Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Polis, motorcuya kafadan dalıyor...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Polis, motorcuya kafadan dalıyor...

Polis, motorcuya kafadan dalıyor...
Sayfa Önceki  1, 2, 3

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
atak07
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 09.05.2008 - 12:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bundan sonra da böyle yapalım.böyle siteleri birbirimize aktarırken bi motorvideosu koyduk mu tamamdır. Dil çıkarıyorum

Beni ninjalara değil,suzilere sorun!
Başa dön
atak07 Çevrimdışı atak07 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neuremencer
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Adana'dan

MesajTarih: 09.05.2008 - 12:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motosikletli de maasallah turist Ömer gibi Gülümsüyorum Gülümsüyorum sanırım uzun bir kovalamacanın ardından mecbur kalmıslar böyle durdurmaya ama durum ne olursa olsun bu sekilde bir kafadan dalma canına kasıttır Sinirlendim Sinirlendim
tornado57
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Sinop

MesajTarih: 09.05.2008 - 13:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya kardeşim sırf herif motorlu diye sempati gösteriyosunuz, ne yapmış olabileciğ konusunda da düşünün, ayrıca düştütükten sonra da tekme tokat dalmıyolar adama.
Kimbilir ne yapmıştır boş yere o kadar polis aracı bir motoru kovalamaz.
Nasrettin hocanın hesabı hırsızın hiç mi suçu yok yaaa...
Telsiz konuşmalarının ingilizce olması ve ABD de kullanılan özel 200 HP polis otolarına bakılırsa Amrekia da geçiyor.
Bir de size zarar verip kaçtığını düşünün siz nasıl tepki veridiniz?
06bluedragger
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 09.05.2008 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuuh artı deve adam bi bakar motorcunun bişeyi varmı kırığı çıkığı varmı hiç bakmıyolar belki göğüs kafesinde kırık var hurra adamın üstüne çullandılar üstüne biniyolar..
motora yazık oldu be .. Üzgünüm Öfkeliyim Öfkeliyim
Başa dön
06bluedragger Çevrimdışı 06bluedragger Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.05.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yuh anasını.allah'tan adama bişey olmadı.ama polis o şekilde çarptığına göre adam büyük bi suç işlemiş heralde
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.05.2008 - 17:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel siteymiş sağolll Göz kırpıyorum
Başa dön
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ahead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 17:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YouTube kapanıyor, milletin ahlâkı bozuluyor hocam Gülümsüyorum

2008 HONDA CBR 125 R
Başa dön
ahead Çevrimdışı ahead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oha be bu kadarda olmaz,dümdüz önüne geçiyor adamın Sinirlendim
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sinirlendim Sinirlendim polis sevmem Beğenmedim
Başa dön
pitbulleren Çevrimdışı pitbulleren Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
oguz_92
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

polis çok feci çakmışta abi bu videoyu o siteden rasgelemi buldun Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum
cankat
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bakirköy

MesajTarih: 09.05.2008 - 21:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yaw arkadaşlar "motorcycle accident" yazmıştım google'a, buna rastladım, hemen bi adbest bozmalar, bi niyetine girmeler, bi site kaydetmeler. Baştan uyardık di mi. Bi daha video paylaşanı... Çok gülüyorum Çok gülüyorum Göz kırpıyorum
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: İstanbul Kartal

MesajTarih: 10.05.2008 - 14:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Videoları izledim şey video yu Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum çok ilginç gerçekten de bu amerikan poisleri askerlerini kınıyorum ya motorcu her ne kadar suçlu da olsa bizim polisimize askerimize gelince DEMOKRASİ çiğneniyor oluyor Sinirlendim
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3
3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.13 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal