Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim \'TatilSeti.com\'
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - SİNAN SOFUOĞLU Kaza Geçirdi (DAKİKA DAKİKA DURUM RAPORU)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

SİNAN SOFUOĞLU Kaza Geçirdi (DAKİKA DAKİKA DURUM RAPORU)

SİNAN SOFUOĞLU Kaza Geçirdi (DAKİKA DAKİKA DURUM RAPORU)
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
RACING35
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya çok üzücü Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
RACING35 Çevrimdışı RACING35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
motodrift_54
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan abi nin hastaneye girdiğinde kalbi durmuş durumdaymış.sonra doktarlar solunumu tekrar başlatmış,ve kaza sırasında kaskıın ve eldivenlerinin çıktığı aşağıdaki linkte yazıyor Şok oldum Üzgünüm Üzgünüm

http://www.milliyet.com.tr/default.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=525780&Date=09.05.2008&Kategori=turkiye&ver=84
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ercaaan demiş ki:
Çok üzüldüm haberi duyunca, tüylerim diken diken oldu. Şu anda söylenecek tek şey Allah'tan kendisine acil şifalar, ailesine ve sevenlerine de sabır vermesi.
Umarım bu haftasonu yarış iptal olmuştur, olmamışsa da yarışçılar pisti protesto için çıkmasınlar piste, bir şekilde bu tepkiyi göstermek gerek. Bir de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sponsor olarak yarışlara ismini veriyor, neye destek verdiklerini çok merak ediyorum!!!!!!!

Ben de kesinlikle katılıyorum, yarışan arkadaşlar bir şekilde orginize olup pistin bu durumunu protesto etmeliler Beğenmedim
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jade83
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok üzücü öğlenden beri takip ediyorum,az önce star haber de üzücü haberi verdi
Başa dön
jade83 Çevrimdışı jade83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazadan sonra motosiklet

Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kayseri

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah acil şifalar versin büyük geçmiş olsun
-----------------------
Başa dön
hakann Çevrimdışı hakann Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ALLAH acil şifalar versin
Knife-Party
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haberi duyunca çok üzüldüm değerli bir yarışçımızın durumunun ağır olması gerçekten üzücü..o pist yarışlara kapatılmalı bence pist deilki orası asfaltı ne yarış için ne yarışmak için yamalı yamalı e-5 gibi pist dar...o pistten anca go-kart pisti olur...
Başa dön
Knife-Party Çevrimdışı Knife-Party Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

MesajTarih: 09.05.2008 - 18:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

BAŞIMIZ SAGOLSUN.STAR HABERDE VERİLDİ ÜZÜCÜ HABER Ağlıyorum
koR_1ay Çevrimdışı koR_1ay Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Star haberde vefat ettiği verildi. Başımız saolsun. Allahtan rahmet diliyorum kendisine.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
GOLYAT34
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzgünüm butun motor camıasının bası saolsun Üzgünüm
Süper Üye
Süper Üye
Image Hosted by ImageShack.us
" alt="" border="0" />

Nereden: düzce merkez(motorum mobilet).com

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sinan sofuoğluölmüş Ağlıyorum Ağlıyorum .daha şimdi haberlerde duydum Ağlıyorum .allah ailesine acil şifalar versin Ağlıyorum Ağlıyorum
On7_li
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ÇanFrancisco

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şu an Star haber hayatını kaybetti diye haber geçti Ağlıyorum
Haberin doğru olmadığını diliyorum. Eğer gerçekse başta Kenan olmak üzere tüm ailesinin, sevenlerinin ve motosiklet camiasının başı sağolsun...

Arbeit Macht Frei
Başa dön
On7_li Çevrimdışı On7_li Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

Başımız sağolsun hepimizin.

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jade83
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 19:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

malesef kaybettik,başımız sağolsun
Başa dön
jade83 Çevrimdışı jade83 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 ... 16, 17, 18  Sonraki
17. sayfa (Toplam 18 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal