20.600 Km Sonra İnşallah
Kayıt: Dec 02, 2004 Mesajlar: 443 Nereden: RedLine net&Cafe
Tarih: 09.05.2008 - 14:56 Mesaj konusu:
ToyRider, demişki
Bu yazı alıntıdır
"Anneler Günü’nde kaza geçirmişti"
Ne kadar hızlı giderse gitsin, ne kadar birincilik de alsalar onlar annelerinin gözünde hala küçük bir çocuk. Onları pistlerde hiç yalnız bırakmayan anne Nuray Sofuoğlu, "Bu tutkularını engelleyemeyeceğime göre, sokaklarda yarışmaktansa pistte olsunlar. Pistler onlar için daha güvenli. Onlar benim çocuklarım. Yarışlarda hep yanlarındayım. Elimde havlu terlerini siler, üşütmemeleri için soğuk su içmelerine izin vermem. Birbirlerine çok bağlılar ve çok iyi anlaşırlar. Bir kez hiç unutmam, Anneler Günü’ydü ve yarışları vardı. Sinan motosikletten düştü. Havada uçtuğunu gördüm ve birden fenalaşarak bayıldım. Kendime geldiğimde hastanedeydim" diye konuştu
bu olay tahmin ediyorum pınarbaşı pistinde fi tarihinde egeme gelmeden hızlı soldan hemen sonra oldu.bende oradaydım ve lastik bariyerler olmasa üstümüze cıkacaktı.o zamandamı anneler günüymüş.cok trajik.allah yardımcısı olsun. _________________ ***şeytanın avukatı..R1**
motorum R1,sırt numaram 02.. arkamdan gelen kaçıncı olduğunu bilmeli..
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3706 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 09.05.2008 - 14:57 Mesaj konusu:
HalilRR, canım benim bende diğer net sayfalarında ve haberlerde öyle söyleyince şaşırdım,CNN Türk'de açıklamasını değiştirdi şimdi zaten.
son durumdan haberdar edin bizi,inşallah daha kötüye gitmez de,bilinci yerine gelir. _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 09.05.2008 - 14:58 Mesaj konusu:
Arkadaşlar..Topic kısa bir süre tarafımdan taşındı..
Bunun sebebi bu haberi ilk yapan MOTORDELİSİ.COM oldu ve hemen hemen herkes bu sieden aldığı haberle olaydan DOĞRU şekilde bilgi aldı..
Amaaaa.
Kulaktan dolma haberler yapan bazı BASIN ve Motosiklet Siteleri olayı yanlış aktarıyorlar...
Kazayı KENAN yaptı diye yazan BASIN ne iş yapar anlamış değilim...
Bu olay KENAN ın kulagına gitmesin diye çaba verdik ama tabiki durdurmak mümkün olmadı..
Federasyon yetkilisi Müge Polatkan beni aradı ve rica etti topicin kısa bir süre kaldırılmasını , bende topici kaldırdım.AMA hemen aynı anda yeni topicler açılıyor ve "Ne oldu , Sinan'ın durumu" şeklinde ve durdurmakda mümkün olmuyor..
Topicin kaldırılmasını istemekteki sebep Sinan'ın kardeşi şampiyon Kenan'ın agabeyi hakkındaki bilgiyi aniden alıp şoka girmemesi ..
Yani bu durumda saklamak çok zor..
HABER i ilk veren Motordelisi.com ama buna ragmen biz topici birsüre kaldırdık...
Sanırım bu çözüm olmayacak çünkü saniye başı yeni topic açılıyor ve ben siliyorum... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 09.05.2008 - 15:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 6694 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 09.05.2008 - 14:59 Mesaj konusu:
seker_portakali, Tamam canım.Bende farkettim yanlış bilgi vermişler. Şimdi düzelttiler onlarda. Bizde her an takipteyiz ve buradan duyuracağız. Umarım atlatır..... _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Tarih: 09.05.2008 - 15:04 Mesaj konusu:
Arkadaşlar..Topic kısa bir süre tarafımdan taşındı..
Bunun sebebi bu haberi ilk yapan MOTORDELİSİ.COM oldu ve hemen hemen herkes bu sieden aldığı haberle olaydan DOĞRU şekilde bilgi aldı..
Amaaaa.
Kulaktan dolma haberler yapan bazı BASIN ve Motosiklet Siteleri olayı yanlış aktarıyorlar...
Kazayı KENAN yaptı diye yazan BASIN ne iş yapar anlamış değilim...
Bu olay KENAN ın kulagına gitmesin diye çaba verdik ama tabiki durdurmak mümkün olmadı..
Federasyon yetkilisi Müge Polatkanile telefonda konuştuk ve rica etti topicin kısa bir süre kaldırılmasını , bende topici kaldırdım.AMA hemen aynı anda yeni topicler açılıyor ve "Ne oldu , Sinan'ın durumu" şeklinde ve durdurmakda mümkün olmuyor..
Topicin kaldırılmasını istemekteki sebep Sinan'ın kardeşi şampiyon Kenan'ın agabeyi hakkındaki bilgiyi aniden alıp şoka girmemesi ..
Yani bu durumda saklamak çok zor..
HABER i ilk veren Motordelisi.com ama buna ragmen biz topici birsüre kaldırdık...
Sanırım bu çözüm olmayacak çünkü saniye başı yeni topic açılıyor ve ben siliyorum... _________________ Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA
En son HakanDincer tarafından 09.05.2008 - 15:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız