Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Müjde.. Beldeyama'dan sezon öncesi ZAM!!!

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Müjde.. Beldeyama'dan sezon öncesi ZAM!!!
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:25    Mesaj konusu: Müjde.. Beldeyama'dan sezon öncesi ZAM!!! Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yandı gülüm keten helva... Beğenmedim Hala firsat varsa, indirimli fiyatlari degerlendirmek lazim. Liste fiyatlari bazi modellerde artmis.

Yamaha Fuar özel fiyatlarını da koyuyorum, referans icin...

http://www.burdayiz.biz

En son beyazs tarafından 09.05.2008 - 15:46 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
buracQ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / Tam35

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyazs, bayadır bu fiyat tablosu boyle diye biliyorum ama ... Yanlış mı biliyorum acaba ..

ipek.burak*
Başa dön
buracQ Çevrimdışı buracQ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
beyazs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul - Maltepe

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatlar 5 Mayis 2008 tarihinde guncellenmis.

Mesela, YBR 250 liste fiyati 9.400 YTL'di.. Simdi 10.700 YTL...

MT-03 kampanya fiyati 12.900 YTL'di.. Simdi 13.600 YTL..

Dahasıda var...

http://www.burdayiz.biz
Başa dön
beyazs Çevrimdışı beyazs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MT-01 en cok nasıbını alan olmuş 25 den 36 cımkış ılgınç
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
d-devil
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mehmet-MT-01 demiş ki:
MT-01 en cok nasıbını alan olmuş 25 den 36 cımkış ılgınç

bu modelin nesi varda fiyat bu kadar yüksek anlamış değilim... Şok oldum

bence bu fiyata satmaları sadece hayal...
serkan_yenidunya
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: DALIMI KIRANIN AGCINI KÖKÜNDEN SÖKERİM

MesajTarih: 09.05.2008 - 15:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

wer coşkuyu beldeyama kim tutar seni Bravo

DALIMI KIRANIN AGICINI KÖKÜNDEN SÖKERİM...!
Başa dön
serkan_yenidunya Çevrimdışı serkan_yenidunya Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
he-man
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne yani r1 ile r6 arasında 50ytl mi fark var kim alır r6 sorarım sizee
Başa dön
he-man Çevrimdışı he-man Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hondamert
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sahiden o r1 r6 nedir ole ya cok komik.aradaki fark 400cc ama paha 50ytl.r1 eldemi kaldı noldu)
Başa dön
hondamert Çevrimdışı hondamert Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Nabza göre şerbet veriyorlar işte, piyasa yükselince fiyatlar da yükseliyor, satışlar kesilince satmak için kasılıp 'lafta' indirim yapılıyor. Başka birşey değil...

Muhtemelen dünyanın en pahalı benzinini kullandığımız gibi dünyanın en pahalı motorlarını yine biz kullanıyoruz. Kınıyorum... Beğenmedim
Azeruth
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 07:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hondamert demiş ki:
sahiden o r1 r6 nedir ole ya cok komik.aradaki fark 400cc ama paha 50ytl.r1 eldemi kaldı noldu)

r6 yeni kasa r1 eski elden cıkartmaya calısıyolar ki yeni kasa geldiğinde(muhtemelen2009) tekrar 32 den görürsünüz Motordelisi
Başa dön
Azeruth Çevrimdışı Azeruth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 10.05.2008 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

d-devil, cazıbesı kardeş Dil çıkarıyorum
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gsxr750
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 10.05.2008 - 09:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bizler almayalım veya alamayalım diye ellerinden gelenleri yapıyorlar Öfkeliyim Şok oldum
Başa dön
gsxr750 Çevrimdışı gsxr750 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
trendy
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yukardaki tabloyu dünyada hiçbir yerde göremezsiniz.fixtir fiyatlar.biz koyun oldukça güden çok olur.
trendy Çevrimdışı trendy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 10:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eee kim alacakmış bu fiyatlarla.zaten bu ötv zammı belimizi büktü hem müşterinin hem esnafın.birkaç esnaf arkadaş var sabah açıp akşam kapatıyorlar iş falan yok pek.sattıkları motor başına ellerine geçen kar 200-300ytl gibi ufak meblağlar.sezonun başı kıçı belli e sezonda kazanamayınca ölü zamanda işler iyice karışıyor.hal böyleyken büyük firmalar neden hükümete baskı yapmıyorlar anlamıyorum.ben artık yollarda motosiklet göremez oldum arkadaşlar eskisi gibi.
Başa dön
busamania Çevrimdışı busamania Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
armyy
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: -34-

MesajTarih: 10.05.2008 - 11:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

biri 32 ye alır diğeri aynı motoru 25e aynısı gecen sene hondada oldu 23ede alan var 19.5ada istikrar yok motor alacaklarda ikiarada bir derede kalıyorlar..
şu andada 1rr için geçerli bu durum kimi almak lazım zam gelecek yada artık fiyatı düşmez derken bir yandanda dahada altlara iner beklemek lazım diyende çok..!...
armyy Çevrimdışı armyy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.33 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal