Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

1000cc mi 600cc mi...(konuşacak lafı olan yazsın)
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
husbayer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.04.2008 - 16:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000 CC yi zor satıyorsun ama kullanmak icin.. 600 CC başlangic motoru oldugundan bizdede motor kültürü yeni gelişmektiginden 600 CC herkese satarsin... bineceksen 1000CC kesinlikle
Başa dön
husbayer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
yunusxy
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 06.04.2008 - 17:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu çelişkileri yaşayan alsın k8 mode A,B,C OLAYI Göz kırpıyorum
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.04.2008 - 17:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence 600 lük geçiş merkezi yani motor hayatın boyunca bence en az 6 ay bir 600 lük alet kullanmalısın
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
sawronn
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 06.04.2008 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 zx6r olabılır eskı model daha ıyı ve daha performanslı ses verır 2002 den assagı modeller yamahalarda ıdaal r6 2002 modeller kavasakı ıle aynı ses verır ama surattta yamaha ataklanır
Başa dön
sawronn Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
recep34
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 06.04.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birçok guzel şeyler yazılmış ama işin özeti bu sen 200 km de giderken motor kapasitesinin 1000cc de %60 ını kullanırsın 600cc motorda %75-80 lerde kullanırsın bu kullanacağın yola göre tercih edilmeli bence tecrube ve yeteneğine göre hacim ve kasa seçilmeli
by_molla
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 06.04.2008 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1000lik boşuna bence vergi hususunu pek bilmiyorum ama bariz bir vergi farkı olabilir.yakıt fazla ayrıca 600lük istediğin performansı ve sesi veriyor gerek yok bence 1000lik makineye...2000model R6m var bundan sonra modelli 600lüklerle devam etmek istiyorum 1000lik düşünmüyorum şahsen...

herşey yolundaysa birdaha gözden geçir...!
Başa dön
by_molla Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

herkese selamlar.valla bütün yazılanları okudum kafam allak bullak oldu.bende 2006 model sıfır aldığım siyah zx6r vardı aynı sene ev alırken satmak durumunda kaldım.makine çok keyifliydi fakat biryerden sonra daha fazla güç daha fazla tork ihtiyacı hissettim.şimdi maddi durumu toparladım ve 1000cc almak istiyorum fakat yeni zx10r ve 2008 gsxr1000 arasında çelişkideyim.
Başa dön
busamania Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

spormotosiklet, her zaman 1000

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
rider_lord
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

tabiki 1000cc lik makine herzaman iyidir... benim bildiğim tek şey var racıng e 600cc ile başlanır 1000cc ile lisans yapılır (BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM???)
tamamiyle katılıyorum Bravo
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam muhakkak 1000 de en güzeli fakat ben ikilemde kaldığımdan dolayı para bankada öyle bekliyorum kafam karışık halde.havalarda bi acaip oldu ben ege akdeniz turu yapmak istiyorum ama önce bu çelişkilerden kurtulup bi motor almam lazım Motordelisi
sitede topiclerde 1000cc sınıfındaki 4 japonun karşılaştırmalarını okudum kafam daha beter karıştı.yeni zx10r dizayn olarak eski kasasından kötü bence eksozu çok kelalaka koymuşlar.yamahada debriyaj sorunu var honda her ne kadar testlerde üstünlük sağlamışta olsa ben bir türlü sevemedim nedense suzukide SDMS güç seçme olayından dolayı ne bileyim biraz düşündürüyor sıkıntı çıkarmı diye.bilmiyorum napacam.tamam pistte yarışmayacam pilot falanda değilim ama almışkende her yönden mutlu ve memnun olacağım bi makina olsun istiyorum.aslında sıfır bulabilsem gönlüm 2007 model siyah zx10r da ama bilmiyorum varmıdır bayiilerde...
Başa dön
busamania Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
pitbulleren
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya ne olursa olsun ne 1000cc nede 600 cc bırakın bunları en baba suzuki hayabusa 1300 cc Gülümsüyorum
busamania
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş orası öylede hayabusa şehir içinde pek kullanışlı değil ağır ve büyük helede istanbul trafiginde tam zulüm olur valla...
Başa dön
mondializzet100
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Hatay

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

600 cc herzaman iyidir..Tabi bu senin tercihin..Yani 600 cc daha az yakıt hızıda iyi..600 cc'nin en ölüsü bile 220kmh hıza çıkar...
KaraRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IsTaNBooL

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

At mı? Eşek mi? İyi fikir
kαγα™
Başa dön
KaraRR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
OKD
Üye
Üye

MesajTarih: 10.05.2008 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sonerr demiş ki:
şu an 1000cc kullanıyorum ama pek çok 600 cc kullandım sadece izmir yarış pisti gibi bir yerde 1000 liğin avantajlarını kullanamıyorsun onun dışında otoban şehirler arası yollar yani yolculuklarda 600cc nin 1000cc ye göre hiç bir avantajı olamaz ayrıca unutmayalım ki 1000cc motosikletlerin km olarak ömrüde daha fazla oluyor mesajda anlatılan devir aralığı bundaki en büyük faktördür yani çevirdikleri maxımum devirler 1000cc de 600cc de duyduğunuz yüksek devir ihtiyacını 1000 liğin torku sayesinde duymazsınız

Cümleler kontrol edilmeden mi gönderilmiş? Bu hali ile yazınız pek anlaşılır gibi değil. Kendi içinde ifadeleriniz çelişkiler içeriyor. İsterseniz tekrar yazın
Başa dön
OKD Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
8. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye