Tarih: 09.05.2008 - 15:28 Mesaj konusu:
Volkan ne o oyle kapanmissin, ortmussun basini, tabii neme lazim lule lule saclar ruzgardan savrulmasin Mezar ne bu karizma ne bu yakisiklilik, bunun sonu nereye varacak.... _________________ HONDA FOREVER
BAD LUCK...
ekzotik, tenk yuuuuuuuuu Dur daha pek gevezelik edemedik. Ah ulan ah, Çanakkalede demekki bensiz gidip bi yerlerde içtiniz. Haberim olaydı gelmez miydim?
gevezehanim, çanakkale muhabetinde çok şeyler kaçırdın çokkkkkk
barlar sokağındaki diskoyumu anlatsam yoksa sonrasındaki truva atı biralama muhabetini mi anlatsam
yoksa truva dönüşü sahildeki midyeciyimi yoksa barlar sokağı girişindeki kokokereççiyimi
yada gece 04;30 gibi bulduğumuz kemancıyla olan düetlerimizi anlatsam
tabi ertesi gün herkesin bindiği vapuru kaçırıp üstüne birde gözlük ve kot pantolomu hotel de unutup dönüşümüzü geçmeden de yapamıyorum
ama her şeye değerdi doğrusu lakinson bir yılın stresini çanakkaleye bırakıp döndük artık çanakkaledeki ler o stresle başa çıka dursunlar
Kayıt: Feb 05, 2007 Mesajlar: 3706 Nereden: Gaziantepin sol üst kösesinden...
Tarih: 09.05.2008 - 16:31 Mesaj konusu:
ekzotik, cidden bi daha okuyunca yaptıklarımızı çook şeyler kaçırdığına yanacak Arzuu'cumm
Resimlerde arkadaşları görmek keyif vericiydi,keyfiniz daim olsun,bide yazın ben gelince benimle olsun _________________ Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir!!!
Tarih: 09.05.2008 - 18:06 Mesaj konusu:
TubikTuğba nerdesin ya resimlerimi gönderrrrrr _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Tarih: 09.05.2008 - 18:26 Mesaj konusu:
ToyRider, ellerine sağlık canikom.. özlemişim valla hepinizi böyle bi arada görünce mutlu oldum _________________ nofeaRR*pınaRR*hondaRR*pınişk*
pın isk
Im still afraid, but Im stronger than my fear
pinar@motordelisi.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız