Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:03    Mesaj konusu: Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Üzünütümüz anlatılamaz..
Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik.
bu çok üzücü ..Kaldırmak,kabullenmek çok ama çok zor..

Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi
SAGOPA

En son HakanDincer tarafından 09.05.2008 - 20:55 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zzzzzz
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist/avcılar

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
zzzzzz Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
evet sanırım kesinleşti Üzgünüm Üzgünüm Üzgünüm
allah kimsenin acısını bu şekilde göstermesin. Bir aileden iki tane genç İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
Kelimeler kifayetsiz kalıyor Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Allahım mekanını cennet eylesin.
Bir şehit daha verdik Üzgünüm
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

Başımız sağolsun allah yakınlarına sabır versin. Ben o kaskın markasını da öğrenmek istiyorum ÜzgünümÜzgünümÜzgünümÜzgünüm

En son alanyali_okan tarafından 09.05.2008 - 20:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
DagustuN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hüner Motor.com - İstanbul

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Allah rahmet eylesin .!! İnanamıyorum Allah'ım Ağlıyorum Ağlıyorum Sinan abicim..... Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
DagustuN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin.. İstemiyorum
StaR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
slayer2694
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: eskişehir

Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin.gencecik bir yeteneği daha kaybettik başımız sağolsun.
Başa dön
slayer2694 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
matrax_83
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: kastamonu

Bende şimdi haberlerde duydum maalesef kaybettik ya Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ailesine sabır diliorum topragı bol olsun Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
matrax_83 Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
AzRaiLNeRoN
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin sevdiklerine ve hmize sabır eylesin
Başa dön
AzRaiLNeRoN Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DAYTONAMOTOR
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
DAYTONAMOTOR Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
alanyali_okan
Üye
Üye

Nereden: İZMİR/Karşıyaka

alanyali_okan demiş ki:
Başımız sağolsun allah yakınlarına sabır versin. Ben o kaskın markasını da öğrenmek istiyorum ÜzgünümÜzgünümÜzgünümÜzgünüm
Başa dön
alanyali_okan Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
koR_1ay
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: RedLine net&Cafe

Allah rahmet eylesin.ölümler herkes için erken ama bi şampiyon için dahada erken.acımız büyük Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
koR_1ay Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
onlyrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

Allah rahmet eylesin. Profesyonel efsane bir yarışçının kaderi böylemiş. Başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dilerim...
onlyrider Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

Başımız saolsun. Kendisine Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum.
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Dikili

Allah rahmet eylesin, çok üzüldüm,
Allah ailesine sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Sonraki
1. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye