Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Şampiyon Sinan SOFUOĞLU'nu kaybettik..
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 30, 31, 32  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
VALEO
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çerkezköy/Tekirdağ

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Ailesinede sabırlar versin Ağlıyorum Ağlıyorum
VALEO Çevrimdışı VALEO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
MVUGJ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmir

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öyle durumlar varki kelimeler yetersi kalır, bu da öyle bir durum Ağlıyorum Ağlıyorum Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun
Başa dön
MVUGJ Çevrimdışı MVUGJ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
KammadeRR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: _soma_balıkesir:(:(

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Üzgünüm Üzgünüm

seni çok özlücem..
Başa dön
KammadeRR Çevrimdışı KammadeRR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cbr1000rr-memo
Üye
Üye

Nereden: istanbul

allah rahmet eylesin.allah yakınlarına sabır versin.m.d camiasının başı sağolsun İstemiyorum İstemiyorum Ağlıyorum offf
Başa dön
cbr1000rr-memo Çevrimdışı cbr1000rr-memo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
THE_ONE
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin Ağlıyorum
amazon_teamss
Üye
Üye

Nereden: ist. Bakırköy

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

söyleyecek söz bulamıyor insan cok zor bi durum.Allah rahmet eylesin ailesine de sabır versin...
motodeli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: şanlıuRfa

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

allah rahmet eylesin. Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Üye
Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hepimzin başı sağolsun.Camiamız ve Türkiye adına büyük kayıp.... Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
Kontes_Irmak Çevrimdışı Kontes_Irmak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

ALLAH rahmet eylesin,üzüldüm yaa,ailesine başsağlığı diliyorum... İstemiyorum Ağlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
kafambozuk_007
Üye
Üye

Nereden: izmir/afyon/manisa

cidden çok üzüldüm severdim çok büyük sempatim vardı sinan abiye ilk yarışlara gittiğimde birinci gelmişti bende o an aklıma kazımıştım ve hep takip ettim allah mekanını cennet etsin
Başa dön
kafambozuk_007 Çevrimdışı kafambozuk_007 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
motor_boxer
Süper Üye
Süper Üye

hepimizin başı sağolsun ...kenanın ikinci abi acısı ALLAH sabır versin
Başa dön
motor_boxer Çevrimdışı motor_boxer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PolatCetin
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: İZMİR

Allah rahmet eylesin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Başımız sağolsun Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

Ailesi ikinci evladını kaybetti. Allah ailesine ve sevenlerine büyük sabırlar versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
Arctura
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iST

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun Ağlıyorum

Arctura
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
Arctura Çevrimdışı Arctura Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
leoparus
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-smyrna

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başımız sağolsun, ALLAH ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum
En beğendiğim yarışçılardan biriydi ve İzmitteki o lanet pistte düzlük sonundaki frenajına hep hayran olmuştum.
Cesur yarışçı gönüllerde taht kurdun mekanın cennet olsun.
fyz
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.05.2008 - 20:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun!!bu genç yaşta ikinci kayıp Ağlıyorum Ağlıyorum allah ailesine sabır versin!!
Başa dön
fyz Çevrimdışı fyz Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa Önceki  1, 2, 3 4 ... 30, 31, 32  Sonraki
3. sayfa (Toplam 32 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal