Kayıt: Aug 07, 2007 Mesajlar: 2158 Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com
Tarih: 09.05.2008 - 18:40 Mesaj konusu:
sinan abi nin hastaneye girdiğinde kalbi durmuş durumdaymış.sonra doktarlar solunumu tekrar başlatmış,ve kaza sırasında kaskıın ve eldivenlerinin çıktığı aşağıdaki linkte yazıyor
Tarih: 09.05.2008 - 18:41 Mesaj konusu:
ercaaan demiş ki:
Çok üzüldüm haberi duyunca, tüylerim diken diken oldu. Şu anda söylenecek tek şey Allah'tan kendisine acil şifalar, ailesine ve sevenlerine de sabır vermesi.
Umarım bu haftasonu yarış iptal olmuştur, olmamışsa da yarışçılar pisti protesto için çıkmasınlar piste, bir şekilde bu tepkiyi göstermek gerek. Bir de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sponsor olarak yarışlara ismini veriyor, neye destek verdiklerini çok merak ediyorum!!!!!!!
Ben de kesinlikle katılıyorum, yarışan arkadaşlar bir şekilde orginize olup pistin bu durumunu protesto etmeliler _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 09.05.2008 - 18:59 Mesaj konusu:
Haberi duyunca çok üzüldüm değerli bir yarışçımızın durumunun ağır olması gerçekten üzücü..o pist yarışlara kapatılmalı bence pist deilki orası asfaltı ne yarış için ne yarışmak için yamalı yamalı e-5 gibi pist dar...o pistten anca go-kart pisti olur...
Tarih: 09.05.2008 - 19:01 Mesaj konusu:
Şu an Star haber hayatını kaybetti diye haber geçti
Haberin doğru olmadığını diliyorum. Eğer gerçekse başta Kenan olmak üzere tüm ailesinin, sevenlerinin ve motosiklet camiasının başı sağolsun... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız