Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SİNAN SOFUOĞLU Kaza Geçirdi (DAKİKA DAKİKA DURUM RAPORU)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SİNAN SOFUOĞLU Kaza Geçirdi (DAKİKA DAKİKA DURUM RAPORU)

SİNAN SOFUOĞLU Kaza Geçirdi (DAKİKA DAKİKA DURUM RAPORU)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
hondarslan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA MD

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah yardımcısı olsun inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur

http://youtube.com/watch?v=2TjfuL6u7uw
Başa dön
hondarslan Çevrimdışı hondarslan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
capodelcapo
Organizatör-Konya
Organizatör-Konya

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAHım sifa versin Üzgünüm

--ne olursan ol yine gel--
Başa dön
capodelcapo Çevrimdışı capodelcapo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
siyahbeyaz
Üye
Üye

Nereden: TURKEY

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

acil şifalar diliyorum çok üzüldüm.. Üzgünüm
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İzmir/bornova

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm

dal kırıldı bır defa ruzgar ozur dılesede KİMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERİSİ HİKAYE 954rr sarım sıyahım
Başa dön
Yildiz_27 Çevrimdışı Yildiz_27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Az önce Müge Polatkan ile tekrar bir görüşmemeiz oldu...
Tabiki bu durumlarda kesin - net bir durum analizi yapılmıyor.
Yani HASTANE de şu anda tüm yarışçılar, TMF yetkilileri ve bizimde yetkili görevli arkadaşlarımız var...
DOKTOR lar açıklama yaptıkça bizede bilgi geliyor ve SON DURUM raporunu yazıyoruz.
Bu gibi durumlarda UMUT la beklemek ve karamsar olmamak en mantıklı duruş şeklidir..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Duyarlılığına teşekkür ederiz, haklısın haberi durdurmak mümkün olmuyor özellikle de kulaktan dolma bilgilerin üstüne binbir şey ilave eden basın daha da abartıyor. CNN ve diğer televizyon kanallarına da rica ettik "Sadece kaza yaptığını duyuracaklar yayınlarında, Sinan' ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirecekler" . Kenan elbette haberi duyacaktır ama yarışmak zorunda olduğu Superbike yarışında morali bozuk halde bir riske girmemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm üyelerinize de bu konuda duyarlı ve anlayışlı olmalarını ve pistten yapılacak açıklamaları izlemelerini rica ediyoruz.

dostum kenan su yazıyı bile okusa zaten ne olduğunu anlayabilir,kaldıki kara haber tez duyulur,mutlaka bir yakını yada bir dostu bu haberi ulaştırmıştır kendisne çünkü kaza yapan kişi,dünya sampiyonu yarışçımızın abisi türkiye şampiyonu yarışçımız! sıradan bir adam değil bu haberinde saklaması mümkün değil! biz saklasakta diline hakim olmayan habercilik yaptığını sanan felaket habercileri çoktan aramışlardır kenanı! profesyonellik gereği çıkıp yarışmak zorunda kalcak allah yardımcısı olsun!!!
Başa dön
SRAD-HAN Çevrimdışı SRAD-HAN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dua etmekten başka elimizden ne gelebilir ki? Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Allahım (C.C.) bu mübarek günün hatırına onu biz sevenlerine bağışla, ailesine aynı acıyı tattırma!!!!!!!!!!!!!
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

haberi vardır diye Dragcı Özcan Karakuşu aradık . şimdi piste geldim bende yeni öğrendim dedi.onunda detaylı bilgisi yok Üzgünüm
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
erhaneek
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah sinan'ın yardımcısı olsun sinan abi dayan hiç unutmadım geçen sezon izmir deki yarışını hala resimlerin duruyor bilgisayarımda Kenan duymuştur kesinlikle Allah Sabır versin Üzgünüm
Başa dön
erhaneek Çevrimdışı erhaneek Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü bir durum ,inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur Üzgünüm yetersiz asfalt kalitesi ve yetersiz koruma bariyerleri körfez pistini her geçen gün daha tehlikeli bir hale getiriyor.

Arctura
Istanbul Racing Team
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HeLiCoPTeRMaN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kaza ile ilgili olarak son durum;

ne yazık ki boynu kırılmış

açık kaburga yarası mevcut

şu an koma da

kaza sırasında kaskı kafasından fırlayıp çıktığı ve bir çizmeside ayağından çıktığından dolayı ciddi kafa ve bacak taravması geçirmiş durumda

5dk önce yaptığım tel. konuşması sonucu bilincinin halen kapalı olduğu ve dr ların şuan beklemekten başka yapabilecekleri birşey olmadığını söylediklerini ne yazık ki öğrendim

hepimiz dua edelim sinan güçlü bir kardeşimizdir inanıyorum ki bu ciddi kazayı atlatacaktır yeni bilgiler geldikçe sizlere buradan bilgi vermeye devam edeceğim....
Başa dön
HeLiCoPTeRMaN Çevrimdışı HeLiCoPTeRMaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kenan Sofuoğlu kesin duymuştur.. Kötü haber tez yayılır :S Ya Sinan abicim Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok üzücü bir durum gerçekten, insan resmen motordan soğuyor. Üzgünüm Umarım kendine gelir ve motosiklet camiasını üzmez.

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa Üzgünüm geçmiş olsun işallah hemen toparlar kahretsin gerçekden motorcuları allah korusun..!!!
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Canım sıkıldı ya
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı DagustuN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 16, 17, 18  Sonraki
9. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal