Tarih: 09.05.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
Az önce Müge Polatkan ile tekrar bir görüşmemeiz oldu...
Tabiki bu durumlarda kesin - net bir durum analizi yapılmıyor.
Yani HASTANE de şu anda tüm yarışçılar, TMF yetkilileri ve bizimde yetkili görevli arkadaşlarımız var...
DOKTOR lar açıklama yaptıkça bizede bilgi geliyor ve SON DURUM raporunu yazıyoruz.
Bu gibi durumlarda UMUT la beklemek ve karamsar olmamak en mantıklı duruş şeklidir.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6118 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 09.05.2008 - 15:33 Mesaj konusu:
Alıntı:
Duyarlılığına teşekkür ederiz, haklısın haberi durdurmak mümkün olmuyor özellikle de kulaktan dolma bilgilerin üstüne binbir şey ilave eden basın daha da abartıyor. CNN ve diğer televizyon kanallarına da rica ettik "Sadece kaza yaptığını duyuracaklar yayınlarında, Sinan' ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirecekler" . Kenan elbette haberi duyacaktır ama yarışmak zorunda olduğu Superbike yarışında morali bozuk halde bir riske girmemesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Tüm üyelerinize de bu konuda duyarlı ve anlayışlı olmalarını ve pistten yapılacak açıklamaları izlemelerini rica ediyoruz.
dostum kenan su yazıyı bile okusa zaten ne olduğunu anlayabilir,kaldıki kara haber tez duyulur,mutlaka bir yakını yada bir dostu bu haberi ulaştırmıştır kendisne çünkü kaza yapan kişi,dünya sampiyonu yarışçımızın abisi türkiye şampiyonu yarışçımız! sıradan bir adam değil bu haberinde saklaması mümkün değil! biz saklasakta diline hakim olmayan habercilik yaptığını sanan felaket habercileri çoktan aramışlardır kenanı! profesyonellik gereği çıkıp yarışmak zorunda kalcak allah yardımcısı olsun!!! _________________ Çeşme ve Aydın Otobanları 1000cc GARNİZON KOMUTANI!{SS Subayı}
Türke Kefen Biçenin,Ölümü Korkunç Olur.
Bu Dağlar Bizimdir,Ferman Gerekmez,Bozkurtun Gezdiği Yere,Çakal Giremez..
Allahım (C.C.) bu mübarek günün hatırına onu biz sevenlerine bağışla, ailesine aynı acıyı tattırma!!!!!!!!!!!!! _________________ MOTORDAN DAHA FAZLA ZEVK ALABİLMEK İÇİN HAYATTA VE SAGLIKLI OLMAN GEREKİR
Kayıt: Feb 27, 2007 Mesajlar: 2201 Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ
Tarih: 09.05.2008 - 15:38 Mesaj konusu:
haberi vardır diye Dragcı Özcan Karakuşu aradık . şimdi piste geldim bende yeni öğrendim dedi.onunda detaylı bilgisi yok _________________ Şefk@ti (DarkRiders)
Gixxer-1000 K5
http://www.metacafe.com/watch/1723305//
Allah sinan'ın yardımcısı olsun sinan abi dayan hiç unutmadım geçen sezon izmir deki yarışını hala resimlerin duruyor bilgisayarımda Kenan duymuştur kesinlikle Allah Sabır versin
çok üzücü bir durum ,inşallah kısa sürede eski sağlığına kavuşur yetersiz asfalt kalitesi ve yetersiz koruma bariyerleri körfez pistini her geçen gün daha tehlikeli bir hale getiriyor. _________________
Arctura
Istanbul Racing Team
kaza sırasında kaskı kafasından fırlayıp çıktığı ve bir çizmeside ayağından çıktığından dolayı ciddi kafa ve bacak taravması geçirmiş durumda
5dk önce yaptığım tel. konuşması sonucu bilincinin halen kapalı olduğu ve dr ların şuan beklemekten başka yapabilecekleri birşey olmadığını söylediklerini ne yazık ki öğrendim
hepimiz dua edelim sinan güçlü bir kardeşimizdir inanıyorum ki bu ciddi kazayı atlatacaktır yeni bilgiler geldikçe sizlere buradan bilgi vermeye devam edeceğim....
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 15:49 Mesaj konusu:
Kenan Sofuoğlu kesin duymuştur.. Kötü haber tez yayılır :S Ya Sinan abicim _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
yaa geçmiş olsun işallah hemen toparlar kahretsin gerçekden motorcuları allah korusun..!!! _________________ KAWASAKİ ZX_250_R...
RAMZEY 150CC
RAMZEY 50CC
Kayıt: Oct 20, 2007 Mesajlar: 1632 Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul
Tarih: 09.05.2008 - 15:55 Mesaj konusu:
Canım sıkıldı ya _________________ Emre Dağüstün B rh (+) // İstanbul - Başakşehir
TVS Apache 150 ==> 5.350 Km
Kawasaki Zx-6r ==> 19.650 Km Sonra İnşallah
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız